Belcentrale werkt samen met

Ook samenwerken?

Gun uw klanten ook de laagste vaste lasten

Als ICT-dienstverlener of hardware leverancier aan het midden- en kleinbedrijf zult u geregeld de vraag krijgen of u naast VoIP-toestellen ook VoIP-telefonie kunt aanbieden. Vanaf nu is uw antwoord op die vraag: JA. Met het Belcentrale Partnerprogramma ontvangen uw klanten een interessante korting van 15% op de vaste abonnementskosten per maand en dat is inclusief bellen naar vast en mobiel in Nederland.

Zelf ontvangt u elke maand weer een kickbackfee van 15% van de omzet van de door u aangebrachte klanten. Dubbele winst dus! U een blije klant die vanaf nu goedkoper belt – en dat via geavanceerde hosted VoIP. En u een leuk extraatje per maand. Zonder dat u ernaar om hoeft te kijken: Belcentrale installeert, levert de dienst, zorgt voor de support en facturatie.

null
null
null

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Onze partners

Belcentrale werkt voor optimale prestaties van al haar diensten en services samen met de volgende gerenommeerde partners:

KPN
Gigaset
Huawei
IBM
Fanvil
SEPAY

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.