Over Belcentrale

Belcentrale is in 2006 begonnen met een simpele en kostenbesparende oplossing voor vaste telefonie die in elke zakelijk omgeving zonder technische ingrepen toegepast kan worden. Alleen de facturatie wordt overgenomen en de inkoop voordelen van Belcentrale worden gedeeld met de ondernemer. Bij andere providers betekent het vakje 'zakelijk' aanvinken vaak dat u zelfs meer gaat betalen voor dezelfde dienst.

Sinds 2006 heeft Belcentrale een reeks nieuwe innovatieve oplossingen op de markt gebracht die altijd meteen besparingen opleveren voor een ondernemer maar die ook simpel in gebruik zijn en waarbij installatie en onderhoud altijd door Belcentrale worden verzorgd. Ons aanbod bestaat inmiddels uit: traditionele telefonie, VoIP, breedband, PIN betalingen, alarmsystemen en clouddiensten.

Belcentrale medewerkers

Onze telefonie oplossingen

Er zijn altijd twee basisprincipes waar een dienst aan moet voldoen voordat we deze aanbieden:

  • Er moet een besparing voor de ondernemer gerealiseerd kunnen worden ten opzichte van producten die al op de markt zijn en die dezelfde functie vervullen.
  • De dienst moet altijd beter zijn en meer opties bieden ten opzichte van wat er op dat moment te krijgen is. Daarnaast moet elke dienst een hoge beschikbaarheid hebben, eenvoudig te implementeren zijn en bovenal simpel en gebruiksvriendelijk zijn.

Wil je weten wat voor oplossingen het beste bij jou passen? Onze adviseurs staan klaar en bellen je graag terug!

Het Belcentrale team dat altijd voor je klaar staat

Belcentrale blog

Lees op ons Blog meer over de ervaringen van onze klanten.

Meest recent

Lees wat onze klanten van onze diensten vinden:

Dierenziekenhuis Caressa

‘Na afwegen van een aantal concurrenten kwam Belcentrale als beste uit de bus.’

Juizz

‘We waren op zoek naar een no-nonsense partner om de telefonie van al onze winkels in onder te brengen. Belcentrale voldoet perfect aan onze vraag.’

Jet Airways

‘Omdat wij op korte termijn ons kantoor in Amsterdam moesten openen hadden wij een partij nodig die snel de telefoondiensten kon leveren. Belcentrale heeft dit binnen 2 weken allemaal voor ons in orde gemaakt.’

Onze partners

CCV
KPN Wholesale
Gigaset
IBM

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt over een van onze producten of direct wilt bestellen.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu

×