Modern kassasysteem

Modern kassasysteem

Run uw onderneming met het alles-in-een kassasysteem van Lightspeed. Houd uw voorraad bij, verkoop uw producten online of in de winkel en maak maandelijks een rapportage. Van personeel tot klantrelaties, beheer alles binnen één geavanceerd systeem!

Kassasysteem voor het MKB

Het moderne kassasysteem van Lightspeed brengt gemak en overzicht. Beheer alles in de cloud. Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties - alles binnen één systeem. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop en dat maakt het voor de ondernemer fijn!

Lightspeed Retail

Lightspeed Retail is een hoogwaardig kassa voor zowel de iPad als de Mac/PC. Met het geavanceerde kassasysteem kunt u minder tijd besteden aan uw voorraadmanagement. Ook zijn er koppelingen voor verschillende boekhoudsystemen beschikbaar. Zo kunt u meer aandacht besteden aan uw klanten. Houd makkelijk een oog op de kosten en uw niet-verkopende voorraad. Ook krijgt u meldingen wanneer u nieuwe voorraad moet inkopen. Verlies nooit meer data uit het oog want u heeft een kassa die alles bijhoudt wat u nodig heeft. Met meer dan 40 rapportages kunt u voorraad en verkoop uit elke periode meten, gewoon in uw kassasysteem. In één oogopslag kunt u de real-time cijfers van vandaag inzien of vergelijken met vorig maand. Overzichtelijk en makkelijk. Heeft u een webshop? Dit kunt u gemakkelijker combineren met uw fysieke winkel, zo heeft u alle data in één systeem.

Lightspeed Restaurant

Lightspeed Restaurant is speciaal gemaakt voor restaurants en diverse horeca-ondernemingen. Het kassasysteem is cloud-gebaseerd, maar ook offline beschikbaar. Met een volledig functionele offline-modus kunt u gewoon uw business runnen van begin tot einde, wanneer uw Wi-Fi uitvalt. U kunt zelfs tot 2 weken in de offline modus doorwerken! Zodra u weer verbonden bent, wordt alle data gesynchroniseerd met de cloud. Of klanten nu aan de tafel, bar of terras zitten, bied altijd ter plaatse service aan. U kunt orders specifiek toewijzen aan gasten of tafels, beheer afhaal- en bezorg bestellingen en splits of groepeer rekeningen. Met het mobiele cloud-gebaseerde kassasysteem kan het personeel overal en foutloos bestellingen opnemen, een snelle service leveren en bestellingen meteen doorsturen naar de bar of keuken.

Lightspeed eCommerce

Dé complete webshop voor u!

Dé complete webshop voor u!

Lightspeed eCommerce is een veelzijdige oplossing voor bedrijven en ondernemers. Het platform draait online in de cloud als SaaS software, waardoor u simpel en eenvoudig via de website in kunt loggen. Een betrouwbare hosting, onderhoud en telefonische ondersteuning zijn inbegrepen. Lightspeed biedt een breed arsenaal aan thema’s en design en een zeer SEO vriendelijke software waardoor uw webwinkel goed wordt gevonden in Google. Daarnaast kunt u eenvoudig specifieke functies toevoegen zoals reviewtool of integraties met boekhoudprogramma’s. Lightspeed eCommerce helpt u efficiënter werken en biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor al uw klanten.

Belcentrale en Lightspeed

Lightspeed

Samenwerking Belcentrale en Lightspeed

Belcentrale zet grote stappen om een full service ICT-leverancier voor het MKB te worden. Daarom kijken we altijd naar de ontwikkelingen op de markt. We zijn altijd flink in beweging om onze klanten van het beste te voorzien. Op onze zoektocht naar nieuwe diensten en producten, kwamen we Lightspeed tegen. Lightspeed biedt iPad kassasystemen en webshop software in de cloud waardoor de ondernemer verzekerd is van een toekomstbestendige oplossing. Samen met Lightspeed zorgen wij voor een goede aansluiting van het cloud-gebaseerde kassasysteem bij ondernemers. Met onze persoonlijke service in combinatie met een alles-in-een oplossing, slagen we erin om een kwalitatieve oplossing te bieden voor het MKB.

Ons aanbod

Informatie over Lightspeed aanvragen.

null
null
null

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.