Pin over IP

Pin over IP

Belcentrale levert graag diensten met oog op de toekomst. In samenwerking met SEPAY levert Belcentrale ook pinoplossingen.

Zorgeloos pinnen voor een vast bedrag

Pinnen is een veilige en snelle manier van betalen in bijvoorbeeld winkels en in de horeca. Dit kan nu ook via een gewone internetverbinding. Zonder extra kosten voor een speciale pinlijn. Belcentrale levert een veilige en geschikte internetverbinding voor het pinnen.

Pinnen over IP
Pin over IP (PoIP) betekent een snelle pinverbinding voor uw bedrijf waardoor elke pinbetaling supersnel wordt afgehandeld. Klanten kunnen snel pinnen, alle transacties verlopen soepel en het is mogelijk om meerdere pinautomaten per verbinding aan te sluiten. Belcentrale biedt u een flexibele oplossing voor zakelijk pinnen aan.

Met de alles-in-een betaalautomaten van Belcentrale is het mogelijk om niet alleen contactloos maar ook met diverse betaalkaarten, waaronder Maestro, Visa en Mastercard, te betalen. We bieden volledig zelfstandig werkende pinautomaten aan waardoor u geen gedoe heeft met het koppelen aan smartphones of tablets. Eenvoudig en betrouwbaar.

Mobiel
Het is de nachtmerrie van elke retailer of horeca-ondernemer om zonder een werkende pin zitten. Belcentrale biedt voorzorgsmaatregelen waardoor u altijd een werkende connectie hebt. In ons assortiment hebben een pinapparaat ‘Mobiel’ dat is uitgerust met een simkaart. Zo heeft u zonder internet en wifi, een werkende pin-toepassing.

4G
Naast onze mobiele oplossing bieden we nog een mogelijkheid om problemen met uw internetverbinding te ondervangen met een 4G modem. Met het 4G modem heeft u ook altijd verbinding met het internet en niet alleen voor pinnen, maar voor al uw internet-gebaseerde toepassingen.

Oplossing voor
de toekomst

Eén contract en
één aanspreekpunt

Betrouwbaar
en veilig

Bespaar op lijnen
en gesprekskosten

Pin over IP

Oplossing voor de toekomst

Belcentrale levert graag diensten met oog op de toekomst. In samenwerking met SEPAY levert Belcentrale ook pinoplossingen. Met Pin over IP bespaart u direct! U heeft geen analoge lijn meer nodig en u bespaart minimaal 240 euro per jaar

  • Bespaar op uw isdn/analoge lijnen en gesprekskosten
  • Oplossing voor de toekomst
  • Betrouwbaar en veilig!

Profiteer nu! Alle Pin over IP pakketten zijn de eerste maand gratis.

Vast

Pin over IP vast
Kosten eenmalig
€149,00
Kosten p/m
€19,95
Start

Mobiel

Pin over IP mobiel
Kosten eenmalig
€199,00
Kosten p/m
€24,95
Start

Mini

Pin over IP mini
Kosten eenmalig
€99,00
Kosten p/m
€14,95
Start

Informatie over Pin over IP aanvragen

null
null
null

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.