Pin over IP

Pin over IP

Belcentrale levert graag diensten met oog op de toekomst. In samenwerking met SEPAY levert Belcentrale ook pinoplossingen. Met Pin over IP bespaart u direct! U heeft geen analoge lijn meer nodig en u bespaart minimaal 240 euro per jaar.

Zorgeloos pinnen voor een vast bedrag

Pinnen gaat, net als alarm in veel gevallen, via een traditionele telefoonlijn. Nu ISDN langzaam verdwijnt en ook PSTN stapsgewijs uitgefaseerd wordt, moeten deze pin- en alarmlijnen ook gedigitaliseerd worden. Belcentrale voert dit graag voor u uit. We digitaliseren uw lijn zodat u hierna gebruik kunt maken van PoIP, Pin over IP, ook wel pin over internet.

Het is een mooie kostenbesparing, want het scheelt een contract op een vaste telefoonlijn; in veel gevallen zo’n €240 euro per jaar. Nog los van de kosten voor het gebruik van de lijn. Daarbij biedt Belcentrale ook de mogelijkheid voor het afhandelen van het betalingsverkeer tegen een superscherp tarief: voor €1,95 per maand en €0,055 per transactie.

Wat als?
Maar wat als? Het is natuurlijk de nachtmerrie van elke retailer of horeca-ondernemer: zonder werkende pin zitten. Nu kan dat natuurlijk altijd gebeuren. Geen internet. Helaas kunnen we er vaak helemaal niets aan doen. Wat we wel kunnen doen is voorzorgsmaatregelen treffen.

Om te voorkomen dat u zonder werkende pin-toepassing zit, bieden we twee voorzorgsmaatregelen, waar u eigenlijk niet zonder kan als u helemaal pin-only bent als horeca-ondernemer of retailer. Ten eerste hebben we een pinapparaat in ons assortiment dat is uitgerust met een sim-kaart. Zo heeft u, zelfs zonder internet, wifi en vaste telefoonlijn altijd een werkende connectie. Het betreft de toepassing Mobiel. Dit mobiele pinapparaat is overigens – vanzelfsprekend – ook geschikt voor contactloos betalen.

Daarnaast bieden we nog een mogelijkheid om problemen met uw internetverbinding te ondervangen met een 4G modem. Met het 4G modem heeft u ook altijd verbinding met het internet en niet alleen voor pinnen, maar voor al uw internet-gebaseerde toepassingen.

Oplossing voor
de toekomst

Eén contract en
één aanspreekpunt

Betrouwbaar
en veilig

Bespaar op lijnen
en gesprekskosten

Pin over IP

Oplossing voor de toekomst

Belcentrale levert graag diensten met oog op de toekomst. In samenwerking met SEPAY levert Belcentrale ook pinoplossingen. Met Pin over IP bespaart u direct! U heeft geen analoge lijn meer nodig en u bespaart minimaal 240 euro per jaar

  • Bespaar op uw isdn/analoge lijnen en gesprekskosten
  • Oplossing voor de toekomst
  • Betrouwbaar en veilig!

Profiteer nu! Alle Pin over IP pakketten zijn de eerste maand gratis.

Vast

Pin over IP vast
Kosten eenmalig
€149,00
Kosten p/m
€19,95
Start

Mobiel

Pin over IP mobiel
Kosten eenmalig
€199,00
Kosten p/m
€24,95
Start

Mini

Pin over IP mini
Kosten eenmalig
€99,00
Kosten p/m
€14,95
Start

Informatie over Pin over IP aanvragen

null

null

null

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.