Gratis domeinnaam en webhosting

Een tof extraatje voor klanten van Belcentrale: een jaar lang gratis domeinnaam inclusief webhosting. Dit geldt zowel voor bedrijven die nog geen domeinnaam hebben geclaimd of een nieuw, extra domein claimen, als voor eigenaren van een reeds bestaand domein.

Gratis voor Belcentrale klanten

U ontvangt het eerste jaar registratie en webhosting gratis. Daarna ontvangt u jaarlijks een factuur. De hoogte van de factuur is afhankelijk van het soort domein (er is een verschil in prijs tussen de diverse extensies zoals .nl, .com et cetera) en de grootte van uw site. We vertellen u graag vooraf waarop u kunt rekenen.

Heeft u meer vragen over hosting en domeinnaamregistratie, neemt u dan contact op met onze helpdesk: 088 - 333 444 4.

Milieuvriendelijke Hosting

Onze webservers zijn ondergebracht in een groen datacentrum waar met innovatieve technologieën veel energie wordt bespaard en tevens uitsluitend wordt gewerkt met groene stroom.

Zo wordt het datacentrum gekoeld met zogenaamde Direct Free Cooling techniek en verlicht met HF-verlichting. Hiermee kan een energiebesparing van 40% gerealiseerd worden

Geïnteresseerd?

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Vraag meer informatie aan door onderstaand formulier in te vullen.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.