Domeinnaam

Zorgeloos in de cloud werken

Zakelijk Internet gaat steeds meer een belangrijke rol innemen binnen het bedrijfsleven. Dankzij de komst van moderne trends zoals de cloud, streamingmedia en social media wordt de vraag naar razendsnel zakelijk internet steeds groter.

Extreem snel internet, nu en in de toekomst

De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel zijn oneindig. Met Zakelijk Glasvezel kunt u internetten met ‘de snelheid van het licht’. Glasvezel werkt namelijk met de hoogst mogelijke snelheid om data te versturen en is ongevoelig voor storingen en vertragingen. Door de hogere bandbreedtes zijn meerdere diensten zoals Online Back-up, videoconferencing en VoIP mogelijk. Met Glasvezel heeft u een extreem snelle en stabiele verbinding in huis.

Schaalbaarheid & toekomstbestending

Meer brandbreedte? Het is eenvoudig op te schalen naar hogere brandbreedtes tot maar liefst 1 Gb. Met de snelheid van het licht en onbegrensde mogelijkheden bent u met de glasvezelverbinding klaar voor de toekomst.

Snelheid & kwaliteit

Wilt u constant snelheid en kwaliteit? Glasvezel is dé ideale oplossing voor extreem snel en stabiel internet zonder haperingen. Geen vertragingen en storingen meer. Alles wordt gemakkelijker met Zakelijk Glasvezel.

Voordelige prijzen

Glasvezel is niet alleen stabiel, betrouwbaar en toekomstbestending. Het is ook voordelig geprijsd. Belcentrale probeert altijd de snelste verbinding te leveren tegen de laagst mogelijke prijs op uw locatie.

Zeker met glasvezel

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een vezel, zo dun als een haar, gemaakt van een speciaal soort glas. Er kan licht door heen en door glazen vezels kan data, vertaald in laserlicht, extreem snel worden verstuurd. Hoe sneller de laser aan en uit knippert, des te sneller kan de informatie over en weer worden gestuurd. Het is vergelijkbaar met morsecode, waarbij door middel van korte en lange signalen (zoals van tv, telefoongesprekken en up- en downloads) wordt verzonden. Uiteindelijk vormen deze seinen informatie en daarmee wordt de boodschap goed ontvangen. Door de enorme capaciteit kan een glasvezelnetwerk moeiteloos grote hoeveelheden data aan.

Waarom kiezen voor glasvezel?

Het internetgebruik stijgt al jaren heel snel. Door technologische ontwikkelingen die razendsnel opvolgen, zal de vraag naar snelheid nog meer toenemen. De capaciteit van glasvezel is ideaal voor zakelijk gebruik. Het maakt niet uit hoeveel mensen gebruik maken van het netwerk, met glasvezel blijft de snelheid gelijk. Daarbij is de cloud de toekomst. En om zoveel mogelijk te profiteren van alle voordelen en functies, is snel en betrouwbaar internet noodzakelijk. Algemene bedrijfsprocessen kunnen steeds sneller en beter worden uitgevoerd. Er zijn nog geen limieten en in de toekomst kan glasvezel een nog hogere snelheid worden behaald. Met Zakelijk Glasvezel van Belcentrale is uw onderneming klaar voor de toekomst.

  • Vanaf €49,95 per maand
  • Tot 500 Mb/s Download/Upload
  • Korting bij een contract met langere looptijd

Informatie over glasvezel aanvragen

null
null
null

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.