Visspecialiteiten De Vishoek in Oirsbeek

Mohamed op bezoek

De visspecialiteiten van De Vishoek zijn een begrip in Oirsbeek en omstreken. Oirsbeek is een dorp in het zuiden van Limburg, vlakbij Sittard. De Vishoek heeft dagelijks een groot assortiment aan vis en visproducten dat regelmatig aangepast wordt door onder andere seizoenen en de verkrijgbaarheid. U kunt onder andere heerlijke haring, warme en koude hapjes, luxe belegde broodjes of huisgemaakte salades halen. Onze monteur Mohamed kwam op bezoek om te kijken of alles werkte. Mohamed vertrok met een goed gevulde maag want hij had een heerlijke lunch gekregen!

De Vishoek

Wassim onderweg

Slagerij Lagendijk is gevestigd aan de Willem en Marialaan in Gouda. De winkel in vleeswaren, wild en gevogelte is opgericht in het jaar 2013. Onze monteur Wassim ging op servicebezoek en heeft de toestellen beveiligd met een wachtwoord en een update uitgevoerd van de firmware. De batterij van één toestel werkte niet goed en Wassim heeft het advies gegeven om de batterijen te verwisselen of een ander oplaadpunt te gebruiken.

Slagerij Lagendijk

Hubo Katwijk aan Zee

Willem op bezoek bij Hubo

Hubo is een winkelketen in doe-het-zelfartikelen en heeft ruim 160 filialen in Nederland. Hubo Katwijk aan Zee is één van de vele vestigingen. Vakbekwaam, oplossingsgericht en altijd een behulpzaam advies, zo zijn ze bij Hubo in Katwijk. U heeft keuze uit een breed assortiment producten voor kleine klusjes maar ook zaken die een grote aanpak vereisen. Onze monteur Willem ging langs om een betrouwbaar alarmsysteem te installeren.

Hubo Katwijk aan Zee

Dierspecialist Naomi in Malden

Dierenliefhebber Naomi

Een van onze accountmanagers ging naar Gelderland om daar Dierenspecialist Naomi te bezoeken. Bij Dierenspecialist Naomi vindt u alles voor uw huisdieren. De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten zoals speelgoed en (natuurlijke) voeding. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om 10.000 artikelen online te bestellen. Dierspecialist Naomi staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren. Onze accountmanager kwam met een mooi aanbod en mocht ook voor het eerst een rat fotograferen.

Dierspecialist Naomi

Poort van Groningen

Jair onderweg

In het verre noorden kunt u restaurant Poort van Groningen vinden aan de Rijksweg te Bad Nieuweschans. Sinds 1953 kunt u genieten van heerlijke Italiaanse ijs, snacks, vlees- en visgerechten en meer. U bent van harte welkom om te ontbijten, lunchen of te dineren. Onze monteur Jair ging langs op een modem te installeren zodat het restaurant Poort van Groningen van goed werkend internet kan genieten. Daarnaast heeft hij toestellen geplaatst zodat de klant kan bellen en gebeld kan worden. De kassa en pin zijn ingesteld met CCV en onze Jair heeft het getest door middel van een test transactie.

Poort van Groningen

Bloemen- en Plantenhandel van Tol

Fleurige bloemen in Sassenheim

Bloemen- en plantenhandel van Tol heeft een ruim assortiment aan bloemen, planten, vazen en kaarten. De bloemist krijgt elke dag verse bloemen binnen en stelt zelf boeketten en bloemstukken samen. Bloemwerk voor speciale gelegenheden worden daar ook samengesteld. Dit kan bijvoorbeeld een verjaardag zijn, bruiloft, geboorte en andere gelegenheden. De onderneming is te vinden in Sassenheim, provincie Zuid-Holland. Onze vrolijke monteur Wassim ging aan de slag om alle toestellen te controleren en te up daten. Alles werkt weer naar behoren.

Bloemen- en Plantenhandel van Tol

Firma Slagerij Meijer

Slagerij Meijer in Lekkerkerk

Slagerij Martin Meijer in Lekkerkerk levert al decennia lang een constante kwaliteit aan vleesproducten. Het familiebedrijf wordt gerund door Martin en Angelique. Ze leveren kant en klare maaltijden, tapasplanken, salades en veel meer. De ambachtelijke slagerij heeft volgens De Telegraaf een van de beste grillworsten van 2017. Een van onze monteurs bracht een servicebezoek aan de slagerij en heeft ervoor gezorgd dat alle toestellen weer naar behoren werken.

