Belcentrale heeft een nauwe samenwerking met Protagonist. Onze partner biedt diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Samen staan we garant voor jarenlange ervaring en specialistische kennis.

Samenwerking met Protagonist

In 1999 werd Protagonist opgericht en biedt sinds hosting diensten aan in Nederland. Met een scherp aanbod zorgde Protagonist ervoor dat hosting ook voor kleinere MKB-bedrijven betaalbaar werd. De eigenaren en oprichters besloten in 2006 met dezelfde gedachte om een tweede onderneming te starten, op de telefoniemarkt. Dit was Belcentrale. Sindsdien zijn we altijd nauw verbonden met elkaar.

Belcentrale en Protagonist

Met de ervaring en expertise bieden Belcentrale en Protagonist een totaaloplossing aan op het gebied van telecom en hosting. Voor onze klanten betekent dit gemak, alles onder één dak en korting! Klanten van Protagonist krijgen namelijk korting bij Belcentrale en klanten van Belcentrale kunnen een gratis hostingpakket afnemen bij Protagonist. Door onze nauwe samenwerking, en het delen van kennis, hebben wij de mogelijkheid om nog betere producten aan onze klanten te kunnen leveren.

Hosting bij Protagonist

Met Shared Hosting kun je zeer voordelig een website bouwen, zonder technische kennis. Protagonist voert alle onderhoud aan de server, beveiliging en software updates uit. Of ga voor VPS hosting, dan krijgt u een eigen serverruimte met de allerbeste service. Weet u niet goed wat het verschil is? Protagonist legt het allemaal uit in deze blog.

Meer weten over onze producten en diensten?

Onze specialisten vertellen u graag meer over ons aanbod. Bel naar 088 333 4446 of mail naar support@belcentrale.nl. De telefonische helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur.