Op 13 maart 2020 werd verplicht thuiswerken ineens de realiteit voor vrijwel heel Nederland. Dat is ook het officiële advies van de overheid om het coronavirus te lijf te gaan. Sindsdien werken zoveel mogelijk mensen thuis. Bedrijven treffen massaal maatregelen om hun personeel te beschermen en om geen omzet mis te lopen.

Lang niet iedereen kan natuurlijk niet thuiswerken. Voor veel kantoormedewerkers is dat anders. In geval van nood kan dat soort werk in veel gevallen wel op afstand worden gedaan. De werkgever moet de medewerkers in staat stellen zodat zij hun werk kunnen doen. Dit betekent bijvoorbeeld een laptop van de zaak gebruiken als dat nodig is, of andere kantoorspullen die nodig zijn voor het werk.

Drukke momenten

Het coronavirus zorgt voor onduidelijkheid en verwarring. Wat zijn de richtlijnen? Hoe zit het met het bezorgen van een pakketje? Dit kan voor een telefonische overbelasting in uw bedrijf zorgen. Wellicht komen er momenten dat u meer bellers dan telefonisch beschikbare medewerkers heeft. Dit soort belpieken vangt u eenvoudig op met de wachtrij. Op volgorde van binnenkomst worden de bellers vervolgens doorverbonden met vrijkomende medewerkers.

Mobiele wachtrij login

Maakt u gebruik van een wachtrij? Bij Belcentrale zorgen wij ervoor dat uw mobiele telefoonnummers gesprekken ontvangen vanuit de wachtrij. Voor slechts € 15,- p/m kunnen wij dit voor u realiseren. Loop geen enkel gesprek meer mis en vergroot de bereikbaarheid van uw organisatie. Met de wachtrij komt uw organisatie professioneel en klantvriendelijk over.

Dit zijn de voordelen

•             Gesprekken ontvangen op uw smartphone, vanuit de wachtrij!
•             Overal en altijd bereikbaar
•             Zelf in- en uitloggen op de wachtrij wanneer u dat wilt
•             Deze functionaliteit is maandelijks opzegbaar

Ook een mobiele wachtrij?

Er kan een mobiele wachtrij ingesteld worden. Deze mobiele telefoonnummers kunnen inloggen in de wachtrij via een ‘queue login center’. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel 088 333 44 46 of mail naar support@belcentrale.nl. We helpen u graag verder!