Wanneer maakte u voor het laatst een online back-up? Waarschijnlijk kunt u dat niet herinneren of heeft u nog niet eerder een back-up gemaakt. Dat is gewaagd, omdat we in Nederland steeds meer waardevolle data opslaan en gebruiken.

Computers kunnen zomaar ermee ophouden of crashen. Voordat u het weet zijn alle belangrijke bestanden weg. In het ergste geval kunnen primaire bedrijfsprocessen bij het verlies van bedrijfsdata stil te komen te liggen. Dit kan leiden tot grote schade. Met een goede back-up kunt u alle gegevens terughalen, dan verliest u ook geen tijd en geld.

Iedereen maakt fouten

Eerlijk is eerlijk, iedereen maakt wel eens fouten. Echter, gebeurt dit vaker dan u denkt. Elke medewerker kan bij het downloaden van een bestand een virus binnenhalen of misleid worden door een phishingmail. Het kan iedereen gebeuren. Maak om de zoveel tijd een back-up van al uw bestanden. Hierbij is een back-up op de computer vaak niet voldoende. Als een back-up ergens anders wordt bewaard, dan is het pas echt veilig. Als er iets misgaat, heeft u altijd de juiste bestanden om op terug te vallen.

Pas op voor cybercrime

Met de digitalisering van de samenleving groeit de interesse in cybercrime. Cybercriminelen zien in dat er veel geld te halen valt met data. Ze stelen data of gijzelen het tijdelijk. In ruil voor geld, maken de criminelen de data weer beschikbaar. Het is een zeer lucratieve business. Organisaties die hun bescherming onvoldoende op orde hebben, daar gaan ze als eerste op af. Een plan voor een back-up kan de impact van een aanval beperken en voorkomen dat waardevolle data verloren gaat.

Wij bieden dé oplossing aan

We kunnen aanvallen, rampen, technische falen van systemen of menselijke fouten niet altijd voorkomen. Wel kunt u uw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen kostbaar dataverlies. Onze oplossing? Acronis Back-up. Met de back-up van Acronis wordt alles goed beschermd en verliest u geen data meer door synchronisatiefouten, het overschrijven van data, brand of diefstal. Uw data kan op verschillende apparaten via één centrale console beheerd worden. Beheer en monitor alle activiteit en stel met een paar klikken een compleet back-up schema in. Acronis Back-up biedt ’s werelds eenvoudigste en snelste gegevensbescherming. Het is dé oplossing om uw bedrijfsdata te beschermen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van online back-up en wat daarbij komt kijken?

Neem contact op met onze klantenservice. Bel 088 333 44 46 of mail naar support@belcentrale.nl. We helpen u graag verder!