Een tijdsinterval instellen, weet u al hoe u dat moet doen? Zo niet, dan biedt Belcentrale de oplossing. U kunt altijd onze tutorial bekijken op YouTube. Log eerst in op ‘Mijn Belcentrale’, klik op ‘centrale’ en vervolgens ziet u het kopje ‘nummer staan’. Klik op de extensie dat u wilt wijzigen.

Uw persoonlijke online omgeving

Eenvoudig uw telefoonzaken beheren, dat kan via ‘Mijn Belcentrale’. Hier heeft u bijvoorbeeld alle facturen op een rijtje en ziet u uw gekoppelde nummers staan. Alle informatie staat overzichtelijk ingedeeld zodat alles makkelijk kunt raadplegen. Komt u er niet uit of heeft u meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? Raadpleeg dan onze Knowledge Base. We geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Raadpleeg onze kennisbank

In onze knowledge base geven we antwoord op diverse vragen. Van facturen tot doorschakelingen en van het instellen van uw voicemail tot het porteren van telefoonnummers. Alles komt aan bod. U vindt uitleg over gebruik van telefoons, zowel geschreven als in video-tutorials. Belcentrale biedt hulp om zelf kleine storingen en we geven informatie over administratieve handelingen die u zelf kunt verrichten.

Tutorial: een tijdsinterval instellen

Komt u er helemaal niet uit?

Onze medewerkers helpen u graag verder. Bel 088 333 4446 of mail naar support@belcentrale.nl. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u ons bereiken tussen 09:00 uur tot 16.30 uur.