Horecava

Het Horeca Pakket

Ondernemen is leuk, het geeft u vrijheid en u ervaart zelf het resultaat van uw harde werk. Maar het betekent ook hard werken. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw bedrijfsvoering moet in orde zijn, het personeel moet aangestuurd worden en uw website kan ook wel wat aandacht gebruiken.

Een eigen bedrijf is hard werken. En dit begrijpen we maar al te goed bij Belcentrale. Daarom bieden we een alles-in-een oplossing waarbij wij u volledig ontzorgen.

Denk hierbij aan telefonie, internet, pin, geavanceerde (draadloze) alarmsystemen, maarook aan een compleet kassasysteem in de cloud. We beschikken over een technische dienst waardoor we installaties en het onderhoud in eigen beheer hebben. Kortom, alles wat u nodig heeft onder één dak, wel zo prettig.

De producten

Internet

Betrouwbaar, snel en betaalbaar, dat is internet via Belcentrale. We kunnen altijd de hoogst haalbare snelheid op locatie leveren tegen een scherp tarief. Onze monteurs zorgen voor de volledige installatie.

4G Modem Naast ons standaard modem dat wordt geïnstalleerd bij installatie, kunt u ook kiezen voor een 4G modem. De 4G oplossing wordt ingezet wanneer u bijvoorbeeld in een buitengebied zit, als backup of als u tijdelijk internet nodig heeft. U kunt hierbij denken aan de opening van een nieuw filiaal. Wij kunnen een 4G oplossing binnen 24 uur leveren!

Wifi Access Point Belcentrale biedt professionele Wifi dekking met Multi Access Point oplossingen van Ubiquiti. Profiteer van een optimaal signaal, zelfs met veel gebruikers in grote ruimtes. Wij ontzorgen u volledig, zodat u een stabiele Wifi verbinding heeft met voldoende dekking.

Meer informatie

Kassasysteem

Met het alles-in-één kassasysteem voor elke horecazaak kunt u alles onder controle houden, efficiënter werken en heeft u de meest uitgebreide opties tot uw beschikking.

Lightspeed Restaurant is speciaal gemaakt voor restaurants en diverse horeca-ondernemingen. Het kassasysteem is cloud-geba¬seerd, maar ook offline beschik¬baar. Met een volledig functionele offline-modus kunt u gewoon uw business runnen van begin tot einde, wanneer uw internet uitvalt. U kunt zelfs tot 2 weken in de offline modus doorwerken! Zodra u weer verbonden bent, wordt alle data gesynchroniseerd met de cloud.

Of klanten nu aan de tafel, bar of terras zitten, bied altijd ter plaatse service aan. U kunt orders specifiek toewijzen aan gasten of tafels, beheer afhaal- en bezorg bestellingen en splits of groepeer rekeningen. Het moderne kassasys¬teem van Lightspeed brengt gemak en overzicht. En u beheert alles in de cloud: voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrela¬ties, dit alles binnen één systeem. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop en dat maakt het voor u als ondernemer makkelijk.

Meer informatie

Pin

Pin van Belcentrale betekent een snelle pinverbinding voor uw bedrijf waardoor elke pinbetaling supersnel wordt afge¬handeld. Klanten kunnen zorgeloos pinnen, alle transacties verlopen soepel en het is mogelijk om meerdere pinautoma¬ten per verbinding aan te sluiten. Dit allemaal met de persoonlijke service van Belcentrale.

Eenvoudig en betrouwbaar Met de alles-in-een betaalautoma¬ten van Belcentrale is het mogelijk om niet alleen contactloos, maar ook met diverse betaalkaarten, waaronder Maestro, Visa en Mas¬tercard, te betalen. We bieden volledig zelfstandig werkende pin¬automaten aan waardoor u geen gedoe heeft met het koppelen aan smartphones of tablets. Eenvoudig en betrouwbaar.

Mobiel Het is de nachtmerrie van elke horeca-ondernemer om zonder een werkende pin zitten. Belcentrale biedt voorzorgsmaatregelen waar¬door u altijd een werkende connec¬tie hebt. In ons assortiment hebben wij een pinapparaat ‘Mobiel’ dat is uitgerust met een simkaart. Zo heeft u zonder internet en wifi, al¬tijd een werkende pin-toepassing.

Meer informatie

Telefonie

Belcentrale biedt al meer dan 13 jaar telefonie-oplossingen aan de zakelijke markt. Zorgeloos bellen binnen Nederland naar zowel vaste nummer als mobiele nummers? Dat kan met Zakelijke Telefonie van Belcentrale.

Belcentrale levert vaste telefonie via het internet. Met VoIP technolo¬gie zorgen we ervoor dat uw bedrijf optimaal bereikbaar is voor uw klanten en leveranciers. VoIP is dé oplossing voor elke onderneming, zo kunt u onbeperkt bellen en mist u geen gesprek meer door het instellen van een wachtrij.

Wilt u zowel in uw zaak, als onder¬weg altijd bereikbaar zijn voor uw klanten? Dat kan met Vast-Mobiel integratie. Belcentrale biedt altijd de juiste en passende oplossing. Standaard kunt u bij telefonie van Belcentrale gebruik maken de functionaliteiten: Wachtrij, keuzemenu, centraal telefoonboek, fax, voicemail, conferentiebellen.

Beveiliging

Een alarmsysteem is in elk bedrijfspand een onmisbaar veiligheidsmiddel. Uiteraard wilt u als ondernemer dat uw eigendommen beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Met een (draadloos)alarmsysteem van onze dochteronder¬neming RoSecure is dat een zekerheid.

Inbraakbeveiliging komt voor een heel groot deel neer op preven¬tie, daarom inventariseren we uw bedrijfslocatie en adviseren wij u eerst over preventieve maatregelen. Natuurlijk installeren we ook de hardware voor inbraakpreventie en -detectie,zoals bewegingssensor¬en, magneetcontacten en detectie¬camera’s.

Omdat we alarmsystemen aanleg¬gen met een IP-verbinding, kun¬nen de camerabeelden makkelijk worden geüpload naar de cloud. Beelden worden hier voor een afgesproken periode bewaard. RoSecure is BORG gecertificeerd. Het BORG-keurmerk wordt beheerd door het Centrum voor Crimina¬liteitspreventie en Veiligheid (het CCV). Het gehele personeelsbe¬stand van RoSecure is gediplo¬meerd MBV of TBV. Daarbij zijn ze ook allemaal in bezit van de laatste NEN 3140 vakbekwaam persoon certificaten en een VCA certificaat. Uw veiligheid is in goede handen!

Maak een afspraak

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.