Op onze Youtube kanaal staan diverse tutorials voor u klaar. U leert onder andere hoe u een telefoonnummer kunt doorschakelen via uw Control Panel. Eerst logt u in ‘Mijn Belcentrale’. Vervolgens klikt u op ‘Centrale’, ziet u het kopje ‘Nummers’ staan en klik dan op ‘Belplan’.

Mijn Belcentrale

Uw persoonlijke control panel heet ‘Mijn Belcentrale’. Hier kunt u zelf uw telefonie-oplossing beheren. U heeft ook inzicht in uw facturen en gegevens. Regel alles zelf online via het control panel. Meer informatie nodig? Veel vragen die we krijgen over het Control Panel, hebben we gebundeld in onze knowledge base.  Hier geven we instructies over het instellen van uw voicemail, wat u kunt doen bij bepaalde meldingen en hoe u kleine storingen kunt oplossen.

Tutorial telefoonnummer doorschakelen

Veel gestelde vragen

Het antwoord op de meest gestelde vragen, dat kunt u hier vinden. U kunt op onze knowledge base uitleg vinden over de werking van uw telefoon, het control panel, administratie en andere onderwerpen. Daarnaast bieden we hulp om zelf kleine storingen op te lossen.