Accountmanager Mike bij Keurslager Schoning

Mike op bezoek

Keurslager Schöningh is gevestigd in Diemen en heeft onlangs de verkiezing 'Meest klantvriendelijke Keurslagerij van werkgroep Haarlem' 2018 gewonnen. Het team werd getoetst op diverse onderdelen van klantvriendelijkheid en slaagde glansrijk voor alle testen. In de winkel kunt u terecht voor het beste vlees en vleeswaren. U kunt heerlijke broodjes halen maar ook vlees voor gourmetten, buffetten of voor de barbecue. Onze accountmanager Mike ging langs voor een goed gesprek.

Keurslager Schöningh

Monteur Belcentrale bij Mook Advocaten BV

Mook Advocatuur & Mediation

Mook Advocaten is een vertrouwd advocatenkantoor in de regio Drechtstede, dat zich heeft gespecialiseerd op een aantal rechtsgebieden zoals Familierecht en Echtscheiding. Daarnaast kunt u ook terecht voor Mediation, een alternatieve manier om geschillen op de lossen. Onze monteur Willem ging aan de slag in Dordrecht om het alarm te digitaliseren.

Mook Advocaten B.V.

Accountmanager bij Choco-Paradijs

Arion op bezoek

Onze accountmanager Arion had een afspraak gemaakt met de eigenaar van Choco-Paradijs. Unieke chocoladeproducten zoals logo bonbons, logo chocolade of andere bedrukte chocolade kunt u bestellen bij Choco-Paradijs. Ze zijn dé specialist op het gebied van chocolade en focussen zich op het ontwikkelen, produceren en het verpakken van chocoladegeschenken en promotieartikelen. Choco-Paradijs is méér dan chocolade.

Choco-Paradijs

Accountmanager Daan bij Snackpoint Wolvega

Een heerlijke snack in Wolvega

Snackpoint De Passage in Wolvega werd op 27 mei 2014 geopend door Rob Geus. Het is dé plek voor meer dan een lekkere snack. U kunt ook terecht voor heerlijke verse broodjes, diverse complete plates en een goed verzorgde catering. Onze accountmanager Daan ging op bezoek.

Snackpoint Wolvega

Accountmanager Belcentrale bij Wilkin Sports

Wouter op bezoek

Onze accountmanager Wouter ging op bezoek bij Wilkin Sports in Tilburg. Wilkin Sports is gevestigd aan de Professor Goossenslaan en is een megastore op het gebied van voetbal, hockey, tennis, running, fitness, indoor en overige sporten. Naast het brede assortiment aan sportartikelen, kunt u ook terecht voor een goede service en deskundig advies.

Wilkin Sports

Accountmanager Belcentrale op bezoek bij Schachtenmakerij P.J. Broeks B.V.

Wouter op bezoek

Schachtenmakerij P.J. Broeks B.V. is al een paar jaar een goede klant van Belcentrale. De eigenaar maakt onder andere steunzolen en alles wat er toe behoort. Onze accountmanager Wouter ging naar Oisterwijk, Noord-Brabant, om de eigenaar te spreken.

Schachtenmakerij P.J. Broeks B.V.

Accountmanager Belcentrale bij supermarkt COOP

COOP

De bekende supermarktketen Coop bestaat al meer dan 125 jaar in Nederland. Het is een uniek concept en het verbindt consumenten met ondernemers. Want samen bereik je meer. Onze accountmanager Daan ging op bezoek bij twee vestigingen en heeft goede gesprekken gehad.

COOP supermarkten

Accountmanager Belcentrale bij Kaldi koffie en thee Delft

Perfecte kopje koffie of thee

Kaldi is één van de grootste aanbieders op het gebied van kwaliteitskoffie en -thee in Nederland. U kunt overal genieten van een kopje koffie of thee, zoals in Delft. Kaldi koffie & thee heeft ook een vestiging in Delft en de eigenaar kreeg onlangs bezoek van onze accountmanager Davis.

Kaldi koffie & thee

Monteur Belcentrale bij Penders Holding B.V.

