We kijken met veel plezier terug naar een geslaagde 64e editie van Horecava in RAI Amsterdam. Met 768 exposanten op de beursvloer, meer dan 70.000 bezoekers en 1.239 nieuwe innovaties, is Horecava 2020 een zeer groot succes te noemen.

Het waren vier fantastische dagen

Wat een ontzettende leuke omgeving om collega’s, leveranciers en klanten te ontmoeten en beter te leren kennen. Veel klanten en ondernemers wisten onze mooie stand te vinden voor een gezellig gesprek en leuke gadgets. We hebben leuke gesprekken gehad met bestaande relaties en inspirerende ondernemers. Horecava staat bekend om lancering van nieuwe trends, zeker de moeite waard om te zien én te proeven natuurlijk. Om al die nieuwe trends te zien en uiteraard om te proeven. Van een chocoladefontein tot duurzame innovaties in de horeca en van een boksring met culinaire battles tot een frikandelburger. Wat een belevenis! We hebben genoten van de beurs en hopen er volgend jaar weer bij te zijn.

Alles onder één dak

Horecava is al meer dan 60 jaar hét inspirerende en innovatieve platform voor professionals in de foodservice industrie. Belcentrale was dit jaar voor het eerst aanwezig met het Horeca Pakket. Het pakket is speciaal ontwikkeld voor cafés, lunchrooms, cafetaria’s, restaurant en hotels. De horecaondernemer heeft alle diensten onder één dak. Telefonie, internet, alarm, pin, hosting, kassasysteem, noem het maar op. Wij bieden een all-in service en onderhoud door heel Nederland. Ook heeft u als ondernemer bij ons altijd een vast aanspreekpunt op onze support- en administratieafdeling. We verzorgen alles.

Bedankt voor de leuke gesprekken

We willen graag onze klanten bedanken voor de interesse en gezellige gesprekken! Ook willen we graag de organisatie van Horecava bedanken voor deze prachtige beurs en haar gastvrijheid. Het was geweldig!