Firma Slagerij Meijer

Auto Cleaning Extra in Terneuzen

Monteur Willem onderweg

Bij Auto Clean Extra bent u aan het juiste adres voor het reinigen van uw auto. Het bedrijf heeft de juiste producten in huis om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Auto Clean Extra is gevestigd in Terneuzen, provincie Zeeland. Onze monteur Willem ging op bezoek om een gloednieuw alarm te installeren. Nu is het bedrijf weer optimaal beveiligd tegen inbraak.

Auto Cleaning Extra in Terneuzen

Cock Uland-de Fietsenwinkel

Mohamed op bezoek

Voor al uw fietszaken, gaat u naar Cock Uland-de Fietsenwinkel in Uden. De fietswinkel verkoopt diverse merken en fietsen, voert reparaties uit en de medewerkers geven vakkundig advies. Onze monteur Mohamed ging langs om te controleren of alle toestellen het goed deden. Alle toestellen werkten naar behoren en Mohamed vertrok met een gerust hart naar de volgende klant.

Cock Uland-de Fietsenwinkel

Hubo Balkbrug

Op bezoek bij Hubo

Familie Klok begon ongeveer 40 jaar geleden met een winkel in bouwmaterialen en na een groeiperiode heeft de winkel zich gespecialiseerd in de levering van allerlei maatwerk en het uitvoeren van kleine en grote klussen. Bij Hubo Balkbrug staat persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid voorop. Ervaren verkopers helpen u graag op weg met een passende oplossing. Een van onze accountmanagers ging naar Balkbrug, in de buurt van Zwolle en de Duitse grens, om de mogelijkheden te bespreken. De heren van Balkbrug zijn zeer tevreden over de mogelijkheden van Belcentrale.

Hubo Balkbrug

Staverdent

Staverdent tandtechnisch laboratorium

Staverdent is een zelfstandig tandtechnisch laboratorium, gevestigd aan de Dorpsstraat te Amsterdam. Het is een allround laboratorium dat werkt met de allernieuwste technieken. Staverdent richt zich op hoog kwaliteit werk en zijn aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek. Het was weer eens tijd voor een servicebezoek. Onze monteur Ilyas kwam controleren of alles naar behoren werkten. Alle toestellen werkten goed en monteur Ilyas kon weer met een gerust hart naar de volgende klant gaan.

Staverdent

Klinkers Groothandel in Zoetwaren en Dranken

Klinkers Zoetwaren

Groothandel Klinkers bezorgt zoetwaren, dranken en ijs in Limburg. Klinkers voorziet hun klanten van een flexibele en snelle service. Het bedrijf bezorgt bij diverse benzinestations, bioscopen, scholen, snackbars en meer. Onze monteur Willem voorziet zijn klanten ook van een goede en snelle service. Hij heeft voor groothandel Klinkers een nieuw alarm getest en geplaatst zodat zij verzekerd zijn van een goede beveiliging.

Klinkers Groothandel in Zoetwaren en Dranken

Jamin Bovenkarspel

Monteur Hicham onderweg

Een tijdje geleden was monteur Hicham op bezoek bij de kleurrijke Jamin Bovenkarspel. Het dorpje is te vinden in regio West-Friesland, in de provincie Noord-Holland. Monteur Hicham heeft de modem en toestellen weer opnieuw ingesteld. Vervolgens heeft hij de apparaten getest zodat hij zeker wist dat het weer naar behoren werkten. Daarna heeft Hicham de modem en toestellen keurig geplaatst en is Jamin Bovenkarspel weer voorzien van goedwerkende apparaten.

Jamin Bovenkarspel

J. Hoogendoorn Kaashandel B.V.

Samim op bezoek

Het kan weleens voorkomen dat apparaten kapot gaan. Bij het Brood & Kaaswinkeltje Hoogendoorn in Ottoland was het helaas zover: het toestel van Gigaset was kapot gegaan. Gelukkig stond onze monteur Samim paraat om het toestel te vervangen door een gloednieuwe Gigaset. Het Brood & Kaaswinkeltje waar de klanten onder andere terecht kunnen voor kazen, diverse soorten wijn en broodsoorten, kan weer gebruik maken van een goed werkend telefoon.

