Jair op bezoek

XS Trading is de officiële importeur en distributeur van O BAG, JU'STO, PARAFINA CO., en TOO2LATE in de Benelux. In andere woorden, de leukste winkel in modeaccessoires met het gezelligste kantoor en magazijn aan de Zaan in Zaandam. Onze monteur Jair heeft een modem, toestellen en een pinapparaat geïnstalleerd.

XS Trading

Fikri op bezoek

Het winkelcentrum waar u alles kunt vinden voor uw dagelijkse boodschappen, waar men gratis overdekt kunt parkeren en uw fiets bewaakt kunt stallen. Winkelcentrum De Terp heeft het allemaal. En ze hebben een gezellig café, genaamd Café De Keizershof. Tussen het winkelen door kunt u een kopje koffie met een broodje halen. Of wat sterkers. Onze monteur Fikri heeft ervoor gezorgd dat de eigenaar kan bellen en gebeld worden. Ook heeft Fikri een tv-box geïnstalleerd.

Café De Keizershof

Mooie bloemen

Bloembinderij Marcel Gorissen is het adres voor de mooiste bloemen en boeketten. De bloembinderij bestaat sinds 1991 en is gevestigd in Capelle aan den IJssel. In de winkel bent u van harte welkom voor verse bloemen en boeketten en een groot voorraad sfeervol aarde- en glaswerk. Monteur Radjiv was op service bezoek.

Bloembinderij Marcel Gorissen

Dreamteam Fikri en Ali

Bekijk de laatste trends op het gebied van raamdecoratie bij Deco Palace in Rotterdam. De gordijnenspecialist heeft in de winkel meer dan 1000 soorten stof waaruit u een keuze kunt maken. Alles is mogelijk, ze kunnen zelfs soorten stof bestellen en vervolgens naar wens maken in het atelier. Onze dreamteam Fikri en Ali hebben het bedrijf overgezet naar VoIP.

Deco Palace

Stil uw honger naar zoet

Op de Keizersgracht in Amsterdam zit ’t Goede Soet, de plek om uw honger naar zoet te stillen. De winkel is geen bakkerij, maar haalt overal het beste vandaan. Producten zoals heerlijke bonbons met bijvoorbeeld hazelnoot en champagne, verrukkelijke amandelcroissants en sinaasappelschillen in pure chocolade zijn te vinden in het winkeltje. Het was weer tijd voor een servicebezoek en onze monteur Radjiv ging langs.

’t Goede Soet

Assie op bezoek

Onze accountmanager Assie was op bezoek bij BSO De Kleine Wereld in Amsterdam. Bij De Kleine Wereld zijn ze, samen met de ouders, bezig met opvoeden in een liefdevolle en professionele omgeving. Het opvoeden heeft tot doel om kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op een zelfstandige en sociale deelname aan de samenleving.

BSO De Kleine Wereld

Egyptische keuken

Café Restaurant Amoon Josef is gelegen in Almere-buiten en staat bekend vanwege typische Egyptische gerechten. Proef en geniet van de Egyptische sfeer en de specialist shoarma, dat smelt op uw tong. Onze monteur Abdel heeft telefonie en internet geïnstalleerd. De klant is zeer tevreden met de installatie, maar zij hebben lang gewacht op een omzetting van telefonie en internet.

Café Restaurant Amoon Josef

Buurtsuper

Voor al uw boodschappen kunt u terecht bij Coop De Heester in Gouda. In de bakkerij vindt u vers brood en gebak. Op de groente- en fruitafdeling zijn er dagelijks verse producten te vinden en ook hebben ze een ruim assortiment aan biologisch geteelde producten. Vlees en vis is te vinden in de slagerij. Coop De Heester heeft ook een uitgebreid assortiment aan dranken in de slijterij. Ali en Stanley hebben de winkel omgezet naar ons VOIP-netwerk en internetverbinding.

Coop Gouda De Heester

Verrassend in Oosterhout

Lekker, kwaliteit en vernieuwend. Daar staat Jamin voor. De vrolijke en verrassende zoetwarenspecialist is ook in Oosterhout gevestigd. Jamin biedt een ruim assortiment aan lekkernijen. Voor jezelf, als bedankje of gewoon een cadeautje. Bij Jamin vind je altijd wel iets lekkers. Onze monteur Jair ging naar Oosterhout voor de installatie van een modem en een paar toestellen.

