Onze deals voor mobiele telefonie

Sim only!

Voor beide mobiele oplossingen bieden wij sim only aan. Aan de toestellen hebben wij geen toegevoegde waarde, tevens is het ook voordeliger als je deze zelf aanschaft!

Kies wat het best bij jou past!

Heb je behoefte aan meer data? Natuurlijk is dit mogelijk op aanvraag!

Telefonie keuzemenu

Steeds meer apparatuur maakt gebruik van mobiele datacommunicatie en communiceert door middel van een sim-kaart. Denk aan mobiel internet op tablet en laptop, maar ook aan liftinstallaties, snoep- en frisdrankautomaten, OV chipkaart systemen, mobiele reisinformatie in het openbaar vervoer, navigatiesystemen enzovoort.

De mobiele nummers die je van Belcentrale ontvangt maken deel uit van de 06-nummerreeks. Deze 06-nummerreeks is beperkt en er zit een tekort aan 06-nummers aan te komen. Daarom heeft de overheid besloten dat 06-nummers niet meer gebruikt mogen worden voor mobiele datatoepassingen zoals mobiel data only (voorbeelden hierboven beschreven). Hiervoor heeft de overheid een nieuwe, 12-cijferige nummerreeks geïntroduceerd die begint met 097.

Wat betekent dit voor jou? Je kunt met jouw mobiele 06 nummer van Belcentrale uiteraard gebruik maken van jouw onbeperkt bellen en jouw databundel. Als je echter een data only nummer wil ontvang je hiervoor een 097 nummer.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt over een van onze producten of direct wilt bestellen.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu

×