Horecava

Het Franchise Pakket

Franchise is een prachtige vorm van ondernemen, maar u heeft als ondernemer veel aan uw hoofd. U moet veel regelen, de bedrijfsvoering moet op orde zijn en u moet uw personeel aansturen. Daarom biedt Belcentrale een Franchise Pakket op maat aan met de mogelijkheid om een pilot te draaien. Het is een win-win situatie voor zowel franchisegevers als franchisenemers.

Administratie
Geen tijd kwijt meer zijn aan administratie. Dat is voor veel ondernemers een ideale situatie. En wij kunnen u dat bieden. Met een Franchise Pakket ligt de administratie voornamelijk bij Belcentrale en franchisegever. Zo heeft u de tijd om zich volledig op het ondernemerschap te richten.

Andere voordelen
Belcentrale biedt een landelijke dekking met een 24-uurs service. Uiteraard tegen scherpe tarieven, vanwege de mogelijkheid om collectief in te kopen. Ook is er één vast aanspreekpunt, een accountmanager, voor elk franchiseorganisatie.

De producten

Internet

Betrouwbaar, snel en betaalbaar, dat is internet via Belcentrale. Wij leveren de snelste verbinding op uw locatie, zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. Onze monteurs zorgen voor de volledige installatie.

4G Modem
Als ondernemer kunt u tegenwoordig niet meer zonder een stabiele internetverbinding. Traag internet of een instabiele verbinding; dat kost veel tijd en geld. Daarom leveren wij bij uw internetverbinding ook een 4G back-up mogelijkheid. Dit houdt in dat wanneer uw internetverbinding uitvalt, deze automatisch overschakelt op de interne 4G simkaart in het modem! Hoe goed of slecht uw netwerkontvangst ook is, het modem zorgt altijd voor de optimale snelheid. Snel internet, op elk moment. Tot slot, bieden wij een overstapgarantie waarbij u gegarandeerd online blijft!

Wifi Access Point
Met Multi Acces Point oplossingen van Ubiquiti bent u verzekerd van snel internet, zelfs met veel gebruikers in grote ruimtes. Ubiquiti is zeer geschikt om uw bedrijfspand van een stabiele Wifi verbinding te voorzien.

Meer informatie

Kassasysteem

Het alles-in-één kassasysteem van Lightspeed brengt u gemak en overzicht. Beheer alles in de cloud. Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties - alles binnen één systeem. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop en dat maakt het voor de ondernemer zeer prettig om mee te werken!

Lightspeed Restaurant
Dit kassasysteem is speciaal gemaakt voor restaurants en andere horecaondernemingen. Met het alles-in-één kassasysteem voor elke horecazaak kunt u alles onder controle houden, efficiënter werken en heeft u de meest uitgebreide opties tot uw beschikking. Bied ter plaatse service aan, of klanten nu aan de bar, tafel of terras zitten. Met het mobiele cloud-gebaseerde kassasysteem kan het personeel overal en foutloos bestellingen opnemen, een snelle service leveren en bestellingen meteen doorsturen naar de bar of keuken.

Lightspeed Retail
Lightspeed Retail is een hoogwaardig kassasysteem voor zowel de iPad als de Mac/PC. Optimaliseer uw voorraad, uw verkopen en leer van uw cijfers om te groeien. Besteed meer aandacht aan uw klanten en minder aandacht aan uw voorraadmanagement. U krijgt meldingen wanneer u een nieuwe voorraad moet inkopen. Uw kassa houdt alles bij wat u nodig heeft. Met meer dan 40 rapportages kunt u voorraad en verkoop uit elke periode meten, in slechts één oogopslag. Overzichtelijk en makkelijk.

Meer informatie

Pin

Zakelijk Pinnen van Belcentrale betekent een snelle pinverbinding voor uw bedrijf. Elke pinbetaling wordt razendsnel afgehandeld. Klanten kunnen zorgeloos pinnen, alle transacties verlopen soepel en het is mogelijk om meerdere pinautomaten per verbinding aan te sluiten. Dit wordt allemaal gecombineerd met de persoonlijke service van Belcentrale.

Diverse betaalmogelijkheden
Met de alles-in-een betaalautomaten van Belcentrale is het mogelijk om niet alleen contactloos, maar ook met diverse betaalkaarten, waaronder Maestro, Visa en Mastercard, te betalen. Belcentrale biedt volledig zelfstandige werkende pinautomaten over een beveiligd netwerk aan. Eenvoudig en betrouwbaar.

Mobiel
Een storing in uw pinautomaat, op bijvoorbeeld een drukke zaterdag is dat de nachtmerrie van elke horecaondernemer. Daarom bieden wij u voorzorgsmaatregelen aan waardoor u altijd een werkende connectie heeft. Belcentrale biedt een pinapparaat ‘Mobiel’ aan dat uitgerust is met een simkaart. Zo heeft u zonder internet en wifi, altijd een werkende pin-automaat.

Meer informatie

Telefonie

Goed bereikbaar zijn zonder zorgen. Waar u ook bent. Belcentrale vindt dat heel normaal. Zowel op kantoor als onderweg wilt u zo goed mogelijk bereikbaar zijn. Zorgeloos bellen binnen Nederland naar zowel vaste nummers als mobiele nummers is ook een pre. Dat kan met Zakelijke Telefonie van Belcentrale.

Belcentrale biedt al meer dan 13 jaar telefonie-oplossingen aan de zakelijke markt. Uiteraard tegen scherpe prijzen. We leveren vaste telefonie via het internet, VoIP. Met VoIP technologie zorgen we ervoor dat uw bedrijf optimaal bereikbaar is voor uw klanten en leveranciers. Het is dé oplossing voor elke onderneming. Zo kunt u onbeperkt bellen en mist u geen gesprek meer door het instellen van een wachtrij.

Altijd bereikbaar zijn voor uw klanten? Zowel onderweg als op de zaak? Dat kan met Vast-Mobiel integratie. Zakelijk bellen is nooit zo eenvoudig geweest. We bieden u de mogelijkheid om vaste en mobiele telefonie volledig te integreren en samen te brengen in één telefonieomgeving. U bent bereikbaar op uw mobiel met hetzelfde vaste nummer.

Beveiliging

Als ondernemer wilt u uiteraard dat uw eigendommen beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Een alarmsysteem is in elk bedrijfspand een onmisbaar veiligheidsmiddel. Belcentrale installeert (draadloze) alarmsystemen van topmerken.

Afgestemd op uw situatie
Iedere beveiligingssituatie is anders en vergt maatwerk. Daarom inventariseren we eerst uw bedrijfslocatie en geven wij u advies over preventieve maatregelen om vervolgens samen met u af te stemmen welk beveiliging het beste bij uw zaak past.

Maak een afspraak

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.