Jamin Oosterhout

Wouter in Naarden

Alle type auto’s zijn welkom bij garagebedrijf CarXpert van der Marel. Van Opel tot Volkswagen en van Mercedes tot Audi. Het bedrijf kan alle merken voorzien van een APK, banden, verschillende soorten onderhoud en diverse reparaties. Of het u gaat om een kapotte voorlicht of een lekkere airco, bel gerust voor een afspraak. Onze accountmanager Wouter ging naar Naarden voor een goed gesprek.

CarXpert

Kitchen Burgers

Belcentrale heeft sinds een paar maanden een samenwerking met de keten Big Bread Kitchen en dit jaar mogen wij Big Bread Kitchen Son (uit Son en Breugel) verwelkomen als onze nieuwe klant! U kunt heerlijk lunchen of dineren. Geniet van 18 verschillende Kitchen Burgers zoals een Italiaanse, Afrikaanse en Europese burgers. Daarnaast bieden ze vers belegde broodjes, friet, de lekkerste snacks, warme en koude dranken aan. Vers, duurzaam en gezond! Onze monteur Anouar heeft een paar toestellen geïnstalleerd en een modem geplaatst.

Big Bread Kitchen Son

Abdel op bezoek

Een mooi cadeau met een mooi verhaal. Met liefde en zorg gemaakt. Daar draait het bij WAAR Alkmaar allemaal om. Natuurlijke verzorgingsproducten, duurzame waterflessen, handgemaakte manden en biologische sojasaus. WAAR heeft de grootste keuze in duurzame en eerlijkgemaakte cadeaus. Onze monteur Abdel ging naar Alkmaar om een modem in te installeren.

WAAR Alkmaar

Modem installatie

De keten I Love Sushi kent zijn oorsprong in 2012. Na een aantal verschillende concepten te hebben getest, is er na het succes met I Love Sushi in 2017 besloten om het sushi bezorg- en afhaal concept landelijk uit te rollen in een franchiseformule. Het I Love Sushi concept is het op de markt brengen van een traditioneel Japans horecaconcept in een westers jasje voor de Nederlandse thuismarkt. Dit doen ze door het bieden van een afhaal- en thuisbezorg service. Monteur Ali heeft bij I love Sushi in Leiden een modem geïnstalleerd.

De keten I Love Sushi kent zijn oorsprong in 2012. Na een aantal verschillende concepten te hebben getest, is er na het succes met I Love Sushi in 2017 besloten om het sushi bezorg- en afhaal concept landelijk uit te rollen in een franchiseformule. Het I Love Sushi concept is het op de markt brengen van een traditioneel Japans horecaconcept in een westers jasje voor de Nederlandse thuismarkt. Dit doen ze door het bieden van een afhaal- en thuisbezorg service. Monteur Ali heeft bij I love Sushi in Leiden een modem geïnstalleerd.

Hadiya op bezoek

Het Eethoekske in Breda, daar bent u altijd aan het juiste adres voor heerlijke verse broodjes, autoartikelen en rokersbenodigdheden. Ze zijn gevestigd in een tankstation van TinQ. Onze accountmanager Hadiya ging langs voor een goed gesprek. De eigenaar ging akkoord met internet, telefonie, pin en een draadloos alarm.

Het Eethoekske Breda

Heerlijke chocolade

Bij EZbook.nl kunt u uw eigen boek of scriptie maken. Het gaat snel, makkelijk en goedkoop. Binnen enkele minuten is uw eigen boek samengesteld. Moet het boek snel klaar zijn? U kunt ook gebruik maken van de 24-uurs levering. Onze Samim ging langs voor een service bezoek waarbij hij een ICT check heeft uitgevoerd. EZbook was blij met zijn bezoek en Samim heeft dan ook heerlijke chocolade gekregen.

Ezbook.nl BV

4G modem

Altijd gastvrij, de beste service, vriendelijk personeel en altijd iets te beleven. Daar draait het allemaal om bij supermarkt Coop Oosterhuis in Oosterhesselen, onder de rook van Drenthe. Helaas hadden ze een internet storing, daarom heeft onze monteur Abdel een 4G modem geplaatst.