Abdel onderweg

Penders Holding B.V. is gevestigd in het dorp Bunde en dat is in de buurt van Maastricht. De heer Penders is sinds kort overgegaan naar VoIP. Monteur Abdel is langsgegaan om de Fanvil en Gigaset toestellen te plaatsen. Verder heeft hij de toestellen getest en heeft hij gecontroleerd of het VoIP netwerk in goed is. De in- en uitgaande oproepen waren in orde en de klant belt sindsdien via het internet.

Penders Holding B.V.

Monteur Belcentrale bij Hubo Borculo

Jair onderweg

Onze monteur Jair was onderweg naar Borculo, in de provincie Gelderland, om een werkend modem aan te sluiten. Hubo/Multimate Borculo is de enige kluswinkel in de regio maar ze komen graag bij u thuis om advies te geven. Of om materialen te leveren of eventueel zelfs te monitoren. Het bedrijf heeft ruime openingstijden en u kunt doordeweeks tot 20.00 uur daar terecht. Onze monteur Jair heeft een goed werkend modem geïnstalleerd.

Hubo/Multimate Borculo

Accountmanager Belcentrale bij Bruna Borger

Bruna

De winkelketen Bruna heeft ook een filiaal in het centrum van Borger, in de provincie Drenthe. Bruna Borger is gevestigd aan de Grote Brink. Bruna Borger heeft een ruim aanbod aan onder andere boeken, tijdschriften en schrijfwaren. Onze accountmanager Mike ging langs om informatie te geven over de diensten van Belcentrale. Uiteindelijk heeft de eigenaar van Bruna een contract van 5 jaar getekend.

Bruna Borger

Keurslagerij Tom van Egemond Spanbroek

Daan op bezoek

Keurslagerij Tom van Egmond is gevestigd aan de Herenweg in Spanbroek. De medewerkers van de Keurslagerij gebruiken altijd verse ingrediënten om mooie producten te bereiden zoals vleeswaren, maaltijden en broodjes. Ze bedenken graag nieuwe producten zodat u elke dag een smaakvolle maaltijd kunt koken. De Keurslagerij kreeg bezoek van onze accountmanager Daan en hij bracht een nieuw contract met zich mee.

Keurslagerij Spanbroek

Decorette Sneek & Decorette Wolvega

Op bezoek bij Decorette

Met Decorette vindt u inspiratie voor uw woning binnen elk budget. Decorette Sneek en Decorette Wolvega zijn gevestigd in Friesland en staan altijd klaar om u te begeleiden met interieuradvies op maat. Advies aan huist, meet- en behangservice, trappen stofferen of confectie, de medewerkers van Decorette helpen u graag. Een van onze accountmanager ging op bezoek.

Decorette Sneek & Decorette Wolvega

Monteur Belcentrale bij Veehouderij M.C.M. Houtepen

Veehouderij in Bavel

Veehouderij M.C.M. Houtepen is gevestigd op Wouwerbeekseweg te Bavel. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1991 en sindsdien houden ze zich bezig met het fokken en verzorgen van paarden. Er werd een storing gemeld en vervolgens ging onze monteur Hamza op pad naar Bavel. Gelukkig had hij al snel in de gaten waar het aan lag en heeft hij de storing kunnen verhelpen.

M.C.M. Houtepen

Monteur Belcentrale op bezoek bij Brood en Banketbakkerij Jan Stok

Op pad naar Klarenbeek

Brood en Banketbakkerij Jan Stok is opgericht in maart 2013. De bakkerij is gelegen in Klarenbeek, gemeente Apeldoorn. U kunt de bakkerij aan de Hessen-Allee vinden. Op 30 januari 2019 werd er een service bezoek ingepland. Dit betekent dat onze monteurs langskomen en kijken of alles nog goed werkt. Onze monteur Abdel ging op pad. Hij controleerde of alle toestellen nog naar behoren werkten. Helaas had de bakkerij een storing, maar Abdel heeft de storing prima kunnen verhelpen. De heer Stok was tevreden over het optreden van monteur Abdel.

Brood en Banketbakkerij Jan Stok

Accountmanager Daan bij Hubo Minkenberg

Onderweg naar Herkenbosch

Sinds 1995 is Hubo Minkenberg een vertrouwde doe-het-zelf zaak aan de Hoofdstraat in Herkenbosch. Het dorp ligt in Midden-Limburg en het ligt niet ver van de Duitse grens. Naast de gebruikelijke service en kwaliteit, biedt Hubo Minkenberg maatwerk aan. Maatwerk is de specialiteit van de medewerkers. Ze leveren maatwerk in schuifdeuren, horren, raamdecoratie, zonwering en deuren. U kunt ook Woninginrichting Minkenberg vinden in de Hubo winkel. Woninginrichting Minkenberg is een speciaalzaak op het gebied van onder andere gordijnen, vitrages, karpetten, beddengoed en handdoeken. Onze accountmanager Mike ging op bezoek.

