Ubiquiti WIFI access point

Ubiquiti Access Points

Belcentrale biedt professionele Wifi dekking met Multi Access Point oplossingen van Ubiquiti. Profiteer van een optimaal signaal, zelfs met veel gebruikers in grote ruimtes.

Optimaal Wifi bereik

Zorgeloos internetten

Internet is niet meer weg te denken in de huidige tijd. Dit geldt inmiddels ook voor bedrijven. Immers, bezoekers zoeken vaak naar de Wifi in een bepaald gebied. Zorg ervoor dat u een professionele Wifi oplossing heeft waarbij u zelf en uw klanten kunnen profiteren van een stabiele Wifi verbinding.

Belcentrale installeert en levert onderhoud op uw Wifi oplossing. Wij ontzorgen u volledig, zodat u een stabiele Wifi verbinding heeft met voldoende dekking. Complete ontzorging!

Wifi oplossing voor de lange termijn

Pakketten

Per access point p.m. vanaf:

1 Jaar

Per access point p.m. vanaf:
€19,95

3 Jaar

Per access point p.m. vanaf:
€14,95

5 Jaar

Per access point p.m. vanaf:
€9,95

Wifi Client Boost

Breid uw pakket uit met de Client Boost optie voor €10,- extra per maand, per Wifi punt. Handig voor plekken waar veel gebruikers tegelijk op het Wifi netwerk willen inloggen (horeca, drukke winkels, evenementen etc).

Referenten

Belcentrale werkt alleen met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Dit geldt ook voor de Wifi oplossingen die Belcentrale levert. Inmiddels hebben we meerdere klanten voorzien van professionele Wifi oplossing van Ubiquiti. Club Fix en meerdere Hubo vestigingen genieten volledig inmiddels van volledige Wifi bereik.

fix club
Ubiqioti unifi AC lite access point
hubo

Zorg nu voor een volledige Wifi dekking

null
null
null

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.