Doe het zelf postert

We spreken met Nico Geraedts, eigenaar van Doe het Zelf Postert.

Doe het Zelf Postert richt zich op beginnende en ervaren doe-het-zelvers in de omgeving van Posterholt. U vindt hier bouwartikelen, verf, raamdecoratie, deuren en woondecoratie. Met een ruim assortiment aan klusbenodigdheden, kunt u voldoende inspiratie vinden voor elke klus.

Eigenaar Nico Geraedts runt de onderneming met een passie voor klussen. Na een aantal jaar een franchisenemer van Hubo te zijn geweest, besloot Nico in 2013 als zelfstandige verder te gaan. Met jarenlange ervaring en liefde voor het vakmanschap geeft het team van Doe het Zelf Postert graag advies over welke producten u het beste kunt gebruiken. Passend advies en een goede service staan centraal in de bouwwinkel.

Doe het zelf postert

Waarom Belcentrale?

Eigenaar Nico ging weg bij zijn vorige provider omdat hij problemen had met het Wi-Fi netwerk. Internet is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf, ook voor Doe het Zelf Postert. Een professioneel ingericht netwerk zorgt voor een goed bereik, veilig werken op alle apparaten en het versterkt het Wi-Fi signaal. “Het is cruciaal om een goede internetverbinding te hebben in onze winkel. Zowel voor het bieden van Wi-Fi aan onze klanten als voor onze bedrijfsvoering. Met de verbinding van Belcentrale kan ik weer probleemloos internetten, gewoon zoals het hoort”.

Belcentrale levert internet en telefonie bij Doe het Zelf Postert. Tot nu toe heeft Nico goede ervaringen. “De monteurs hebben alles goed aangesloten en het netjes achter gelaten. Ze waren allemaal beleefd en netjes. Ook heb waren er een paar opstartproblemen, deze zijn allemaal goed opgelost door de supportafdeling van Belcentrale. De snelheid van het internet is voldoende en ik kan gewoon mijn zaken regelen”, aldus eigenaar Nico.

Doe het zelf postert

Zou u ons aanbevelen bij andere bedrijven?

Ik zou Belcentrale zeker aanbevelen, tot nu toe bevalt het mij prima! De samenwerking met Belcentrale ervaar ik als zeer prettig en indien er vragen zijn kan ik altijd rekenen op een snel en deskundig antwoord.

Lees wat onze klanten vinden

Dierenziekenhuis Caressa Caressa dieren­ziekenhuizen

‘Na afwegen van een aantal concurrenten kwam Belcentrale als beste uit de bus.’

Juizz Juizz

‘We waren op zoek naar een no-nonsense partner om de telefonie van al onze winkels in onder te brengen. Belcentrale voldoet perfect aan onze vraag.’

MultiVlaai MultiVlaai

‘Belcentrale neemt de tijd om jou als klant te woord te staan. Het is een fijn bedrijf waar je het gevoel hebt dat je serieus genomen wordt.’

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.