Domeinnaam

Onderaan de Honingerdijk in het mooie Kralingen vindt u één van de beste culinaire gelegenheden van Rotterdam; restaurant In Den Rustwat. Het idyllische restaurant is gevestigd in één van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. De authentieke herberg uit 1597 staat middenin een oase van rust en naast het stadion van voetbalvereniging Excelsior.

We spreken met Marcel van Zomeren, eigenaar en chef-kok van Restaurant In Den Rustwat.

Marcel, kun je kort wat vertellen over jouw restaurant In Den Rustwat?
We zijn gehuisvest in een prachtig pand in een lommerrijke omgeving. Het is echt een pareltje. In Den Rustwat werd vroeger weleens het ‘verversingslokaaltje’ genoemd. De gast voelt zich een beter mens bij het verlaten van het restaurant. Ik vind het zo’n ontzettend mooi woord. Mijn geschiedenis met restaurant In Den Rustwat gaat al 30 jaar terug. Ik kwam hier solliciteren op 11 december 1987 en ik werd eigenaar in het jaar 1997. Sindsdien is het snel gegaan.

Waarom hebben jullie gekozen voor Belcentrale?
Mijn secretaresse had jullie gevonden. In 2014 zijn we overgestapt naar Belcentrale omdat jullie goedkoper zijn en om alles onder één dak te hebben, Dat is wel fijn voor een ondernemer omdat je constant bezig bent. Je bent ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bezig en heb je geen zin in problemen. Ik geef het uit handen en ik verwacht dat alles goed gaat. Bij Belcentrale is het één factuur en go.

Hebben jullie weleens problemen ondervonden bij Belcentrale?
Afgelopen jaar kwam ik in aanraking met jullie omdat ik vergeten was om een vakantietekst in te spreken. Ik heb dus met Belcentrale gebeld en vervolgens mocht ik aan de slag met een programma. Op dat moment was ik in Zanzibar en het programma werkte daar niet. Toen moest mijn secretaresse in de vakantie naar de zaak om het in orde te maken. Dat vond ik wel een beetje jammer qua service. Voor de rest heb ik nooit problemen gehad met jullie. Eigenlijk heb ik nooit wat met Belcentrale te maken, dus dat is een goed teken.

Zodra er technische ontwikkelingen zijn, bijvoorbeeld dat ISDN ermee stopt. Bel je dan naar Belcentrale?
Nee, dat doe ik niet. Ik neem aan dat jullie het allemaal in de gaten houden voor mij. Dat jullie kijken naar de markt en ook naar de technologische ontwikkelingen. En ik verwacht dat jullie mij op de hoogte houden als er wat moet gebeuren.

Domeinnaam

Accountmanager Wouter Jansen gaat hier nog verder op in
Dit doen we inderdaad. We kijken naar de markt en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Op dit moment speelt ISDN een hoofdrol omdat het per 1 september 2019 eruit gaat. Dit betekent dat iedereen over móét stappen naar een alternatief. Immers, men kan anders niet meer bellen of gebeld worden. Belcentrale biedt een goedkoop alternatief aan: VoIP bellen. Dit is een professionele telefonie oplossing voor iedere ondernemer. Met VoIP van Belcentrale heeft u meer functionaliteiten en kunt u alles beheren in de cloud. U kunt overal ter wereld bellen met uw eigen vaste telefoonnummer zolang u internet heeft én het is goedkoper dan ISDN. We kunnen geen 20.000 klanten in een maand overzetten, vandaar dat wij onze klanten op tijd willen overzetten op VoIP zodat zij ook na september 2019 bereikbaar zullen blijven.

We vinden het vanzelfsprekend om onze klanten op de hoogte te houden. Iedereen bij Belcentrale werkt hard aan het verlenen van goede service. Wij zijn er om de ondernemer te ontzorgen!

Lees wat onze klanten vinden

Dierenziekenhuis Caressa Caressa dieren­ziekenhuizen

‘Na afwegen van een aantal concurrenten kwam Belcentrale als beste uit de bus.’

Juizz Juizz

‘We waren op zoek naar een no-nonsense partner om de telefonie van al onze winkels in onder te brengen. Belcentrale voldoet perfect aan onze vraag.’

MultiVlaai MultiVlaai

‘Belcentrale neemt de tijd om jou als klant te woord te staan. Het is een fijn bedrijf waar je het gevoel hebt dat je serieus genomen wordt.’

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.