J. Hoogendoorn Kaashandel B.V.

Bike Totaal Vermare

Op bezoek bij Bike Totaal

Bij Bike Totaal Vermare fietsenwinkel staan vakmanschap en service voorop. Het personeel staat altijd voor u klaar om u onder het genot van een kopje koffie of thee te voorzien van advies. De vakmannen en –vrouwen houden alle fietsen in topconditie en hierdoor is kwaliteit en ultiem fietsplezier gegarandeerd! Bike Totaal Vermare kunt u vinden in het plaatsje Krabbendijke, provincie Zeeland. Onze accountmanager Wouter ging van Rotterdam naar Zeeland met een mooie aanbieding voor de eigenaren.

Bike Totaal Vermare

Marlène’s Hair Style Centre en monteur Belcentrale

Marlène’s Hair Style Centre

Bij Marlène’s Hair Style Centre kunt u terecht voor een luxe haarbelevenis voor een betaalbare prijs. Het team heeft jarenlange ervaring en neemt altijd de tijd voor de klanten. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken ze de beste mogelijkheden en vervolgens kunt u genieten van een luxe behandeling op maat. Onze monteur Dimitri kwam niet voor een behandeling maar hij kwam om onderhoud uit te voeren. Het is van belang om regelmatig onderhoud uit te voeren zodat het bedrijf goed beveiligd blijft.

Marlène's Hairstyle Centre

Jos Knippenbor Bakkerijen

Filialen van Bakkerij Jos

Bakkerij Jos biedt al jarenlang heerlijke producten van kwaliteit en goede service aan. De eigenaar Jos Knippenborg heeft op dit moment filialen in Zieuwent, Lichtenvoorde, Borculo, Eibergen en Bredevoort. Onze monteur Mohamed heeft gisteren een paar locaties bezocht om modems en toestellen te installeren. Bij locatie Bredevoort heeft hij heerlijke pepernoten gekregen!

Jos Knippenborg Bakkerijen B.V.

Hubo Lichtenvoorde en monteur Willem van Belcentrale

Hubo Lichtenvoorde

Hubo Lichtenvoorde is een bouwmarkt in provincie Gelderland. De eigenaren Anke en Dirk-Jan Pothoven doen hun best om iedere doe-het-zelf-klus tot een succes te maken. Hubo Lichtenvoorde levert maatwerk, een goede service en geeft graag advies. Onze monteur Willem kwam langs om onder andere een toekomstbestendig alarm te installeren. Dit zorgt ervoor dat het bedrijfspand ook na 1 september 2019 beveiligd is tegen ongewenste bezoekers.

Hubo Lichtenvoorde

Dierenkliniek Bladel

Onderweg naar dierenkliniek Bladel

Dierenkliniek Bladel is een praktijk voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren, gevestigd in het dorpje Bladel, Noord-Brabant. Ze zijn dag en nacht bereikbaar voor spoedeisende hulp. Een van onze accountmanagers bracht een bezoekje en laat een mooie aanbieding achter.

Dierenkliniek Bladel

Uw Topslijter Reijen en monteur Dimitri van Belcentrale

Uw Topslijter in Rijen

Onze monteur Dimitri bracht een bezoekje aan Harry van Strien, úw Topslijter in Rijen. Harry van Strien heeft een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken, vele soorten wijnen uit verschillende landen, speciaalbieren en veel meer. Dimitri heeft een nieuw alarmsysteem geïnstalleerd zodat ze optimaal beveiligd zijn. Een deel van de beveiliging loopt nu via de cloud en ze zijn aangesloten bij een moderne gecertificeerde meldkamer.

Harry van Strien Uw Topslijter

Echte liefde schilderij van Gordon. Opbrengst gaat naar de slachtoffers van Sulawesi.

Echte 'liefde' van Gordon

Samen met Petra Heijboer heeft Gordon in het programma Gordon in Wonderland een schilderij gemaakt. Na afloop kwamen er zoveel aanvragen binnen van mensen die het willen kopen, dat Gordon besloten heeft te veilen voor de slachtoffers van de aardbeving in Sulawesi. Het kleurrijke schilderij werd verkocht voor maar liefst € 1.750! Onze monteur Mohamed bracht deze week een bezoekje aan motorbedrijf Ron van der Plaats Motoren. Tot zijn grote verbazing zag hij opeens het beroemde schilderij van Gordon in de zaak. Uiteraard ging onze monteur Mohamed samen met de koper op de foto, want dat maakt hij niet elke dag mee!

Ron van der Plaats Motoren

Hubo Westdorpe

Hubo Westdorpe

We mogen weer een vestiging van Hubo bouwmarkten tot onze klantenkring rekenen. Hubo Westdorpe ligt in de gemeente Terneuzen, provincie Zeeland. Onze monteur Jair heeft gloednieuwe toestellen van het merk Gigaset en een modem geïnstalleerd. De eigenaar was tevreden met de service van Jair.

Hubo Westdorpe

De Poelier Hillegom heeft een gloednieuwe pinapparaat van Belcentrale

Monteur Ilyas onderweg

De Poelier Hillegom is een bekende ambachtelijk poliersbedrijf waar de klanten terecht kunnen voor kwaliteitsproducten. Het is gevestigd in Hillegom, een plaats in Zuid-Holland. Monteur Ilyas bracht een bezoekje om de toestellen up te daten en om zijn verouderde pinapparaat te vervangen. Het bedrijf heeft nu een gloednieuwe pinapparaat en klanten kunnen nu contactloos betalen.

De Poelier Hillegom

Slijterij – Wijnhandel Veraart

Uw topslijter Veraart

Een van onze accountmanagers bracht een bezoekje bij Slijterij – Wijnhandel Veraart, úw topslijter in Steenbergen. De trotse eigenaren Marlieke Krijger en Remy Dekkers geven deskundig advies, hebben veel horeca kennis in huis en hebben een uitgebreid assortiment van wijnen, bieren en meer.

Slijterij – Wijnhandel Veraart

Mohamed onderweg

Joop Schouten Reclame is een reclamestudio in Velsen-Noord, Noord-Holland. Het reclamebureau voert marktonderzoeken uit, ontwerpt, geeft advies en veel meer. Onze monteur Mohamed ging op bezoek en laat weer een tevreden klant achter.

Joop Schouten Reclame

Man poseert voor Gordijnboetiek Ella en houdt een paraplu vast

Op bezoek bij Gordijnboetiek Ella

Gordijnboetiek Ella is gevestigd in het plaatsje Willebrord, Noord-Brabant. Zij leveren gordijnen, vitrage, laminaat en meer. Een van onze accountmanagers bracht een bezoekje aan het bedrijf en laat een mooie aanbieding en een handige paraplu achter.

Gordijnboetiek Ella

Eigenaar van Hubo Bergeijk houdt map vast van Belcentrale

HUBO

Onze accountmanager Mike bracht een bezoekje aan een van de groenste dorpen van Nederland: Bergeijk. In het Brabantse dorp vindt u Hubo bouwmarkt Bergeijk. Daar kunnen klanten terecht voor goed en eerlijk advies over alle klussen. Hubo Bergeijk is sinds kort klant van Belcentrale en daar zijn wij erg trots op!

Hubo Bergeijk

Monteur op bezoek bij Cafetaria-lunchroom Arico in Barneveld

Monteur Dimitri op bezoek

Onze monteurs zijn altijd onderweg en komen overal in Nederland. Gisteren ging onze monteur Dimitri op pad naar een plaats in Gelderland: Barneveld. Cafetaria - lunchroom Arico was zijn bestemming. Hij ging langs om een nieuw alarm te installeren en ging weer terug met een goed gevulde maag. De eigenaar van Arico had namelijk als verrassing een heerlijke lunch klaargemaakt voor Dimitri.

Cafetaria-lunchroom Arico

Stagiair Gorkem op bezoek bij ARPrint belettering

Stagiair Gorkem op pad

In de spotlight: onze vrolijke stagiair Gorkem! Hij mocht mee op pad naar een jong en enthousiast bedrijf in Breda: ARprint belettering. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van visuele communicatie vanaf ontwerp tot eindproduct.

ARprint belettering

't Goede Soet is een winkel waar men veel zoetigheid zoals chocola kan halen. Tevreden klant van Belcentrale.

Monteur Ilyas op servicebezoek

Op de Keizersgracht in Amsterdam zit 't Goede Soet, de plek om je trek naar zoetigheid te stillen. Men kan daar onder andere genieten van ouderwetse bonbons met bijvoorbeeld hazelnoot en kaneel, heerlijke amandelcroissants, koekjes en gebak. De klant hoorde af en toe een echo tijdens telefoongesprekken. Onze monteur Ilyas bracht een servicebezoek en heeft het gelijk geregeld. Het toestel is weer helemaal up to date en werkt weer naar behoren.

't Goede Soet

Boomkwekerij Barry van Aert. Eigenaar staat voor zijn tractor en heeft een witte paraplu.

Kevin onderweg

Accountmanager Kevin ging op bezoek bij Boomkwekerij Barry van Aert. De boomkwekerij is een bloeiend bedrijf in Zundert waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en service voorop staan. De heer Van Aert heeft van Kevin een handige paraplu gekregen.

Boomkwekerij Barry van Aert

Multimate Renkum. Twee eigenaren staan in de winkel.

Bouwmarkt Multimate Renkum

Een van onze accountmanagers was op bezoek bij bouwmarkt Multimate Renkum in Gelderland. Hier kan de klant terecht voor alle klussen en voor het mengen van alle kleuren verf. De bouwmarkt Multimate uit Renkum is sinds kort onze klant en Belcentrale hoopt nog vele vestigingen te verwelkomen.

Multimate Renkum

Restaurant Lime heeft bezoek gehad van monteur Dimiti van Belcentrale.

Monteur Dimitri onderweg

Restaurant Lime is een jong, modern en fris restaurant met een open keuken en het ligt in het plaatsje Malden, Gelderland. Lime biedt een combinatie van regionale producten met oosterse en mediterrane invloeden. Onze monteur Dimitri ging langs om het alarm te digitaliseren. Nu heeft restaurant Lime een toekomstbestendig alarmsysteem via IP en hierdoor verloopt een deel van de beveiliging via de cloud.

Restaurant Lime

Eurostuc Decoraties. Twee personen poseren voor de ingang.

Op bezoek bij Eurostuc Decoraties

Eurostuc Decoraties is specialist in plafond, wand, vloer en raamdecoraties. Ze geven graag persoonlijk en deskundig interieuradvies. Onlangs was monteur Mounir op servicebezoek bij Eurostuc Decoraties in Den Haag. Mounir gaf antwoord op technische vragen omtrent voicemail en doorschakelen. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat de toestellen weer helemaal up to date zijn.

Eurostuc Decoraties

VVV Goeree-Overflakkee is al 12 jaar een tevreden klant van Belcentrale.

Al ruim 12 jaar klant!

Onze accountmanager Wouter werd gastvrij ontvangen door de eigenaar van VVV Goeree-Overflakkee. Het VVV-kantoor ligt in Ouddorp, één van de gezelligste dorpen aan de Noordzee. Het ligt niet in Zeeland, maar wel heel vlakbij. Wouter had een speciale reden om naar Ouddorp te gaan: VVV Goeree-Overflakkee is namelijk al ruim 12 jaar klant bij ons! Speciaal voor de feestelijke gebeurtenis had Wouter een grote paraplu van Belcentrale meegenomen.

VVV Goeree-Overflakkee

Deco Home Brandeis is een bedrijf in Amsterdam en klant van Belcentrale.

Monteur Ilyas onderweg

Deco Home Brandeis is speciaalzaak in verf, behang, raamdecoratie, gordijnen en vloeren. De medewerkers van het bedrijf in Amsterdam adviseren graag mensen bij de totale inrichting van de woning en onze monteur Ilyas geeft met plezier advies over de telefonie oplossingen van Belcentrale.

Deco Home Brandeis

Eigenaar van Autoservice Sanders

Op bezoek bij dynamisch garagebedrijf

Onze monteur Willem ging op bezoek bij Autoservice Sanders, een dynamisch en flexibel garagebedrijf in Velp. De heer Sanders en zijn medewerkers repareren alle merken auto's en klanten kunnen terecht voor service en onderhoud. Het is belangrijk voor het bedrijf om optimaal bereikbaar te zijn voor hun klanten en om een betrouwbaar alarmsysteem te hebben. Belcentrale levert deze diensten zodat de eigenaar altijd bereikbaar en goed beveiligd is.

