Belcentrale bij uw Topslijter Spijkenisse Waterland

úw topSlijter G&E

úw topSlijter G&E, de G staat voor Gertjan en de E voor Ester, bestaat sinds 2012. De eigenaren waren eerst als zelfstandig slijter in winkelcentrum Waterland in Spijkenisse. Het succes was groot en klanten waren enthousiast. Daarom is besloten om verder te groeien en hebben ze nu drie vestigingen. De andere vestigingen zijn te vinden in winkelcentrum Maaswijk te Spijkenisse en winkelcentrum Zalmplaat te Hoogvliet. úw topSlijter G&E biedt een groot mogelijk assortiment aan in whisky’s, speciaalbieren, rum, jenever, likeuren en wijn. Daarnaast hebben ze ook een groot aantal cadeauartikelen voor u klaar staan en kunt u ook statafels, krukken en een biertap huren. Onze accountmanager Wouter ging op bezoek.

úw Topslijter Spijkenisse (Waterland)