Hubo Minkenberg

Accountmanager Mike bij Subway Kampen

Heerlijke broodjes

Subway, een keten van broodjeszaken waar u zelf broodjes en salades kunt samenstellen, heeft ook een filiaal in Kampen. Subway Kampen is gevestigd aan de Oudestraat, de belangrijkste winkelstraat van de stad. U kunt heerlijke gerechten zoals een broodje gezond, soep, panini’s of wraps bestellen in de zaak, maar ook online. Gisteren was onze accountmanager Mike op bezoek.

Subway Kampen

Accountmanager Daan bij Delifrance Helmond

Daan onderweg naar Helmond

Lunchroom Délifrance Helmond is gevestigd in het ruime en overdekte winkelcentrum de Elzas Passage in het centrum van Helmond. Deze authentieke Franse lunchroom is uw adres voor een goed ontbijt, heerlijke lunch of een lekkere tussendoortje. U komt terecht in een gezellige omgeving waarin de Franse sfeer u tegemoet komt. Naast dat u kunt plaatsnemen op het overdekte terras, kunt u ook genieten van verse producten zoals stokbrood, croissant en het beleg. Alles wordt vers voor u bereidt in de open keuken. Accountmanager Daan ging op bezoek.

Délifrance Helmond

Monteur van Belcentrale bij Houtwinkel Zaag

Ali op bezoek

Houtwinkel Zaag, voorheen HUBO ‘Dennis & Kees’ op de Laan van Meerdervoort in Den Haag is al 41 jaar een begrip. De winkel staat bekend om haar service en vakmanschap. De laatste 30 jaar was de winkel een onderdeel van HUBO, maar sinds 1 december 2018 hebben ze een nieuwe weg ingeslagen. U kunt nog steeds terecht voor al uw doe-het-zelf-klussen. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk zoals kasten en klein-meubelen. Onze monteur Ali is gespecialiseerd in het installeren van telecom apparatuur. Ali heeft een modem geplaatst en getest. Hij heeft Wi-Fi geïnstalleerd zodat de klanten gebruik kunnen maken van gratis Wi-Fi. Daarnaast heeft hij computers, kassasysteem en telefonie aangesloten. Onze Ali laat een tevreden klant achter.

Houtwinkel Zaag

Belcentrale op bezoek bij Specialist Jagers

Drie filialen

Specialist Jagers is een van de oudste familiebedrijven van Enschede. Sinds 1930 maken ze alle producten zelf. In de bakkerij staat vakmanschap en liefde voor het vak centraal. De medewerkers stellen de hoogste eisen aan de ingrediënten, die dan ook altijd vers en van de beste kwaliteit zijn. Onze accountmanager Wouter ging langs om een gesprek te voeren met de eigenaar. Specialist Jagers heeft drie filialen en de eigenaar wil ze allemaal onderbrengen bij Belcentrale. Dit is gelukt en Specialist Jagers kan nu genieten van veel voordelen.

Specialist Jagers

Kinderopvang De Klompjes en Belcentrale

5 jaar VoIP

Kinderopvang De Klompjes staat voor gastvrijheid en betrouwbaarheid. De Klompjes is gevestigd in Oosterhout, provincie Gelderland. Sinds 1997 bieden ze opvang aan alle kinderen van Oosterhout en dorpen eromheen. De medewerkers van kinderopvang De Klompjes willen een omgeving bieden waarin kinderen de wereld kunnen ontdekken. Een van onze accountmanagers ging op bezoek en de eigenaresse heeft getekend voor 5 jaar VoIP.

Kinderopvang De Klompjes

Jamin Goes en Belcentrale

Daan op bezoek

De bekende snoepwaren keten Jamin heeft ook een vestiging in Goes, provincie Zeeland. De winkel om van te snoepen kunt u vinden op de Lange Kerkstraat. Onze accountmanager Daan ging op bezoek met een mooie aanbieding.

