Domeinnaam

Office 365

Nu we allemaal steeds meer locatie-afhankelijk bezig zijn, is efficiënt werken in de cloud een must. Met de Office 365 Business producten van Protagonist is dit een fluitje van een cent. Optimale beschikbaarheid, schaalbaarheid en productiviteit.

Waarom Office 365 van Belcentrale?

Optimale beschikbaarheid

Met de mobiele Office 365-toepassingen heb je overal en altijd toegang tot je bestanden. Op kantoor, thuis, onderweg, waar ook ter wereld bekijk en bewerk je 24/7 al je documenten. Bovendien beschik je altijd over de meest up to date versie. Het maakt daarbij niet uit met welk apparaat je werkt.

Optimale samenwerking

De tijd van met z’n allen op kantoor werken is voorbij. Maar samenwerken is er niet moeilijker op geworden. Met Office 365 werk je samen aan projecten, bestanden, presentaties. Natuurlijk kunnen toepassingen als Teams en Skype dit ondersteunen met meer directe communicatie.

Office 365
vs Office

Het grootste verschil tussen Office en Office365? De cloud! Met Office365 maak je jouw bedrijf in een klap klaar voor werken in de cloud. Voor het systeembeheer is Office365 een stuk makkelijker omdat alle software updates ook via de cloud worden uitgerold.

Ons aanbod

U kiest zelf welk pakket het beste bij u onderneming past. Heeft u onze expertise nodig bij het maken van de juiste keuze, neem telefonisch contact op met onze helpdesk: 088 333 4446. We helpen u vanzelfsprekend met de koppeling van alle Business Essentials of Business Premium programma’s aan uw eigen domein. U kiest zelf welk pakket het beste bij uw onderneming past.

Zorgeloos verhuizen naar Belcentrale

Heeft u al een domeinnaam of hosting bij een andere partij? U kunt deze eenvoudig verhuizen. Deze service bieden we gratis aan.

In veel gevallen is er een verhuiscode nodig. Deze kunt u opvragen bij uw huidige hostingpartij.

Office 365 aanvragen

null

null

null

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.