Autoservice Sanders

Juul Baltussen IJzerwerken is een tevreden klant van Belcentrale.

Monteur Mounir op bezoek bij Juul

In het Brabantse dorp Westerbeek kunt u de professionele smederij van kunstenaar Juul Baltussen vinden. De kunstsmid heeft bij ons een contract van 5 jaar afgesloten en zijn atelier wordt nu beveiligd door een draadloos alarm met een verbinding naar de meldkamer.

Juul Baltussen IJzerwerken

Eigenaar Peter Scholtus van Hubo Kesteren houdt een witte Belcentrale paraplu vast.

HUBO

Onze accountmanager Daan was op bezoek bij Peter Scholtus, de trotse eigenaar van Hubo Bouwmarkt Kesteren. De klanten kunnen daar terecht voor montage, badkamers en tuinartikelen. Het is herfst en daarom hebben wij besloten om paraplu’s weg te geven. Peter is een van de klanten die een handige paraplu heeft gekregen. Het is de laatste tijd nogal droog, dus nu maar hopen dat het gaat regenen!

Hubo Kesteren

Snackbar The Sixties. Monteur staat met eigenaar achter de toonbank.

Onderweg met Mohamed

Onze monteur Mohamed ging op bezoek bij de heer Mooij, eigenaar van een traditionele snackbar in de stijl van een American Diner in Burgh-Haamstede. Mohamed heeft ervoor gezorgd dat de klant optimaal van het internet kan genieten. De eigenaar kan nu gebruik maken van snel en goedkoop internet.

Snackbar The Sixties

Eigenaren van Hubo Dongen.

HUBO

Gisteren hebben wij weer een vestiging van Hubo mogen verwelkomen als klant! De eigenaren van Hubo Dongen zijn blij met de aanbieding en goede service van Belcentrale.

Hubo Dongen

belcentrale en mitra doen pilot

Mitra drankenspeciaalzaak Zonneveld

Vandaag opent in Gorinchem een gloednieuwe Mitra drankenspeciaalzaak met Raymond Zonneveld als eigenaar. Belcentrale levert aan deze vestiging de telefonie en de internetverbinding over glasvezel. Deze nieuwe winkel van Raymond Zonneveld is de eerste Mitra drankenspeciaalzaak voor Belcentrale.

Mitra drankenspeciaalzaak Zonneveld

Monteur Fikri op bezoek bij Firma Duijnisveld.

Monteur Fikri op bezoek bij Firma Duijnisveld

Het is een warboel aan draden maar monteur Fikri weet er wel raad mee!

Firma Duijnisveld

Eigenaresse van Prima Fleur Eetcafé

Prima Fleur Eetcafé in Brandwijk

Edwin bracht een bezoekje bij eigenaresse Fleur in het dorpje Brandwijk. Dit is een restaurant waar de gerechten worden bereid met kritisch gekozen vlees, vis en kip producten en alleen gebruik gemaakt wordt van verse kruiden en groenten. Edwin laat een mooie aanbieding en een tevreden eigenaresse achter.

Prima Fleur Eetcafé

Alarm van Belcentrale

Vorige week heeft een Belcentrale Security - monteur deze kleurrijke Jamin Spijkenisse voorzien van een nieuwe alarminstallatie. Knap werk!

Jamin Spijkenisse

Harry van Strien Uw Topslijter heeft een mooie aanbieding gekregen.

Accountmanager Edwin in Rijen

Onze Edwin was op bezoek bij Harry van Strien Uw Topslijter in Rijen. Het bedrijf is zeer tevreden met de service van Belcentrale.

Harry van Strien Uw Topslijter

HUBO

Gister was Mike op bezoek in het hoge noorden bij de Hubo in Ureterp, dik tevreden met een mooie aanbieding zo te zien.

Hubo Ureterp

Ali Onderweg!

Op locatie bij Jachtwerf Daniel in Alphen aan den Rijn, ook dit bedrijf is sinds vorige week aangesloten op het digitale netwerk van Belcentrale.

Jachtwerf Daniel