Eén op de vijf mensen stapt nooit over van energieleverancier, zorgverzekeraar of telecomprovider. Hierdoor betalen zij vele honderden euro’s meer dan nodig is. Herkenbaar?

Door nooit over te stappen betaalt deze groep honderden euro’s te veel. Wie steeds op zoek gaat naar de laagste prijs − voor energie, bellen, internet, hypotheek, en verzekeringen − kan per jaar met gemak duizend euro uitsparen. Stapt u niet over? Dan mist u dat voordeel, ieder jaar weer.

Gemak dient de mens

Overstappen betekent gedoe. U wordt al misschien bij de gedachte al moet. En gemak dient de mens. We zoeken altijd naar de makkelijkste uitweg. Dus wat doen we dan? Juist, we blijven zitten bij die ene aanbieder. Waar we al jarenlang zitten en het erg vertrouwd aanvoelt.

Het duurt te lang

Althans, dat is de vrees van velen. Een belangrijke reden om te zitten bij uw huidige zorgverzekeraar of telecomprovider is vaak dat overstappen een hoop werk is. Veel mensen denken bijna de hele middag bezig te zijn. Maar in werkelijkheid hangt het af van je persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Het kan bijvoorbeeld al in één uur geregeld zijn.

Belcentrale helpt met het overstappen

Het kan u zomaar veel geld schelen. We geven u graag in een persoonlijk gesprek meer informatie over onze producten en diensten. En over onze scherpe tarieven. Met slechts één druk op de knop bent u klaar! Bel naar 088 333 4446 of naar support@belcentrale.nl.