Klanten pinnen steeds vaker. Het is veilig, snel en makkelijk. Of u een klein café bezit of een grote kledingwinkel, Belcentrale biedt pinoplossingen aan voor elke ondernemer.

Pinnen is een veilig en snelle manier van betalen, dat nu ook via een gewone internetverbinding kan. Zonder extra kosten voor een speciale pinlijn. Belcentrale levert een veilige en geschikte internetverbinding voor het pinnen. Met de alles-in-een betaalautomaten van Belcentrale is het mogelijk om niet alleen contactloos, maar ook met diverse betaalkaarten, waaronder Maestro, Visa en Mastercard, te betalen. We bieden dan ook volledig zelfstandig werkende pinautomaten aan.

We bieden de volgende pinoplossingen aan

Belcentrale biedt drie verschillende pakketten aan, namelijk vast, mobiel en mini.

Vaste pinautomaat

Een vast pinapparaat maakt gebruik van een bekabelde internetaansluiting en transacties worden zeer snel verwerkt. Doordat het model een compacte uitvoering heeft, neemt het weinig plaats in op uw balie. De pinautomaat heeft een helder display en verlichte toetsen. Ideaal voor ondernemers met een toonbank.

Mobiele pinautomaat

De mobiele pinautomaat is één van de flexibelste van Nederland, omdat de pinautomaat door heel Europa gebruikt kan worden. Hierbij zal de pinautomaat altijd verbinden met het sterkste signaal en gaat maar liefst 48 uur mee. Opladen kan eenvoudig door de micro USB-aansluiting.

Mini

Deze kleine pinautomaat is uitgerust met GPRS, wat betekent dat klanten overal in Nederland makkelijk kunnen pinnen. Een opgeladen batterij gaat ruim 12 uur mee en kan eenvoudig opgeladen worden met de micro USB-aansluiting. Vanwege het compacte formaat is het ideaal voor ondernemers die (veel) bezorgingen verrichten.

Meer weten over onze pinoplossingen?

Wij geven u graag informatie. Bel 088 333 4446 of mail support@belcentrale.nl. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u ons bereiken tussen 09:00 uur tot 16.30 uur. Onze medewerkers helpen u verder.