Verzekerd van snel internet, zelfs met veel gebruikers in grote ruimtes. Hoe? Dat kan met de Multi Acces Point oplossingen van Ubiquiti. Voorzie uw bedrijfspand met een stabiele Wi-Fi verbinding.

Internet, dat is toch niet meer weg te denken in de huidige tijd. Natuurlijk geldt dit ook voor bedrijven. Bezoekers bijvoorbeeld. Zij maken vaak gebruik van Wi-Fi. Maar ook de apparaten. Steeds meer en meer maken apparaten gebruik van Wi-Fi en soms heeft u niet gedacht aan een enkel Wi-Fi punt. Snelheid en het bereik kunnen dan minder worden.

Profiteer van een stabiele Wi-Fi verbinding

Ubiquiti heeft een reeks access points ontwikkeld voor grote zakelijke ruimtes. De Ubiquiti Access Points hebben een schijfvorming design wat aan het plafond wordt opgehangen. Er kunnen meerdere acces points aan elkaar aangesloten worden om het netwerk te vergroten. Een extra stroomkabel is niet nodig, doordat de acces points hun stroomvoorziening verkrijgen via PoE (Power over Ethernet).

Installatie en onderhoud

Belcentrale verzorgt de installatie en onderhoud. Wij dragen zorg voor het onderhouden van uw Wi-Fi oplossing waardoor u jarenlang van goed internet kunt genieten. En uw bezoekers natuurlijk. Onze medewerkers werken altijd op grond van de huidige normeringen en veiligheidseisen. Zo zijn we voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en volgen de medewerkers regelmatig cursussen.

Deze klanten gingen u voor

We werken alleen met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Dit is ook van toepassing op onze Wi-Fi oplossingen. Inmiddels hebben we meerdere klanten voorzien van Ubiquiti apparaten. Onder andere Club Fix en meerdere Hubo vestigingen gingen u voor.

Profiteer ook van een snelle Wi-Fi verbinding

Bel 088 333 4446 of mail  support@belcentrale.nl. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur en op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur. Onze specialisten helpen u graag verder.