Razendsnel, stabiel en betrouwbaar. Dat zijn de eigenschappen van glasvezel. Een zakelijk glasvezel abonnement is onmisbaar voor elk bedrijf dat vooruit wil, nu en in de toekomst.

Zakelijk glasvezel van Belcentrale

Als ondernemer is zakelijk glasvezel de nieuwe norm. Razendsnel internetten, telefoneren en online zaken doen. U kunt moeiteloos up- en downloaden en het verzenden van grote databestanden. Denk ook aan uw pinbetalingen, alarmsysteem of het beheer van uw webshop. Met Zakelijk Glasvezel kunt u internetten met ‘de snelheid van het licht’. Glasvezel verstuurt data extreem snel en is ongevoelig voor storingen en vertragingen. Op basis van uw wensen en de groei van uw bedrijf, is het eindeloos uit te breiden.

Klaar voor de toekomst

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, waardoor het internetgebruik jarenlang snel stijgt. De vraag naar snelheid zal nog meer toenemen. De capaciteit van glasvezel is enorm. Hierdoor is het ideaal voor zakelijk gebruik. Het maakt niet uit hoeveel mensen gebruik maken van het netwerk, de snelheid blijft gelijk. Aangezien we steeds meer werken met de cloud, is snel en betrouwbaar internet noodzakelijk. Algemene bedrijfsprocessen kunnen steeds sneller en beter worden uitgevoerd. Glasvezel kent geen limiet en in de toekomst zal een nog hogere snelheid worden behaald. Met Zakelijk Glasvezel van Belcentrale is uw onderneming klaar voor de toekomst.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

  • Ideaal werken in de cloud
  • Meerdere diensten over een verbinding
  • Oplossing voor de toekomst
  • Altijd een stabiele verbinding

Schaalbare oplossingen

Een glasvezelverbinding is makkelijk en snel schaalbaar. Het maakt niet uit hoe snel uw bedrijf groeit, uw verbinding groeit moeiteloos met u mee. Meerdere diensten kunnen worden geleverd over hetzelfde netwerk. Naast een extreem snelle internetverbinding, kunt u ook kiezen voor VoIP. Daarmee kunt u zakelijk bellen vanuit elke ruimte of locatie zonder vast toestel. Het houden van videoconference, zonder vervelende haperingen, kan ook met glasvezel.

Ga voor snel en stabiel internet

Bel 088 333 4446 of mail support@belcentrale.nl. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u ons bereiken tussen 09:00 uur tot 16.30 uur. Onze medewerkers vertellen u graag meer over Zakelijk Glasvezel.