Jamin Goes

Bas Bentzon Bloemsierkunst

Bloemen voor elke gelegenheid

De gerenommeerde en veel gevraagde bloemsierkunstenaar Bas Bentzon krijgt veel opdrachten voor het maken van bloemstukken en boeketten voor televisieprogramma's, wordt hij veel gevraagd als examinator voor het afnemen van vakdiploma’s bloemsierkunst en is jurylid van Nederlands kampioenschappen bloemschikken. Bas Bentzon heeft zijn eigen bloemsierkunst winkel in Heerhugowaard. Ze hebben bloemen voor elke gelegenheid. Het team van Bas is creatief maar levert ook traditioneel werk af. Daarnaast helpen ze met het bedenken en schrijven van persoonlijke boodschappen. Onze monteur Samim ging langs voor een servicebezoek.

Bloemsierkunst Bas Bentzon

Belcentrale op bezoek bij Bruna Heerde

Bruna Heerde

Aan de Dorpsstraat in Heerde kunt u een vestiging van Bruna vinden. Het dorpje Heerde ligt in provincie Gelderland. Bruna verkoopt onder andere papier- en schrijfwaren, cadeau, tabak, staatsloten en schoolartikelen. Onze accountmanager Mike ging op bezoek en de eigenaar van Bruna Heerde heeft een contract van 5 jaar afgesloten bij Belcentrale. We zijn trots dat we weer een vestiging van Bruna mogen verwelkomen.

Bruna Heerde

Jilleba Glas in Lood - Glashandel

Mounir op bezoek

Jilleba Glas in Lood / Glashandel is een familiebedrijf uit Leiden en al 80 jaar leverancier van glas en glas in lood. Jilleba is een gediplomeerd glazeniersbedrijf gevestigd aan de Amphoraweg 5. U bent van harte welkom met al uw glaswensen. Niets is te gek, u kunt met elk glasprobleem bij Jilleba terecht. Het team bestaat uit een glazeniers met verschillende specialisaties en weten alles van glas. Onze monteur Mounir heeft weer andere specialiteiten. Het was weer tijd voor een servicebezoek en Mounir heeft alle toestellen van een update voorzien.

Jilleba Glas in Lood / Glashandel

Hubo Zuidlaren

Op naar Zuidlaren

Zuidlaren is het dorp van Berend Botje én het groenste dorp van Europa. Het dorp is slechts tien minuten rijden met de auto vanaf Groningen. Zuidlaren is ook waar Hubo Zuidlaren is gevestigd. Hubo Zuidlaren wordt gerund door Kee Scheper en Erik Niemeijer. U bent van harte welkom voor al uw doe-het-zelf klussen. Daarnaast kunt u zelfs tijdelijk gereedschappen huren, er is namelijk een Eenk doe-het-zelf verhuur gevestigd in de winkel van Hubo Zuidlaren. Een van onze accountmanagers ging langs om een mooie aanbieding te bespreken.

Hubo Zuidlaren

Brasserie De Dijk

Modem installeren in Sliedrecht

In het centrum van Sliedrecht kunt u Brasserie De Dijk vinden. Brasserie De Dijk is één van de bekendste ontmoetingsplaatsen in Sliedrecht. Behalve lunchen kunt u hier terecht voor heerlijke koffie, drinken, borrelen en loungen. U kunt genieten van een hapje en een drankje op het enige overdekte en verwarmde terras van Sliedrecht. Onze monteur Mohammed kwam niet voor een kopje koffie maar om een modem te installeren. Mohammed heeft de modem getest en geplaatst voor onze klant.

Brasserie De Dijk

Monteur Belcentrale op bezoek bij Stomerij Zuid West in Leiden

Hamza onderweg

Stomerij Zuid West is gevestigd op Willem Klooslaan 1 te Leiden en het is opgericht in 2013. Het bedrijf reinigt kleding en textiel. De eigenaar kreeg bezoek van onze monteur Hamza. Hij heeft er weer voor gezorgd dat alle apparaten weer goed werken zodat de eigenaar goed bereikbaar blijft voor zijn klanten.

