Corona. De kranten staan er vol van. Discussies op de werkvloer, gesprekken met vrienden of thuis. Tegenwoordig gaat het alleen over corona. In Nederland begon het op donderdag 27 februari 2020. Toen werd de eerste corona besmetting geconstateerd. Voor de meeste mensen verandert er weinig in het dagelijks leven. Maar toch nemen sommige bedrijven al voorzorgsmaatregelen om besmetting op de werkvloer te voorkomen.

Zo worden er bijvoorbeeld geen handen meer geschud, er is handgel beschikbaar en er wordt van terugkerende vakantiegangers verwacht dat zij een periode vanuit huis werken. In Brabant gaat het nog een stukje verder. Mensen die last hebben van verkoudheidsklachten moeten thuisblijven. Gelukkig kan er met de diensten van Belcentrale veilig vanuit huis gewerkt worden.

Conference call

Vanuit huis hoeft er niets gemist te worden. Belcentrale biedt u voor € 10,- per maand de mogelijkheid om onbeperkt conference calls te voeren. Een conference call maakt het mogelijk om via telefoon of internet met elkaar samen te werken, een overleg uit te voeren en om informatie te delen. Conference call is een belangrijk instrument voor zakelijke communicatie. Het bespaart tijd en u kunt makkelijk uw vergadering terugluisteren.

Skype for Business

Microsoft Skype for Business is een communicatieplatform voor alle type bedrijven. Met Skype for Business bent u slechts met één klik verwijderd van (internationale) collega’s, waar ze zich ook ter wereld bevinden. U heeft de mogelijkheid om Skype online te gebruiken als volwaardige telefooncentrale in de cloud. Met uw Skypeaccount kunt u naar vaste en mobiele nummers bellen. Bellen en gebeld worden, zoals u gewend bent.

Vast-mobiel integratie

Met vast-mobiel integratie bent u altijd bereikbaar wanneer u dat wilt. U bent gewoon bereikbaar op uw mobiel met hetzelfde vaste nummer. Uw mobiele telefoon wordt een volwaardig onderdeel van de telefooncentrale (PBX) en u beschikt over dezelfde functionaliteiten als op uw vaste toestel. Mocht er naar het zakelijke nummer gebeld worden, kan er ingesteld worden bij wie de lijn afgaat. Onze VoIP-telefoons zijn niet locatie gebonden, zodat deze overal ingeplugd kunnen worden.

VPN-boxen

Ook leveren wij VPN-boxen. Hiermee wordt er een beveiligd netwerk gecreëerd, waardoor uw bedrijfsinformatie beveiligd is en de overige huisgenoten ongestoord van het thuisnetwerk gebruik kunnen maken. 

Meer weten?

Bel 088 333 4446 of mail naar support@belcentrale.nl. Onze helpdesk bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur. Onze specialisten staan u graag te woord.