Coop Supermarkt Oosterhuis

Familiebedrijf in Steenbergen

Een echt familiebedrijf, waar de klant altijd warm wordt ontvangen en met veel plezier geholpen wordt. Dat is Slijterij – Wijnhandel Veraart in Steenbergen. Sinds 1 augustus 2018 wordt het gerund door twee jonge ondernemers, Remy Dekkers en Marlieke Krijger. Ze verkopen niet alleen drank, maar verhuren ook bars en tapinstallaties voor feesten en partijen. Onze accountmanager Wouter ging langs voor een goed gesprek.

Slijterij en Wijnhandel Veraart

Wouter in Breda

Jezelf verwennen? Een cadeautje of het geven van een bedankje? Bij Jamin slaagt u altijd. Vind de lekkerste snoep, chocolade, ijs, koek, noten en cadeaus. Of u nu naar Jamin Breda gaat of via de webshop wat bestelt, Jamin biedt een ruim assortiment aan lekkernijen waar je altijd iets lekkers. Jamin wordt ook wel niets voor niets dé snoepwinkel van Nederland genoemd. Onze accountmanager Wouter was op bezoek.

Jamin Breda

Kinderopvang in Nijmegen

Bij De Klompjes wordt iedereen met warmte en hartelijkheid ontvangen. Gastvrij, kleinschalig en betrouwbaar zijn de kernwaarden van de kinderopvang. De Klompjes werkt vanuit drie locaties in Oosterhout. En begin 2020 wordt dit uitgebreid met De Groote Boel in Nijmegen Noord. Onze monteur Abdel heeft het internet en telefonie geïnstalleerd. De klant is zeer tevreden met de korte lijnen en snelle service van Belcentrale. De andere vestigingen van De Klompjes hebben al een keer een bezoek gehad van een van onze monteurs.

De Klompjes B.V.

Mohammed op bezoek

Scheenaart Bestrating & Grondwerk is al meer dan 40 jaar werkzaam in de bestrating in het gebied van De Ronde Venen en daarbuiten. Het bedrijf zorgt voor reparaties van diverse bestrating zoals een terras of rijweg. Daarnaast vindt er onderhoud plaats aan de achterpaden van de woningbouw en onderhoud van diverse verhardingen zoals asfalt en bestrating van bedrijfspanden. Ook verzorgden ze de complete uitvoering van aanleg van terreinen. Monteur Mohammed ging samen met een stagiaire naar Wilnis voor een servicebezoek.

W.S.C. Scheenaart Bestratings- en Grondwerk B.V.

Belcentrale bij Hubo Bouwmarkt Blaauw Wezep

Bouwmarkt in Wezep

Ooit begon het als een verf- en behangwinkel en nu is het sinds een paar jaar een heuse Hubo. Het team bestaat uit gepassioneerde klussers, ze nemen de tijd voor u en zijn gedreven om altijd te helpen. Hoe ingewikkeld de dus dan ook is. Adviezen rond raamdecoratie? Ook dan bent u aan het juiste adres. En voor lastige klussen zoals het plaatsen van de buitenzonwering, kastenwanden en meer. Onze monteur Chris heeft een modem geplaatst.

Hubo Blaauw

Jair op bezoek

MultiVlaai, bekend om haar heerlijke taarten en vlaaien, is ook in Amsterdam gevestigd. Monteur Jair ging langs om het internet en telefonie te installeren. Uiteraard kreeg hij nog wat lekkers mee en daar heeft Jair enorm van genoten.

MultiVlaai Amsterdam

Tapas gerechten

Que Pasa serveert de lekkerste Spaanse tapas gerechten van Den Haag. Proef heerlijke afgebakken Spaans brood, frisse salades, lekkere tortilla's en broodjes met onder andere Spaanse ham en chorizo. Onze accountmanager Rick ging op bezoek.

Que Pasa Tapas Restaurant

Wouter op bezoek

Verhuur, verkoop en maatwerk van bijzondere kostuums met bijhorende accessoires. Daar is vanFreydach uit Zwolle in gespecialiseerd. Onze accountmanager Wouter was in de buurt voor een goed gesprek en het huren van een kerstpak.

vanFreydach

Wouter in Venray

Fris, vrolijk en eigenzinnig. Dat is Jamin. Ook in Venray kunt u terecht bij de snoepwinkel van Nederland. Drop, zuurstokken, lolly’s, noem het maar op. Of het nu een cadeautje is of een bedankje. Jamin heeft alles. Belcentrale heeft een samenwerking met Jamin en daarom ging onze accountmanager Wouter naar Venray voor een gesprek met de eigenaar van Jamin Venray.

Jamin Venray

RoSecure bij Friture De Pollepel

Flikken Maastricht

Snackbar De Pollepel aan de Terra Cottaplein in Maastricht heeft onlangs bezoek gehad van onze monteur Abdel. Hij heeft internet en telefonie aangesloten. De eigenaar van De Pollepel is zeer tevreden over Belcentrale. Het familiebedrijf bestaat al 60 jaar en is enigszins beroemd. In de snackbar is er ooit de serie Flikken Maastricht opgenomen.

Snackbar De Pollepel

Wouter op bezoek

Jamin, de grootste snoepwinkel van Nederland, heeft ook een vestiging in Tilburg. De lekkerste snoep, chocolade, ijs, noten en cadeaus, dat kunt u allemaal vinden bij Jamin. U slaagt altijd, of het nu een cadeautje is of een bedankje. Onze accountmanager Wouter ging naar Tilburg voor een goed gesprek.

Jamin Tilburg

Belcentrale bij Euro Transmissie

De versnellingsbak specialist

Euro Transmissie, de versnellingsbak specialist. De beste versnellingsbakken voor de scherpste prijzen, zo bespaart gemakkelijk op uw budget. Bij Euro Transmissie werken specialisten met gemiddeld zo’n 15 jaar ervaring en reparatie en revisie van handschakel versnellingsbakken voor automobielen. Onze accountmanager Wouter ging op pad voor een goed gesprek en uiteindelijk heeft de eigenaar getekend.

Euro Transmissie

Wouter op bezoek

Ooit was Jamin een straathandel in zoetwaren en ruim 125 later is Jamin uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Vandaag de dag zijn er ook snoep uit Amerika of Japan verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn er lollybomen, snoepsilo’s vanuit het plafond en altijd de laatste trends op het gebied van zoetwaren in de winkels van Jamin. Onze accountmanager Wouter ging langs voor een goed gesprek.

Jamin Amsterdam

Belcentrale bij KNSM Flowers

Bloemenarrangementen

KNSM Flowers biedt bloemenarrangementen aan om nooit meer te vergeten. Ontdek bloemenarrangementen gecombineerd met kunst en de nieuwste trends voor het interieur. Bij het atelier in Amsterdam bent u van harte welkom voor inspiratie en advies. Ze zijn onder andere ervaren in trouwboeketten, bloemenarrangementen voor bedrijven en rouwarrangementen. Onze monteur Chris ging op bezoek om een modem te installeren en toestellen te plaatsen.

KNSM Flowers

Belcentrale bij CIGO Scheepjeshof

Cadeautjes

In winkelcentrum Scheepjeshof (Veenendaal) vindt u cadeauwinkel CIGO Scheepjeshof. Dag in, dag uit verkopen de medewerkers met liefde hun producten. Het is de plek voor zoetwaren, kansspelen, wenskaarten, kantoorartikelen en voor diensten zoals Post&Pakket service en pasfoto’s. Onze accountmanager Nicky Dijker ging langs voor een goed gesprek. De eigenaar heeft voor vijf jaar getekend en krijgt van ons telefonie, snel internet via de glasvezel en een alarmsysteem.

CIGO Scheepjeshof

Bloemen

Fleurige en kleurige bloemen. In alle soorten en maten. Bij Boeketis’t Valkenswaard kunt u bloemen halen voor elke gelegenheid. Of het nu voor een verjaardag is of dat u iemand wil verrassen, het kan allemaal. Boeketis’t Valkenswaard is gevestigd op de Van Bruhezedal in Valkenswaard. Onze accountmanager Hadiya ging op bezoek en de eigenaresse heeft vijf jaar getekend voor telefonie en internet.

Boeketis't Valkenswaard

HPS

Heesen Project Solutions, de specialist in projectstoffering, raamdecoratie, zonwering en rolluiken. HPS ziet er een uitdaging in om voor elk project en budget de juiste projectstoffering te bieden. Ongeacht of het een groot of klein project is, u kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht, maximale service en kwaliteit. Onze accountmanager Wouter ging langs voor een goed gesprek.

Heesen Project Solutions

Belcentrale bij Robsshop

Industriële coating

Rob Karsdorp is de eigenaar van Robsshop, een bedrijf dat zich bezighoudt met industriële coating. Hierbij ligt de nadruk op roestbestrijding. Ze behandelen transformatoren, scheepvaart, vrachtwagens, treinen, sneeuwschuivers en veel meer. Onze monteur Mohammed heeft een servicebezoek afgelegd.

Robsshop

Belcentrale bij Kippie Overvecht

Kippie

Zes dagen bent u van harte welkom bij Kippie Utrecht – Overvecht. De toonbank is gevuld met de lekkerste producten zoals complete maaltijden, gegrilde kipproducten, loempia’s, heerlijke borrelhapjes en belegde broodjes. De populaire Kippiepannen zijn ook te vinden in Overvecht. Onze accountmanager Rick ging langs voor een goed gesprek.

Kippie Overvecht

Ed-Kar

Alarm installatie

Monteur Dimitri van ons zusterbedrijf RoSecure heeft onlangs een alarm geïnstalleerd en 6 camera’s geplaatst bij Ed-Kar in Rotterdam. Ed-Kar autohandel & export is een klein bedrijf dat in 1998 is opgericht door huidige directeur Edgard Eid. Het bedrijf is gevestigd aan de Berkenwoudestraat te Rotterdam.

Ed-Kar

Belcentrale bij Restaurant In Den Rustwat (IDRW)

Restaurant IDRW

Restaurant IDRW is één van de beste culinaire gelegenheden van Rotterdam. Het idyllische restaurant is gevestigd in één van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Geniet van pure smaken in een sfeervolle ambiance. Onze monteur Ali en stagiaire Zakaria waren op bezoek geweest.

Restaurant In Den Rustwat

Belcentrale bij VVV Edam-Volendam

VVV kantoor

Bij de VVV Edam-Volendam kunt u een schat aan informatie vinden over het eigen gebied maar ook de rest van Nederland. Kaarten en routes zoals stadsplattegronden van Edam, Volendam en Amsterdam, diverse fiets- en wandelroutes in de streek, als door het hele land en ANWB autoroutes kunt u daar vinden. Verder verkoopt VVV Edam verschillende souvenirs, gidsen, magazines en cadeaubonnen. Onze monteur Abdel heeft een nieuwe modem geïnstalleerd.

Stichting Tourist Information Edam-Volendam

Belcentrale bij Waar! Arnhem

Bijzondere cadeaus

WAAR, de cadeauwinkel voor bijzondere en duurzame producten. Alle cadeaus hebben een mooi verhaal en zijn met liefde en zorg gemaakt. Naast natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische platen en duurzame waterflessen, verkopen ze ook eerlijkgemaakt servies, handgemaakte manden en schone schoonmaakmiddelen. Monteur Ali en stagiair Soufiane waren op locatie om een Lightspeed kassa te installeren, telefonie en pin.

WAAR Arnhem

Belcentrale bij De Emaillekeizer

Opmerkelijke voorwerpen

Van klassieke straatborden tot kralenkettingen, bij De Emaillekeizer vindt u het allemaal. Naast de gebruiksvoorwerpen uit alle windstreken, verkoopt Emaillekeizer ook opmerkelijke voorwerpen uit eigen import. Met name handwerk uit West-Afrika zoals muziekinstrumenten, matten en sieraden. Ook kunt een woningdecoratie, boeken en Afrikaanse muziek bewonderen. Monteur Hamza ging langs voor een service bezoek.

De Emaillekeizer

Belcentrale bij t Schipperke

Altijd vers

’t Schipperke is het adres voor de lekkerste verse broodjes met bijvoorbeeld huisgemaakte salades, verse snijwaren, warm vlees of spicey chicken. Verse friet en veel snacks horen ook tot de mogelijkheden. Een heerlijke lunch of avondmaaltijd? ’t Schipperke staat voor u klaar. Onze monteur Jair heeft een modem geïnstalleerd en de telefonie overgezet.

