Onbezorgd telefonisch vergaderen

Onbezorgd telefonisch vergaderen

Houdt u wel eens telefonische vergadering met meerdere personen? Dan weet u dat een conference call grote voordelen voor u heeft. Denk bijvoorbeeld aan de besparing van reistijd.

De voordelen van een conference call

Geen nieuw
toestel nodig

Telefonisch
vergaderen

Besparing
reistijd

Maandelijks
opzegbaar

Overleg met collega’s op andere vestigingen, met een partner samenwerken aan een project of een deskundige raadplegen. Wanneer u voor uw werk regelmatig onderweg bent voor vergadering of presentaties, bent u veel tijd kwijt met reizen. Maar er is een oplossing!

Overleg op afstand met een conference call

Belcentrale biedt conference call oplossingen voor de zakelijke markt. Een conference call maakt het mogelijk om via telefoon of internet met elkaar samen te werken, een overleg uit te voeren en om informatie te delen. Dit vermindert de werkdruk en maakt het mogelijk om efficiënt afspraken in te plannen. Op elk moment van de dag is het mogelijk om simpel en snel een telefonische vergadering opzetten. Reizen naar een vergaderlocatie is verleden tijd. Bespaar een hoop en tijd omdat u niet meer hoeft te reizen. En het is nog eens milieubewust! Een conference call is een goede aanvulling die bijdraagt aan de reductie van CO2 uitstoot.

Alle vergaderingen worden opgenomen

Een conference call is een efficiënte manier van vergaderen. Tegenwoordig is het een belangrijk instrument voor zakelijke communicatie. Organisaties gebruiken het meer dan ooit tevoren. Ook bespaart het tijd en kunt u makkelijk uw vergadering terugluisteren. Met de gespreksopname worden alle vergaderingen automatisch opgenomen. Zo kunt u makkelijk notulen uitwerken zonder dat u wat vergeet of gebruiken als bewijslast. U heeft alles op audio wat er is besproken of afgesproken. Voorkom discussie met deze functie! Wees klaar voor de toekomst met de conference call oplossingen van Belcentrale.

ISAE 3402 Type 2
ISO
PCI Data Security Standard v3.2
Dutch Data Center Association

Ons aanbod

Onbeperkt conferencen voor een vast laag bedrag per maand

Maak contact met iedereen, overal in de wereld. Vraag eenvoudig Conference Call aan. Telefonisch vergaderen via Belcentrale is voordelig en makkelijk. Alles inzichtelijk op één factuur. U krijgt geen onverwachte kosten per maand, omdat Belcentrale geen extra kosten rekent voor elke deelnemer aan een gesprek. Onbeperkt conferencen voor maar één vast maandbedrag per jaar. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, wel zo makkelijk.

Pakket

Max. aantal deelnemers
99
Max. aantal gesprekken
Onbeperkt
Gesprekken opnemen
Direct opzegbaar
Prijs
€10,70

Informatie over conference call aanvragen

null
null
null
Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.