Multivlaai

Even voorstellen: MultiVlaai Meent Rotterdam

MultiVlaai de grootste en bekendste leverancier van taarten en vlaaien in Nederland. Het uitgebreide assortiment wordt elke nacht vers en op een ambachtelijke wijze gebakken in de bakkerij in het Limburgse Sevenum.

Vandaag zijn we bij Multivlaai Meent in Rotterdam. Hier kunnen klanten elke dag genieten van onder andere fruitvlaaien, slagroomvlaaien en kruimeltjes vlaaien. Elke dag worden de Limburgse Vlaaien vers en direct uit Limburg afgeleverd in de winkel. Ook kunnen klanten genieten van een kopje koffie en een gebakje op het terras in hartje Rotterdam.

MultiVlaai

Waarom Belcentrale?

Belcentrale en Multivlaai hebben een samenwerking. Hierdoor werd eigenaar Stefano Pittana benaderd door Belcentrale. “Er was vaak een storing en dat is het wel zo prettig als het snel wordt opgelost. Ik werd niet snel geholpen door mijn vorige provider bij een storing. We kunnen niet zonder het internet of telefonie. Bestellingen worden ook via de telefoon opgenomen, dus het is dan belangrijk om altijd bereikbaar te zijn.” Stefano Pittana kreeg een mooi aanbod van Belcentrale. Hij heeft tot nu toe geen problemen ondervonden bij Belcentrale en is zeer tevreden over de geleverde diensten.

MultiVlaai

Ik zou zeker Belcentrale aanbevelen

“Belcentrale neemt de tijd om jou als klant te woord te staan. Het is een fijn bedrijf waar je het gevoel hebt dat je serieus genomen wordt. Je bent dan niet het zoveelste nummer, maar een mens. Ik vind dat de medewerkers van Belcentrale een goede service leveren. Ze zijn klantvriendelijk en er zijn een hoop mogelijkheden bij dit bedrijf”, aldus Stefano Pittana.

Lees wat onze klanten vinden

Dierenziekenhuis Caressa Caressa dieren­ziekenhuizen

‘Na afwegen van een aantal concurrenten kwam Belcentrale als beste uit de bus.’

Juizz Juizz

‘We waren op zoek naar een no-nonsense partner om de telefonie van al onze winkels in onder te brengen. Belcentrale voldoet perfect aan onze vraag.’

MultiVlaai MultiVlaai

‘Belcentrale neemt de tijd om jou als klant te woord te staan. Het is een fijn bedrijf waar je het gevoel hebt dat je serieus genomen wordt.’

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.