Cloud Desktop

Overal toegang tot uw dekstop

Productief en bereikbaar zijn waar en wanneer u dat wilt. Windows Cloud Desktop is dé ideale oplossing voor kleine organisaties tot 50 medewerkers.

Zorgeloos en flexibel werken

Met Windows Cloud Desktop krijgt u een werkplaats die vanaf elk apparaat toegankelijk is. U zult altijd uw eigen desktop hebben met dezelfde data en applicaties, waar u ook zich bevindt. Op het werk, thuis, een hotel of een klantlocatie. U heeft toegang tot uw computer waar en wanneer u dat wilt. Medewerkers kunnen eenvoudig op een andere locatie aan de slag binnen een beveiligde omgeving.

Kostenbesparing

Met de Hosted Desktop van Belcentrale beheerst ú de kosten per werkplek, waardoor u flexibel kunt opereren en de beheerlasten voor de ICT laag kunt houden.

Mobiliteit

Altijd en overal kunnen werken. Uw collega's verwachten perfecte connectiviteit voor de toegang tot data, applicaties en unified communications (of UC) diensten. Ongeacht of ze nu op kantoor, thuis of in het veld werken.

Veiligheid

Belcentrale slaat alle data op binnen de Nederlandse landsgrenzen in veilige ISO-gecertificeerde datacenters.

Afgestemd op uw behoeften

Belcentrale zorgt voor de hardware, de datacentrumvoorzieningen, het technisch beheer van applicaties, licenties, beschikbaarheid en bescherming van data en applicaties.

ISAE 3402 Type 2
ISO
PCI Data Security Standard v3.2
Dutch Data Center Association

Hoe werkt het?

Cloud Desktop is een online werkplek, wat ook wel werkplek hosting wordt genoemd. Het is een computer op afstand. Door middel van een extern bureaublad maakt u verbinden met de online werkplek. U beschikt over uw eigen bureaublad met programma’s, gedeelde schijven en e-mail. Hierdoor is flexwerken nog nooit zo makkelijk geweest.

Schaalbare cloudoplossing

Met Cloud Desktop kunt u gemakkelijk tien desktop-omgevingen creëren voor nieuwe, tijdelijke of vaste medewerkers. Vertrekt er een medewerker? Geen enkel probleem! Werkplekken zijn zeer eenvoudig uit te breiden en u kunt na een vertrek van een werknemer met een paar klikken het ook weer beëindigen.

24/7 Systeembeheer

Een storing of tijdelijk defect kan veel ellende veroorzaken. Daarom is professioneel beheer door gespecialiseerde systeembeheerders noodzakelijk. Belcentrale heeft alles in huis om het volledige systeembeheer binnen uw organisatie te doen. Professioneel, vakkundig en altijd tijdens kantooruren bereikbaar. Met een service contract zijn we zelfs 24x7 bereikbaar!

Ons aanbod

Pakketten

Windows 10 Cloud Desktop

Microsoft 365 Pro

Skype for Business

Kosten p/m

Basic

Windows 10 Cloud Desktop
Microsoft 365 Pro
-
Skype for Business
-
Kosten p/m
€15,95
Start

Medium

Windows 10 Cloud Desktop
Microsoft 365 Pro
Skype for Business
-
Kosten p/m
€24,95
Start

Premium

Windows 10 Cloud Desktop
Microsoft 365 Pro
Skype for Business
Kosten p/m
€39,95
Start

Informatie over Belcentrale Cloud Desktop aanvragen

null
null
null
Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.