Samenwerking met Rosecure

Beveiligingsoplossingen

RoSecure is een toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen voor de zakelijke markt.

Belcentrale en RoSecure hebben een nauw samenwerkingsverband waardoor klanten kunnen profiteren van veel voordelen. RoSecure biedt voor elke beveiligingsvraag een passende oplossing.

Samenwerking met RoSecure

Samenwerking met RoSecure

RoSecure is een dochteronderneming van Belcentrale en levert professionele beveiligingsoplossingen.

Door de uitfasering van ISDN, moest Belcentrale al haar ISDN-klanten omzetten naar een digitale oplossing. Naast telefonie moesten ook andere systemen worden gedigitaliseerd, zoals het alarm.

Dit moet gedaan worden door een gecertificeerd beveiligingsbedrijf die aan alle eisen voldoet. In 2017 werd daarom een aparte onderneming in het leven geroepen: RoSecure. Beide bedrijven werken intensief samen zodat klanten van Belcentrale eenvoudig diensten kunnen afnemen en andersom.

Synergie tussen Belcentrale en RoSecure

RoSecure
Belcentrale

Klanten van Belcentrale profiteren van een voordelige tarieven bij het afnemen van beveiligingsoplossingen bij RoSecure. Andersom krijgen klanten van RoSecure bij Belcentrale korting bij het afnemen van diensten.

Inbraak beveiliging

1 op de 10 bedrijven heeft jaarlijks te maken met inbraak. Een goede inbraakbeveiliging is onmisbaar voor de beveiliging van uw bedrijfspand. Daarom worden alle installaties verzorgd door gecertificeerde beveiligingsexperts. U krijgt altijd advies op maat. Onze beveiligingsadviseur zal een passend voorstel doen na inventarisatie waarbij inbraakgevoelige punten in kaart worden gebracht.

Camerabeveiliging

Ongewenste bezoekers, diefstal, vandalisme. Allemaal zaken waar u liever niet aan wil denken. Met de geavanceerde camerasystemen van HikVision houdt u altijd zicht op uw eigendom, personeel en bedrijfspand. RoSecure biedt camerabewaking voor elke situatie en zorgt voor een passend advies en ondersteuning. Betrouwbaar en veilig.

Brandbeveiliging

Brand, alles verwoestend en zeker iets waar u liever niet aan denkt. Een professionele brandmeldinstallatie detecteert vroegtijdig de brand en informeert automatisch de hulpdiensten. Voorkomen is beter dan genezen, zorg daarom voor een veilige omgeving met de brandbeveiligingsoplossingen van RoSecure.

Moderne meldkamer

In de meldkamer zitten altijd goed getrainde en waakzame beveiligingsspecialisten. Ze waken dag en nacht over uw bedrijfspand. Bij onraad komen ze direct in actie en zorgen ervoor dat de eventuele schade tot een minimum beperkt blijft. De meldkamer is uitgerust met geavanceerde en de nieuwste technologieën. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Altijd een veilig gevoel.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.