Als ondernemer kunt u tegenwoordig niet meer zonder het internet. Niet voor een dag, een paar uur of zelfs 5 minuten. Het is erg vervelend als het internet toch uitvalt. Uw personeel kan niet werken, klanten kunnen niet pinnen en u loopt veel omzet mis. Wij bieden hiervoor de oplossing aan: Back-up 4G.

Met een automatische back-up verbinding heeft u de zekerheid dat uw internet en/of telefonie gewoon blijft werken bij een storing op uw reguliere verbinding. Zoals het hoort! De 4G verbinding wordt automatisch geactiveerd zodra er storing is op de hoofdverbinding. De gebruiker? Die merkt er helemaal niets van. Zodra de storing is opgelost, neemt de hoofdverbinding het weer over. Door deze tweede internetverbinding creëert u een redundantie, waardoor u verzekerd bent van een werkende internetverbinding op locatie.

Kies voor zekerheid en flexibiliteit

Back-up 4G is dus de perfecte oplossing voor elk bedrijf. Alles blijft werken bij een storing. Wanneer uw vaste internetverbinding een storing heeft, switcht de router automatisch naar het 4G netwerk. Dit is een geheel geautomatiseerd proces. Veel bedrijven denken dan aan een tweede (vaste) internetlijn en vinden deze kosten vaak niet opwegen tegen de voordelen. Een 4G verbinding is geen hoofdverbinding! Het is juist de meest flexibele en kosten efficiënte oplossing.

Nooit meer last van een storing

En u bent verzekerd van goedwerkend en stabiel internet. Bel naar 088 333 4446 of mail naar support@belcentrale.nl. Onze vakkundige specialisten staan u graag te woord. De telefonische helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur.