Radjiv op bezoek

Kruiderij Rozemarijn is gevestigd in het hartje van Oss. In deze winkel kunt u terecht voor kruiden, vitamines, superfood, sportvoeding, specerijen, thee en meer. Het was weer tijd voor een jaarlijkse servicebeurt en onze monteur Radjiv kwam langs om te testen of alle apparaten naar behoren werkten.

Kruiderij Rozemarijn

Pinapparaat

Kleding laten repareren? Of wilt u iets laten stomen? Dat kan bij De Gouden Naald in Culemborg. Het bedrijf heeft onlangs bezoek gehad van onze accountmanager Wouter. De eigenaar had nog geen pinapparaat, maar door Wouter kunnen klanten wel pinnen.

De Gouden Naald

Sofia op bezoek

Dames- en Herenkapsalon R. van Burken is een begrip in Maarssen. Het team helpt u graag persoonlijk, professioneel en zorgen ervoor dat u altijd met een glimlach weer naar buiten gaat. Onze accountmanager Sofia was een tijdje terug op bezoek.

Dames- en Herenkapsalon R. van Burken

Verlenging + updates toestellen

Heeft u schade zoals deuken, krassen een grote schade na een aanrijding, hagelschade of inbraakschade? Dan is Autoschade Volendam de ideale oplossing! Het bedrijf herstelt de schade snel en vakkundig voor u. Ze zijn een Focwa erkend schade hersteller en u krijgt zodoende altijd vier jaar garantie. Onze accountmanager Sofia ging langs om het contract te verlengen en heeft gelijk de toestellen een update gegeven.

Autoschade Volendam

Ben Lansink, trouwe klant

Een tijdje geleden heeft onze monteur Abdel een privé concert gekregen van de heer Lansink. Hij is al jaren een trouwe klant van Belcentrale. De heer Lansink speelt accordeon en zingt graag.

B. Lansink

Sofia op bezoek

Carmo Electronics is een bedrijf dat actief is op het gebied van motorelektronica. Sinds de oprichting in 1994 heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het testen en repareren van regelsystemen van motorvoertuigen. Ook houdt Carmo zich bezig met de ontwikkeling van digitale ontstekingen/injectiesystemen van alle soorten verbrandingsmotoren. Onze accountmanager Sofia ging langs voor een goed gesprek.

Carmo Electronics

Garagebedrijf in Zwaanshoek

MVM Carservice is een universele garage en hanteert de waarden persoonlijk, betrouwbaar en kwaliteit. Het garagebedrijf heeft een modern ingerichte werkplaats voorzien van het juiste gereedschap om zowel personen- als lichte bedrijfswagen tot 3500 kg goed te kunnen onderhouden. Onze Sofia ging langs voor een goed gesprek.

MVM Carservice

Wouter op bezoek

H.A. Mol is een bedrijf in Hoogenveen dat is opgericht in 2013. Het fokken en houden van melkvee, daar draait het allemaal om. Onze accountmanager Wouter heeft drie uur gereden voor een gesprek met de heer Mol. Hij heeft een duidelijke uitleg en advies gegeven.

H.A. Mol

Cafetaria

Sofia op bezoek

Bij Duifhuijsen kunt u terecht voor binnen- en buitenzonwering, zowel de particuliere als zakelijke markt. Het reinigen van rolluiken, motor vervangen, de reparatie en onderhoud buitenzonwering, vervangen van bandbedieningen en de reiniging van rolluiken behoren ook tot het pakket. Onze Sofia ging langs voor een goed gesprek.

Duifhuijsen Zonwering

Wouter op bezoek

Het is nooit fijn als er klachten zijn over onze producten. Onze accountmanagers doen er alles aan om het netjes op te lossen. Pain B.V. had vaak storingen en onze accountmanager Wouter ging op bezoek. Een persoonlijke benadering, dat gelooft Belcentrale in. Pain B.V. heeft een voorlichting en een goed aanbod voor een alarmsysteem gekregen. De persoonlijke service van Wouter werd zeer gewaardeerd.

Pain B.V.

Kinderopvang

Kinderen zijn nieuwsgierig en ontdekken de wereld rondom hen, op hun eigen tempo en op hun eigen manier. BSO De Kleine Wereld in Amsterdam zijn er om dit proces te begeleiden, samen met de ouders. Onze monteur Ali ging op pad voor een spoedklus bij de BSO. Hij heeft ervoor gezorgd dat de kinderopvang bereikbaar is en overal kan internetten.

De Kleine Wereld

De 5 voordelen van Voicemail naar e-mail

De bloemist van Soest

Soest Bloemen & Planten biedt vele mogelijkheden op het gebied van bloemstukken, rouwstukken en abonnementen voor bedrijven en kantoren. Uiteraard kunt u ook bij de bloemist altijd terecht voor uw dagelijkse verse bloemen. Onze monteur Abdel ging op bezoek.

Soest Bloemen & Planten

Bijzonder aardewerk

Portazul heeft de grootste collectie ambachtelijk gemaakt en handbeschilderd aardewerk in Nederland. U vindt bijzonder aardewerk, zoals een stoere ovenschaal of prachtige handbeschilderde borden voor op tafel. Aan Tafel met Portuzal laat zich graag inspireren door verschillende culturen, natuurlijke kleuren en lokale architectuur. Onze monteur Mohammed en een stagiaire gingen op bezoek. Uiteraard rekening houdend met het coronavirus.

Ga aan Tafel met Portazul

Planten en bloemen

De kwekerij Cristian Schilder is de perkgoedspecialist van Limmen en omstreken. Schilder biedt bloemen zoals tulpen en lelies aan, maar heeft ook een groot assortiment éénjarige tuinplanten te koop in de kas. Zelf gekweekt en van uitstekende kwaliteit. Daarnaast verkopen ze tuinplanten. Onze monteur Mohammed en een stagiair waren op service bezoek.

Kwekerij Cristian Schilder

Keukenconcept

Svolta Holding creëert samen met u een originele keuken door de tijd te nemen en goed te luisteren. Een keukenplanning begint namelijk bij een goede analyse van uw individuele kook- en leefgewoontes. Vervolgens wordt er samen met u een keukenconcept ontwikkeld dat gebaseerd is op uw wensen en huiselijke omstandigheden. Onze monteur Mohammed ging samen met een stagiair op pad voor een service bezoek.

Svolta Holding

Abdel op bezoek

Sinds 2013 is restaurant Heren Spyker gevestigd in de historische Spijkerpandjes aan de Kerkbrink. De Frans-internationale keuken werkt uitsluitend met dagverse en zelfgeselecteerde producten. Heren Spyker had al camera’s en een alarmsysteem van RoSecure en nu is het netwerk en modem omgezet naar Belcentrale. De werkzaamheden werden uitgevoerd door onze monteur Abdel.

Restaurant Heren Spyker

Kleurrijk voorjaar

Het begon ooit in 2000. In Toldijk werd er een kleine tulpenkwekerij gestart. Vier jaar later is de kwekerij in Empe geopend. De tulpen worden direct uit de kwekerij verkocht, waardoor u een verse bos tulpen op tafel heeft staan. Wesselink heeft een groot aanbod aan kleuren en vormen. Altijd vers en herkenbaar. Een kleurrijk voorjaar met de tulpen van IJsseltulp, de merknaam van Wesselink. Laat u verrassen door de schitterende kleuren en geniet van persoonlijke aandacht van het team op de kwekerij. Zij vertellen u graag meer over de tulp en de vele mogelijkheden van deze bloem. Onze accountmanager Wouter ging op bezoek.

Wesselink VOF

Ali op bezoek

Bloemenshop Best verkoopt bloemen in bonte kleuren, prachtige boeketten, binnen- en buitenpotten en potgrond. De bloemenshop is gevestigd in Best, een plaats in Noord-Brabant vlakbij Eindhoven. Onze monteur Ali heeft toestellen geplaatst.

Bloemenshop Best

Surinaamse gerechten

Restaurant Faroek is gevestigd in de stad achter de duinen, Den Haag. Heerlijk Surinaams eten, daar staat het restaurant bekend om. Diverse roti gerechten, nasi en witte rijst staan op de menukaart. Onze monteur Mohammed en een stagiair gingen naar Den Haag voor een servicebezoek.

Restaurant Faroek

Oude klant

FITINIT is een oude bekende van Belcentrale. Zij zijn al heel lang klant van ons. Op de tafel staat zelfs het oude boekje van 2010. FITINIT biedt digitaal lesmateriaal, gericht op werkgevers en het onderwijs. Zo bieden ze lesmateriaal aan voor onder andere Adobe, MS Office en MS Tech. Onze accountmanager Wouter ging langs voor een goed gesprek.

FITINIT

Sofia op bezoek

Iedereen zit weleens krap bij de kas. Maar heeft u nog oude spullen zoals ringen of elektronica? Bij Kontant Pand in IJmuiden krijgt u meteen wat het waard is. Handje contantje. Gaat u heerlijk een weekje weg naar het zuiden van Europa? Breng uw kostbaarheden naar Kontant Pand en zij bewaren het in de kluis. Onze Sofia ging voor een service bezoek op pad naar IJmuiden.

Kontant Pand

Heerlijk broodje

Subway, de plek waar je heerlijke broodjes, wraps of een salade kunt halen. Van een broodje Taco Beef tot een Caesar Chicken Salad. Ze hebben alles. Onze monteur Jair ging naar Tiel voor een werkbezoek. Hij heeft ervoor gezorgd dat deze vestiging bereikbaar is via de telefoon en Jair heeft ook een modem geïnstalleerd.

Subway - Eat Fresh Tiel BV

Eerlijk & duurzaam

Vorig jaar heeft onze Jair een Lightspeed retail kassa, telefoon, een tijdelijke 4G-modem en PIN geïnstalleerd bij WAAR Eindhoven. Nu heeft de monteur een modem geïnstalleerd bij dé cadeauwinkel voor eerlijke en duurzame producten. Elk cadeau van WAAR heeft een mooie verhaal en zijn met liefde en zorg gemaakt.

WAAR Eindhoven

Belcentrale bij Friethuis Willibrordus

Anouar in Valkenswaard

Een frietje speciaal, een Vietnamese loempia of gaat u liever voor een broodje gezond? Friethuis Willibrordus biedt friet met verschillende soorten saus, diverse snacks, broodjes, veel hamburgers en schotels aan. Voor ieder wat wils. Friethuis Willibrordus is gevestigd in Valkenswaard. Onze monteur Anouar heeft een modem en toestellen geplaatst.

Friethuis Willibrordus

Mistgeneratoren Belcentrale Security

Gereedschap

Darco Tools B.V. is een gereedschap makerij die al bijna 45 jaar bestaat. Van productontwikkeling tot oplossingen en van reparaties tot productiegereedschappen. Darco Tools doet het allemaal. Door korte lijnen bent u verzekerd van een snelle service en korte levertijden. Onze accountmanager Wouter ging langs voor een goed gesprek.

Darco Tools B.V.

Belcentrale bij XS Trading

Jair op bezoek

XS Trading is de officiële importeur en distributeur van O BAG, JU'STO, PARAFINA CO., en TOO2LATE in de Benelux. In andere woorden, de leukste winkel in modeaccessoires met het gezelligste kantoor en magazijn aan de Zaan in Zaandam. Onze monteur Jair heeft een modem, toestellen en een pinapparaat geïnstalleerd.

XS Trading

Fikri op bezoek

Het winkelcentrum waar u alles kunt vinden voor uw dagelijkse boodschappen, waar men gratis overdekt kunt parkeren en uw fiets bewaakt kunt stallen. Winkelcentrum De Terp heeft het allemaal. En ze hebben een gezellig café, genaamd Café De Keizershof. Tussen het winkelen door kunt u een kopje koffie met een broodje halen. Of wat sterkers. Onze monteur Fikri heeft ervoor gezorgd dat de eigenaar kan bellen en gebeld worden. Ook heeft Fikri een tv-box geïnstalleerd.

Café De Keizershof

Mooie bloemen

Bloembinderij Marcel Gorissen is het adres voor de mooiste bloemen en boeketten. De bloembinderij bestaat sinds 1991 en is gevestigd in Capelle aan den IJssel. In de winkel bent u van harte welkom voor verse bloemen en boeketten en een groot voorraad sfeervol aarde- en glaswerk. Monteur Radjiv was op service bezoek.

Bloembinderij Marcel Gorissen

Dreamteam Fikri en Ali

Bekijk de laatste trends op het gebied van raamdecoratie bij Deco Palace in Rotterdam. De gordijnenspecialist heeft in de winkel meer dan 1000 soorten stof waaruit u een keuze kunt maken. Alles is mogelijk, ze kunnen zelfs soorten stof bestellen en vervolgens naar wens maken in het atelier. Onze dreamteam Fikri en Ali hebben het bedrijf overgezet naar VoIP.

Deco Palace

Stil uw honger naar zoet

Op de Keizersgracht in Amsterdam zit ’t Goede Soet, de plek om uw honger naar zoet te stillen. De winkel is geen bakkerij, maar haalt overal het beste vandaan. Producten zoals heerlijke bonbons met bijvoorbeeld hazelnoot en champagne, verrukkelijke amandelcroissants en sinaasappelschillen in pure chocolade zijn te vinden in het winkeltje. Het was weer tijd voor een servicebezoek en onze monteur Radjiv ging langs.

’t Goede Soet

Assie op bezoek

Onze accountmanager Assie was op bezoek bij BSO De Kleine Wereld in Amsterdam. Bij De Kleine Wereld zijn ze, samen met de ouders, bezig met opvoeden in een liefdevolle en professionele omgeving. Het opvoeden heeft tot doel om kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op een zelfstandige en sociale deelname aan de samenleving.

BSO De Kleine Wereld

Egyptische keuken

Café Restaurant Amoon Josef is gelegen in Almere-buiten en staat bekend vanwege typische Egyptische gerechten. Proef en geniet van de Egyptische sfeer en de specialist shoarma, dat smelt op uw tong. Onze monteur Abdel heeft telefonie en internet geïnstalleerd. De klant is zeer tevreden met de installatie, maar zij hebben lang gewacht op een omzetting van telefonie en internet.

Café Restaurant Amoon Josef

Buurtsuper

Voor al uw boodschappen kunt u terecht bij Coop De Heester in Gouda. In de bakkerij vindt u vers brood en gebak. Op de groente- en fruitafdeling zijn er dagelijks verse producten te vinden en ook hebben ze een ruim assortiment aan biologisch geteelde producten. Vlees en vis is te vinden in de slagerij. Coop De Heester heeft ook een uitgebreid assortiment aan dranken in de slijterij. Ali en Stanley hebben de winkel omgezet naar ons VOIP-netwerk en internetverbinding.

Coop Gouda De Heester

Verrassend in Oosterhout

Lekker, kwaliteit en vernieuwend. Daar staat Jamin voor. De vrolijke en verrassende zoetwarenspecialist is ook in Oosterhout gevestigd. Jamin biedt een ruim assortiment aan lekkernijen. Voor jezelf, als bedankje of gewoon een cadeautje. Bij Jamin vind je altijd wel iets lekkers. Onze monteur Jair ging naar Oosterhout voor de installatie van een modem en een paar toestellen.

Jamin Oosterhout

Wouter in Naarden

Alle type auto’s zijn welkom bij garagebedrijf CarXpert van der Marel. Van Opel tot Volkswagen en van Mercedes tot Audi. Het bedrijf kan alle merken voorzien van een APK, banden, verschillende soorten onderhoud en diverse reparaties. Of het u gaat om een kapotte voorlicht of een lekkere airco, bel gerust voor een afspraak. Onze accountmanager Wouter ging naar Naarden voor een goed gesprek.

CarXpert

Kitchen Burgers

Belcentrale heeft sinds een paar maanden een samenwerking met de keten Big Bread Kitchen en dit jaar mogen wij Big Bread Kitchen Son (uit Son en Breugel) verwelkomen als onze nieuwe klant! U kunt heerlijk lunchen of dineren. Geniet van 18 verschillende Kitchen Burgers zoals een Italiaanse, Afrikaanse en Europese burgers. Daarnaast bieden ze vers belegde broodjes, friet, de lekkerste snacks, warme en koude dranken aan. Vers, duurzaam en gezond! Onze monteur Anouar heeft een paar toestellen geïnstalleerd en een modem geplaatst.

Big Bread Kitchen Son

Abdel op bezoek

Een mooi cadeau met een mooi verhaal. Met liefde en zorg gemaakt. Daar draait het bij WAAR Alkmaar allemaal om. Natuurlijke verzorgingsproducten, duurzame waterflessen, handgemaakte manden en biologische sojasaus. WAAR heeft de grootste keuze in duurzame en eerlijkgemaakte cadeaus. Onze monteur Abdel ging naar Alkmaar om een modem in te installeren.

WAAR Alkmaar

Modem installatie

De keten I Love Sushi kent zijn oorsprong in 2012. Na een aantal verschillende concepten te hebben getest, is er na het succes met I Love Sushi in 2017 besloten om het sushi bezorg- en afhaal concept landelijk uit te rollen in een franchiseformule. Het I Love Sushi concept is het op de markt brengen van een traditioneel Japans horecaconcept in een westers jasje voor de Nederlandse thuismarkt. Dit doen ze door het bieden van een afhaal- en thuisbezorg service. Monteur Ali heeft bij I love Sushi in Leiden een modem geïnstalleerd.

De keten I Love Sushi kent zijn oorsprong in 2012. Na een aantal verschillende concepten te hebben getest, is er na het succes met I Love Sushi in 2017 besloten om het sushi bezorg- en afhaal concept landelijk uit te rollen in een franchiseformule. Het I Love Sushi concept is het op de markt brengen van een traditioneel Japans horecaconcept in een westers jasje voor de Nederlandse thuismarkt. Dit doen ze door het bieden van een afhaal- en thuisbezorg service. Monteur Ali heeft bij I love Sushi in Leiden een modem geïnstalleerd.

Hadiya op bezoek

Het Eethoekske in Breda, daar bent u altijd aan het juiste adres voor heerlijke verse broodjes, autoartikelen en rokersbenodigdheden. Ze zijn gevestigd in een tankstation van TinQ. Onze accountmanager Hadiya ging langs voor een goed gesprek. De eigenaar ging akkoord met internet, telefonie, pin en een draadloos alarm.

Het Eethoekske Breda

Heerlijke chocolade

Bij EZbook.nl kunt u uw eigen boek of scriptie maken. Het gaat snel, makkelijk en goedkoop. Binnen enkele minuten is uw eigen boek samengesteld. Moet het boek snel klaar zijn? U kunt ook gebruik maken van de 24-uurs levering. Onze Samim ging langs voor een service bezoek waarbij hij een ICT check heeft uitgevoerd. EZbook was blij met zijn bezoek en Samim heeft dan ook heerlijke chocolade gekregen.

Ezbook.nl BV

4G modem

Altijd gastvrij, de beste service, vriendelijk personeel en altijd iets te beleven. Daar draait het allemaal om bij supermarkt Coop Oosterhuis in Oosterhesselen, onder de rook van Drenthe. Helaas hadden ze een internet storing, daarom heeft onze monteur Abdel een 4G modem geplaatst.

Coop Supermarkt Oosterhuis

Familiebedrijf in Steenbergen

Een echt familiebedrijf, waar de klant altijd warm wordt ontvangen en met veel plezier geholpen wordt. Dat is Slijterij – Wijnhandel Veraart in Steenbergen. Sinds 1 augustus 2018 wordt het gerund door twee jonge ondernemers, Remy Dekkers en Marlieke Krijger. Ze verkopen niet alleen drank, maar verhuren ook bars en tapinstallaties voor feesten en partijen. Onze accountmanager Wouter ging langs voor een goed gesprek.

Slijterij en Wijnhandel Veraart

Wouter in Breda

Jezelf verwennen? Een cadeautje of het geven van een bedankje? Bij Jamin slaagt u altijd. Vind de lekkerste snoep, chocolade, ijs, koek, noten en cadeaus. Of u nu naar Jamin Breda gaat of via de webshop wat bestelt, Jamin biedt een ruim assortiment aan lekkernijen waar je altijd iets lekkers. Jamin wordt ook wel niets voor niets dé snoepwinkel van Nederland genoemd. Onze accountmanager Wouter was op bezoek.

Jamin Breda

Kinderopvang in Nijmegen

Bij De Klompjes wordt iedereen met warmte en hartelijkheid ontvangen. Gastvrij, kleinschalig en betrouwbaar zijn de kernwaarden van de kinderopvang. De Klompjes werkt vanuit drie locaties in Oosterhout. En begin 2020 wordt dit uitgebreid met De Groote Boel in Nijmegen Noord. Onze monteur Abdel heeft het internet en telefonie geïnstalleerd. De klant is zeer tevreden met de korte lijnen en snelle service van Belcentrale. De andere vestigingen van De Klompjes hebben al een keer een bezoek gehad van een van onze monteurs.

De Klompjes B.V.

Mohammed op bezoek

Scheenaart Bestrating & Grondwerk is al meer dan 40 jaar werkzaam in de bestrating in het gebied van De Ronde Venen en daarbuiten. Het bedrijf zorgt voor reparaties van diverse bestrating zoals een terras of rijweg. Daarnaast vindt er onderhoud plaats aan de achterpaden van de woningbouw en onderhoud van diverse verhardingen zoals asfalt en bestrating van bedrijfspanden. Ook verzorgden ze de complete uitvoering van aanleg van terreinen. Monteur Mohammed ging samen met een stagiaire naar Wilnis voor een servicebezoek.

W.S.C. Scheenaart Bestratings- en Grondwerk B.V.

Belcentrale bij Hubo Bouwmarkt Blaauw Wezep

Bouwmarkt in Wezep

Ooit begon het als een verf- en behangwinkel en nu is het sinds een paar jaar een heuse Hubo. Het team bestaat uit gepassioneerde klussers, ze nemen de tijd voor u en zijn gedreven om altijd te helpen. Hoe ingewikkeld de klus dan ook is. Adviezen rond raamdecoratie? Ook dan bent u aan het juiste adres. En voor lastige klussen zoals het plaatsen van de buitenzonwering, kastenwanden en meer. Onze monteur Chris heeft een modem geplaatst.

Hubo Blaauw

Jair op bezoek

MultiVlaai, bekend om haar heerlijke taarten en vlaaien, is ook in Amsterdam gevestigd. Monteur Jair ging langs om het internet en telefonie te installeren. Uiteraard kreeg hij nog wat lekkers mee en daar heeft Jair enorm van genoten.

MultiVlaai Amsterdam

Tapas gerechten

Que Pasa serveert de lekkerste Spaanse tapas gerechten van Den Haag. Proef heerlijke afgebakken Spaans brood, frisse salades, lekkere tortilla's en broodjes met onder andere Spaanse ham en chorizo. Onze accountmanager Rick ging op bezoek.

Que Pasa Tapas Restaurant