Domeinnaam

Domeinnaam en webhosting

Een kwart van de MKB-bedrijven met 2 tot 250 werknemers heeft géén website. Bent u een van deze bedrijven? Claim dan direct uw domeinnaam en regel meteen uw hosting via Belcentrale. Bent u al klant van Belcentrale? Dan is het eerste jaar hosting en domeinnaamregistratie volledig kosteloos!

Hosting van Belcentrale

We bieden verschillende soorten hosting aan, afhankelijk van de doelstellingen die u heeft met uw website. Bij elk type geldt: met de persoonlijke service en support van Belcentrale. Weet u niet voor welk soort hosting u het beste kunt kiezen, bel dan met een van onze support-medewerkers.

Makkelijk opschalen

Kwaliteit en gemak

Milieuvriendelijk

Snelle SSD's

Zorgeloos verhuizen naar Belcentrale

Heeft u al een domeinnaam of hosting bij een andere partij? U kunt deze eenvoudig verhuizen. Deze service bieden we gratis aan.

In veel gevallen is er een verhuiscode nodig. Deze kunt u opvragen bij uw huidige hostingpartij.

Hosting aanvragen

null
null
null

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Milieuvriendelijke hosting

Intersection

Powered by...

De hosting van Belcentrale powered by Protagonist is zo groen mogelijk. Het datacentrum waar de webservers staan, wordt gekoeld met Direct Free Cooling techniek en verlicht met HF-verlichting, waarmee 40% energiebesparing wordt gerealiseerd. Vanzelfsprekend wordt er in het datacentrum alleen gebruik gemaakt van groene stroom.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.