’t Schipperke

Belcentrale bij Dagwinkel Herkingen

Onderhoud in Herkingen

Dagwinkel Herkingen biedt naast het standaard supermarktassortiment ook bloemen, diverse cadeauartikelen en speelgoed aan. Daarnaast is er ook een PostNL servicepunt. Onze monteur Ali ging op pad om onderhoud uit te voeren op de toestellen en modem.

Dagwinkel Herkingen

Belcentrale bij Café Biljartcentrum Merwehof

Darten en biljarten

Het is tijd om uw innerlijke Barney of Mighty Mike naar boven te halen. En dat kan bij Café Merwehof, dé biljart en dartlocatie van Dordrecht en omstreken. Er vinden regelmatig toernooien plaatsen waaronder de Koppel Disco Arts. Muziek, feestlicht en darten met uw partner. Wat wil een mens nog meer? Onze monteur Ali had helaas geen tijd om zijn innerlijke Barney te uiten, maar moest aan de slag. Hij heeft een modem geïnstalleerd en toestellen geplaatst.

Café Merwehof

Belcentrale bij B.Y.

Heerlijke gerechten

Wegrestaurant Opheusden heeft een ideale ligging en eigen parkeergelegenheid langs de A15 richting bij Opheusden. Sinds oktober 2017 biedt het wegrestaurant de heerlijkste gerechten. Klanten kunnen zeven dagen per week terecht voor een ontbijt, lunch, diner of gewoon even loungen onder het genot van een kopje koffie. Voor beroepschauffeurs is er een aparte ruimte gereserveerd met eigen parkeergelegenheid. Onze monteur Mohammed heeft tijdens zijn advies bezoek een heerlijke lunch gekregen.

Wegrestaurant Opheusden

Belcentrale bij IFY

Bloemen en lifestyle

IFY! is de eerste lifestyle winkel in Bodegraven. Mooie producten, prachtige en kwalitatieve boeketten en een vriendelijke service van de medewerkers. FYI heeft alles in huis. Elk boeket wordt met liefde gecreëerd door enthousiaste vakmensen. Inspiratie en producten komen uit het binnen- en buitenland, zoals bijzondere rozen uit Ecuador. Ook kunt u genieten van diverse lifestyle artikelen. Onze monteur Hamza heeft een service bezoek afgelegd.

IFY!

Belcentrale bij Snack-Eethuis Hugo

Snelle internetverbinding

Snack-Eethuis Hugo is al 50 jaar actief in Heerhugowaard en staat in de top 10 van Nederland. Na het overnemen van het bedrijf, kregen de huidige eigenaren niet voor elkaar om internet geleverd te krijgen. Vervolgens zijn ze naar Belcentrale overgestapt voor telefonie en internet. Onze monteur Chris heeft onze diensten geleverd waardoor Snack-Eethuis Hugo kan genieten van telefonie en een zeer snelle internetverbinding.

Snack-Eethuis Hugo

Belcentrale bij Restaurant Sabra

Fikri op bezoek

Restaurant Sabra is een Turks restaurant in Hoek van Holland. U kunt onder andere heerlijke shoarmaschotels, kapsalons en kebab bestellen. Sabra bezorgt uw bestellingen zeer snel bij u thuis waardoor u kunt genieten van warme schotels. Onze monteur Fikri heeft samen met stagiaire Brendon toestellen en een modem geplaatst.

Restaurant Sabra

Belcentrale bij I love Sushi Zoetermeer

Sushi, sushi en nog eens sushi

I Love Sushi is een landelijk bezorg- en afhaal concept. De keten heeft al 36 filialen in Nederland, onder andere in Alkmaar, Enschede en Wijchen. Ook hebben ze een filiaal in Zoetermeer. In Zoetermeer heeft u een uitgebreide kaart met voldoende keus. Zo kunt u sashimi, tempura, crispy en California rolls bestellen. Maar ook een heerlijke zeewiersalade, sojabonen en een Japanse omelet. Omdat er een internet storing was bij de KPN, moest onze monteur Ali met spoed naar Zoetermeer om de lijn eerder te leveren dan afgesproken. Dit is gelukt en de klant kan weer gebruik maken van telefonie en het internet.

I Love Sushi Zoetermeer