Met interactieve TV heeft u de beschikking over een zeer ruim aanbod van televisiezenders. Zo kunt u naar een talkshow kijken. Of naar evenementen zoals Olympische Spelen, het WK en meer. Zodra het weer kan natuurlijk.

Televisie binnen uw bedrijf. Dit kan soms onmisbaar zijn. Zoals horeca, wachtkamers, de receptie of kantine. Bied vermaak aan met de mooiste reisprogramma’s of scheurende wagens van de Formule 1. U kunt ook uw bezoekers op de hoogte stellen van wijzigingen of uitlopen van afspraken via een informatiepagina.

Het Basispakket

Met een basispakket komt u al heel ver! U heeft de basiszenders NPO 1, 2 en 3 plus de commerciële zenders zoals RTl4 en SBS 6. Maar ook zenders zoals Spike, Xite en BBC First. Zo kunt u documentaires bekijken van National Geographic, de kinderen vermaken met Nickelodeon of kijken naar grensverleggende programma’s van Spike. Voor ieder wat wils!

Meer zenders?

Dat kan! U kunt uw tv-pakket uitbreiden met premium zenders zoals FoX Sports, Ziggo Sport Totaal en Kids on Demand. Wilt u van elke Eredivisiewedstrijd genieten? Dan kunt u het pakket FOX Sports Eredivisie nemen. Wilt u naast voetbal ook naar honkbal, ijshockey of naar American Football kijken? Neem dan het pakket FOX Sports Compleet. Met Ziggo Sport Totaal heeft u het complete pakket in huis. Zo heeft u zes kanalen met live Formule 1, Premier League, maar ook golf, tennis, basketbal, rugby en meer. Uiteraard is ook aan de kinderen gedacht! Met Kids on Demand kunnen de kleine tv-kijkers onbeperkt favoriete series bekijken zoals Chicken Town, Kika & Bob en Kleine IJsbeer.

We staan voor u klaar

Bel 088 333 4446 of mail support@belcentrale.nl. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u ons bereiken tussen 09:00 uur tot 16.30 uur. Onze medewerkers helpen u verder.