Het coronavirus krijgt Nederland steeds meer in haar greep. Belcentrale volgt de ontwikkelingen op de voet en neemt adviezen over van het RIVM. Inmiddels hebben ook wij maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wat betekent dit voor u?

Belcentrale heeft een verplichting tegenover haar klanten, want in deze onwerkelijke periode is bereikbaarheid natuurlijk erg belangrijk. Wij zullen ervoor blijven zorgen dat onze diensten goed blijven werken. Dit betekent dat we gewoon open blijven. Wel zullen al onze medewerkers vanaf dinsdag thuis gaan werken. De afdelingen voor technische support en administratieve vragen blijven dus gewoon bereikbaar voor uw vragen.

Onderhoudsmonteurs blijven stand-by

Vanaf vandaag zullen onze monteurs niet meer naar klanten gaan. Bij spoedgevallen blijven de monteurs in actie komen. Mocht u een afspraak ingepland hebben, zullen wij contact opnemen voor een nieuwe afspraak.

Hoe nu verder?

Belcentrale houdt de ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus in de gaten en neemt maatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten blijven voorop staan, net als de dienstverlening en service aan klanten. Via de website en social media zullen wij u op de hoogte blijven houden.