Samenwerking met Protagonist

Zorgeloos in de cloud

Belcentrale heeft een nauwe samenwerking met Protagonist. Het bedrijf biedt diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites.

Door deze samenwerking kunnen klanten profiteren van voordelige tarieven.

Samenwerking met Protagonist

Samenwerking met Protagonist

Zorgeloos online

In 1999 werd Protagonist opgericht en biedt sinds hosting diensten aan in Nederland. Met een scherp aanbod zorgde Protagonist ervoor dat hosting ook voor kleinere MKB-bedrijven betaalbaar werd.

Met dezelfde gedachte zijn de eigenaren en oprichters in 2006 met een tweede onderneming op de telefoniemarkt begonnen, genaamd Belcentrale. Beide bedrijven hebben sindsdien een nauw samenwerkingsverband. Met de ervaring en expertise biedt Belcentrale en Protagonist een totaaloplossing aan op het gebied van telecom en hosting.

Synergie tussen Belcentrale en Protagonist

Protagonist
Belcentrale

Shared Hosting

Met Shared Hosting kun je zeer voordelig een website bouwen, zonder technische kennis. Protagonist voert alle onderhoud aan de server, beveiliging en software updates uit.

We zorgen er ook voor dat de prestatie van elke individuele website optimaal is. Jouw hostingpakket kun je eenvoudig uitbreiden.

Meer informatie

VPS Hosting

VPS hosting van Protagonist is razendsnel, veilig en betrouwbaar! Bij ons kun je rekenen op een hoge performance en een minimale downtime.

Je krijgt een eigen serverruimte met de allerbeste service. Eenvoudig op- en afschalen. Alle voordelen van een fysieke server of een dedicated server. Met VPS van Protagonist heb je een goede snelheid en voldoende capaciteit in huis.

Meer informatie

Microsoft 365

Altijd en overal efficiënt werken met Microsoft 365, zowel online als offline. Vertrouwde en nieuwe programma’s altijd bij de hand op elk apparaat.

Naast de bekende programma’s, zoals Word en Outlook, bevat het ook apps waarmee je beter communiceert en samenwerkt. Met Microsoft 365 zijn je documenten altijd up-to-date, zie je wanneer collega’s online zijn en je kunt online vergaderen.

Meer informatie

Online Back-up

Voorkom dataverlies bij brand, diefstal of gecrashte computers. Met Acronis Back-Up ben je verzekerd van een optimale bescherming van je bedrijfsdata op alle apparaten.

Raak nooit meer bestanden kwijt door automatische back-ups. Jouw gegevens en documenten zijn veilig opgeslagen op één centrale plek. Acronis Back-Up is de meest complete oplossing om jouw data te beschermen.

Meer informatie

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.