Samenwerken met collega’s en klanten, relaties en leveranciers. Dit wordt steeds belangrijker. Of het ook nog altijd effectief gebeurt, dat is nog maar de vraag. Communicatie en samenwerken komen samen in een cloud platform: Skype for Business.

Flexibel is het toverwoord

Tegenwoordig werken we overal. Op kantoor, vanuit thuis of onderweg. Hiervoor gebruiken een laptop, tablet of smartphone. Met collega’s en met partners. Inefficiëntie ligt op de loer. En het antwoord op dit alles is Skype for Business. Skype is slim inzetbaar voor bellen, chatten én vergaderen.

Verleg grenzen met Skype

Skype for Business van Microsoft is een platform waarmee uw medewerkers effectief werken en communiceren. Het is een slimme en geïntegreerde samenwerkingsoplossing voor online chatten, (video)bellen, online vergaderen en voor het delen van informatie en documenten. Met zowel mensen binnen als buiten de organisatie

Zaken doen, ook in het buitenland

Samenwerken als een team. Waar u ook bent, wanneer u maar wilt. En met wie dan ook, in een goede beveiligde omgeving. Doe makkelijk zaken met mensen in het noorden van het land of zelfs in het buitenland. Met Skype for Business heeft u een eenvoudige en schaalbare communicatieoplossing in huis.

Alle voordelen op een rijtje

– Altijd en overal efficiënt samenwerken
– Alle moderne communicatietools op één digitaal platform
– Bespaar reistijd door op afstand te vergaderen
– Veel mogelijkheden zoals Instant Messaging, Web conferentie, desktop delen en meer
– Gratis onderling vast en mobiel bellen

Kies voor efficiënt samenwerken

Bel 088 333 4446 of mail naar support@belcentrale.nl. Onze helpdesk bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur. Onze specialisten staan u graag te woord.