Stomerij Zuid West

Monteur Samim van Belcentrale bij Multi Vlaai Meent Rotterdam

Samim op bezoek

De lekkerste Limburgse vlaaien, taarten en Amerikaans gebak kunt u bij Multivlaai in Rotterdam bestellen. Elke dag vers uit Limburg. Onze monteur Samim was op bezoek bij MultiVlaai De Meent in Rotterdam. De vestiging ligt vlakbij de Binnenrotte en de Markthal. Samim nam een paar Gigasets mee en heeft deze geïnstalleerd. Daarnaast heeft hij een test uitgevoerd zodat hij zeker weet dat de toestellen werken. Hij laat een zeer tevreden klant achter.

MultiVlaai

Secrets of beauty Hoofddorp

Aandacht en kwaliteit

Secrets of beauty is een professionele schoonheidssalon met persoonlijke aandacht en advies op maat voor de klant. De salon biedt alles op het gebied van schoonheidsverzorging en cosmetica zoals diverse gezichtsbehandelingen, manicure maar ook harsen en verven. Secrets of beauty kunt u vinden in het centrum van Floriande Sportdorp in Hoofddorp. Het team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden, een huisadvies op maat te geven en u tot de puntjes te verzorgen. U vindt meer informatie op de website: http://www.secretsofbeauty.nl/.

Secrets of beauty

Jamin Lijnbaan en Jamin Zuidplein - zelfde eigenaar

Jamin in Rotterdam

De bekende snoepwaren keten Jamin zit overal in Nederland, waaronder in onze thuisstad Rotterdam. Het werd een kort ritje voor een van onze accountmanagers omdat het vlakbij is. Het is maar een paar minuten lopen naar de Lijnbaan en Zuidplein zit hier vlakbij. Deze twee filialen worden gerund door dezelfde eigenaar. Onze accountmanager heeft de mogelijkheden van Belcentrale gesproken en een mooie folder met aanbiedingen achtergelaten.

Jamin Lijnbaan & Zuidplein

Screen Design V O F

Design op een bus

Monteur Mohammed ging op bezoek bij Screen Design V O F. Het bedrijf is in 1995 opgericht en actief in de branche van professionele dienstverlening. Belettering, carwrap, familie drukwerk, fotobehang, full color printing, ontwerp en webdesign. Niets is te gek. Ze leveren mooie producten af voor de klant. Op dit moment zijn ze druk bezig met hun vernieuwde website.

Screen Design V O F

Monteur van Belcentrale bij Hubo Hengelo

Dimitri in Hengelo

Onze vrolijke monteur Dimitri ging op pad om naar het alarm te kijken van Hubo Hengelo Zuid. Deze vestiging ligt Boekeloseweg en wordt gerund door eigenaar Joop van Tongeren. Klanten kunnen maatwerk, raamdecoratie en binnen & buitendeuren verwachten. Verder kunt u terecht voor alle doe-het-zelf klussen zoals verven. Heeft u een vraag, stel het dan gerust. Want 'In goede adviezen zijn we net zo sterk als ons gereedschap.' aldus eigenaar Joop.

Hubo Hengelo Zuid

Comfort La-Mar Drechtstad

Dierenspecialist La Mar

Een van onze accountmanagers ging voor de feestelijke kerstdagen op bezoek bij Diercomfort La Mar in Dordrecht. Dit bedrijf heeft alles wat u nodig heeft als huisdiereigenaar. De nieuwe winkel biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten, zoals huisvesting, speelgoed en (natuurlijke) voeding. Naast het winkelaanbod is er ook de mogelijkheid om 10.000 artikelen online te bestellen. U kunt het in de winkel ophalen of gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dierspecialist La Mar biedt de mogelijkheid om bij iedere aankoop punten te sparen voor korting. Daarnaast kunt u gratis parkeren bij de winkel.

Diercomfort La Mar Drechtstad

Belcentrale bij Decorette Mijdrecht

Interieurspecialist in Mijdrecht

Decorette Mijdrecht is de specialist voor de perfecte vloer, de juiste wandbekleding of de ideale raamdecoratie. Het team staat altijd klaar om de klant te adviseren en te begeleiden met interieuradvies op maat. Creëer jouw eigen thuis met de totaaloplossing van Decorette Mijdrecht. Channel Manager Franchise Mike was op bezoek en liet een mooie aanbieding en een paraplu achter.

