Conference call wordt ook telefonisch vergaderen genoemd. Conference call is tegenwoordig een belangrijk instrument voor zakelijke communicatie. Tegenwoordig gebruiken we het meer dan ooit. Wat zijn precies de voordelen van een conference call?

Wat is een conference call?

Meerdere mensen kunnen met elkaar praten op dezelfde lijn met telefonisch vergaderen. Sommige mobiele telefoons hebben ook de mogelijkheid om met 2 of 3 personen te vergaderen in één gesprek. Een conference call maakt het mogelijk om via internet of telefoon een samenwerking te starten, overleg uit te voeren en om informatie te delen. Het vermindert werkdruk en een conference call maakt het mogelijk om efficiënt afspraken in te plannen. Op elk moment van de dag is het mogelijk om simpel en snel een telefonische vergadering opzetten.

Een efficiënte manier van vergaderen

Een conference call is een belangrijk instrument voor zakelijke communicatie. Het bespaart tijd en u kunt makkelijk een vergadering terugluisteren. Met de gespreksopname worden alle vergaderingen automatisch opgenomen. Werk makkelijk de notulen uit zonder dat u iets vergeet. U heeft alles op audio wat er is besproken of afgesproken, heel handig om discussie te voorkomen.

Skype for Business

Het is ook nog eens milieuvriendelijk

Veeleisende klanten vragen vaak waar de producten vandaan komen en denken goed na over de milieu-impact van zakelijke beslissingen. Schakelt u over naar telefonisch vergaderen? Dan bespaart u veel tijd en het is beter voor het milieu. Als uw bedrijf een MVO-beleid heeft, dan is dit een goede aanvulling die bijdraagt aan de reductie van Co2 uitstoot.

Ook onbeperkt conferencen voor een vast laag bedrag per maand?

We maken telefonisch vergaderen voordelig en makkelijk. Maak eenvoudig contact met iedereen, overal in de wereld. Alles inzichtelijk op één factuur. Onbeperkt conferencen voor maar één vast maandbedrag per jaar. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, wel zo makkelijk. Bel naar 088 333 4446 of mail naar support@belcentrale.nl.