Decorette Mijdrecht

Een Belcentrale klant - Löring & Von Rosenstiel

Monteur Abdel bij advocaat

Het Duits-Nederlands advocatenbureau Löring & Von Rosenstiel werd op 2 januari 2010 opgericht door de Nederlandse advocaat Dirk J. von Rosenstiel en de Duitse advocaat Hildegard Löring. Het Nederlandse advocatenbureau is gevestigd aan de Gronausestraat in Enschede. De heer Rosenstiel heeft de volgende rechtsgebieden: internationaal privaatrecht, Duits/Nederlands handelsrecht, arbeidsrecht, executierecht en incasso. Onze monteur Abdel bracht een bezoekje om de toestellen te voorzien van een update.

Löring & Von Rosenstiel

Het Egeltje Ede Gelderland

Wassim in Ede

Het Egeltje is een tweedehands kledingwinkel in Ede, Gelderland en is gevestigd aan de Parkweg. De tweedehands winkel verkoopt dames- en kinderkleding maar ook accessoires. Tevens kan hier men ook kleding verkopen. Onze monteur Wassim ging langs en de klant heeft een 5-jarig contract voor telefonie en internet afgesloten.

Het Egeltje

Accountmanager Daan van Belcentrale bij Hubo Appelman

Daan op bezoek bij Hubo

Al meer dan een kwart eeuw bundelt Hubo Appelman kennis en vakmanschip in de winkel. De klant is van harte welkom voor goed gereedschap en vakkundig advies. Het is een winkel vol met goede producten én met degelijke service. Zoals zagen op maat. Zodat de klant alleen betaalt wat diegene meeneemt. Of de opmeetservice waarbij een medewerkers persoonlijk thuis komt opmeten, mocht u een schuifwandkast of zonwering overwegen. Onze accountmanager Daan was op bezoek en liet een mooie aanbieding achter.

Hubo Appelman

Monteurs Willem en Dimitri van Belcentrale op locatie bij Multimate

Proost!

Onze monteurs Willem en Dimitri waren op locatie bij Multimate Anna Paulowna, een dorp in Noord-Holland, om het alarm toekomstbestendig te maken. Bij Multimate Anna Paulowna is iedere klant welkom voor alle klussen zoals maatwerk, raamdecoratie en binnen- & buitendeuren. Tevens kunt u ook een Decorette shop-in-shop vinden met boordevol wooninspiratie. Daarnaast kunt u voor een professionele resultaat een machine via Trendrent huren. Onze monteurs kregen voor hun werkzaamheden een leuk cadeautje voor de feestdagen.

Multimate Anna Paulowna

Bruna Zeewolde heeft een bezoekje gehad van een accountmanager van Belcentrale

Bruna in Zeewolde

In het centrum van Zeewolde kunt u een vestiging van Bruna vinden. Bruna is één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, cadeau, tabak, staatsloten en schoolartikelen. De landelijke winkelketen bestaat al 150 jaar en is een vertrouwd merk in Nederland. Bruna Zeewolde kunt u vinden op de Kerkstraat. Een van onze accountmanagers bracht een bezoekje en laat een mooie aanbieding achter.

Bruna Zeewolde

Oskam Stucadoors,- en Aannemingsbedrijf

Jair op bezoek

Oskam Stukadoors,- en Aannemingsbedrijf uit Bodegraven is actief in gevel stucwerk in vele plaatsen in het midden van Nederland. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in stucwerk en wandafwerking buitenshuis. Door het stellen van hoge kwaliteitseisen in zowel werkwijze als het eindproduct, heeft het stukadoorsbedrijf veel tevreden klanten. Onze monteur Jair bracht een bezoekje.

Oskam Stukadoors,- en Aannemingsbedrijf

Beau & Beau met accountmanager David van Belcentrale

Accountmanager David

Onze accountmanager David ging op bezoek bij Beau & Beau in Waarland. De dames van Beau & Beau zorgen ervoor dat hun klanten weer lekker in hun vel zitten. Dit doen ze volgens de 3 pijlers; Huid, Lijf en Bewustzijn. Het is belangrijk om een gezonde en gave huid te hebben en een ontspannen geest. De dames zorgen ervoor dat zij hun vakkennis bijhouden en dragen zorg voor ontspanning, sfeer, privacy en rust.

Beau & Beau

Belcentrale op bezoek bij Tweelingglas en levert internet

Spoedklus voor Mohammed

Het zal u maar gebeuren, een internetstoring op een vrijdagochtend vlak voor het weekend en de Kerstdagen. Dit overkwam Tweelingglas, dé glasspecialist van Utrecht. Onlangs hebben ze voor 5 jaar voor internet getekend en vandaag zouden ze overstappen. De klant belde vandaag om half 12 en afdeling Planning zocht naar een monteur in de buurt. Gelukkig voor deze klant was monteur Mohammed in de buurt. Hij was om kwart over 12 op locatie, sloot het internet van Belcentrale aan en zorgde ervoor dat het bedrijf kan genieten van goed werkend internet en WiFi. Dat is iets wat niet met haar oude modem kon. 'Snel stukje schakelwerk tussen planners en monteurs', aldus Mohammed.

Tweelingglas

Belcentrale bij Hubo Ter Aar

Ali onderweg

Bij Hubo Ter Aar vindt u een groot assortiment aan doe-het-zelf- artikelen. De medewerkers doen hun uiterste best om iedere doe-het-zelf klus tot een succes te maken. U kunt deze vestiging van Hubo in provincie Zuid-Holland vinden. Onze monteur Ali ging langs om een modem en toestellen te plaatsen. Hij heeft de modem getest en geplaatst. Verder heeft hij KPN hotspot, kassa, backoffice en telefonie aangesloten en dit allemaal werkend opgeleverd. Verder heeft hij alle toestellen getest zodat de medewerkers van Hubo niet voor verrassingen komen te staan. Uiteindelijk heeft Ali een tevreden klant achtergelaten.

Hubo Ter Aar

Gebr. Teurlincx prepateurs

Prepateur Teurlincx

Meer dan 45 jaar zijn de medewerkers van Gebr. Teurlincx intensief en beroepsmatig bezig met het opzetten en bewerken van dieren. Gebr. Teurlincx heeft wereldwijd erkenning gekregen door het leveren van hoge kwaliteit. Onze monteur Hamza kwam tijdens het servicebezoek controleren of de toestellen het wel goed deden. Na een controle te hebben uitgevoerd, kon hij concluderen dat alle toestellen gewoon naar behoren werkten. Hamza keek nog snel even rond voordat hij weer op pad ging naar de volgende klant.

Gebr. Teurlincx

Schaap Administratie en Financieel Advies

Mohammed op bezoek

Monteur Mohammed ging vorige week op bezoek bij Schaap Administratie en Financieel Advies in Amersfoort. De eenmanszaak verzorgt administratieve ondersteuning en geeft financiële adviezen aan particulieren en bedrijven. Mohammed heeft ervoor gezorgd dat elk toestel een update kreeg zodat het weer werkt naar behoren.

Schaap Administratie en Financieel Advies

Bagels & Beans Amsterdam

Bagels, koffie en geluk

Bagels & Beans is een Nederlands keten van horecazaken waar men kan genieten van een oase van rust en harmonie. Ze hanteren de volgende doelstelling: "Iedereen moet bij ons blijer vertrekken dan dat hij of zij bij ons binnenkomt". Alle producten worden vers bereid en klaargemaakt. Gezond, duurzaam en lekker perfect. De populaire Bagels & Beans kunt u ook vinden in Amsterdam. Onze accountmanager Mike ging op bezoek.

Bagels & Beans

Visspecialiteiten De Vishoek in Oirsbeek

Mohammed op bezoek

De visspecialiteiten van De Vishoek zijn een begrip in Oirsbeek en omstreken. Oirsbeek is een dorp in het zuiden van Limburg, vlakbij Sittard. De Vishoek heeft dagelijks een groot assortiment aan vis en visproducten dat regelmatig aangepast wordt door onder andere seizoenen en de verkrijgbaarheid. U kunt onder andere heerlijke haring, warme en koude hapjes, luxe belegde broodjes of huisgemaakte salades halen. Onze monteur Mohammed kwam op bezoek om te kijken of alles werkte. Mohammed vertrok met een goed gevulde maag want hij had een heerlijke lunch gekregen!

De Vishoek

Contact
© Copyright 2016 - 2019 Belcentrale Algemene voorwaarden Privacyverklaring Sitemap SLA