Service Level Agreement

Deze SLA is een aanvulling op het Belcentrale contract tussen Belcentrale en klant, bedingen in het contract gaan voor bedingen uit de SLA.

VoIP van Belcentrale is een service ontwikkeld voor bedrijven die hoge eisen stellen aan telefonie over internet maar niet belast willen worden met de hoge kosten van systeembeheer en een eigen infrastructuur. Met Belcentrale VoIP krijgt de klant het beheer over een Managed telefooncentrale die gehost is in het datacenter van Belcentrale.

VoIP van Belcentrale wordt geleverd vanuit een beveiligde omgeving, met redundante internet connectiviteit en gegarandeerde stroom voorziening. De dienst omvat tevens beheer en beveiliging van het VoIP platform en de monitoring van netwerk activiteiten en server status.

Service Level Agreement

De Service Level Agreement (SLA) beschrijft bovenstaande diensten tot in detail. Ook vindt u een beschrijving van de escalatieprocedures in geval van niet beschikbaarheid en de vergoedingsregeling in geval de beschreven maximale hersteltijd is overschreden. Deze SLA is een aanvulling op het Belcentrale contract tussen Belcentrale en klant, bedingen in het contract gaan voor bedingen uit de SLA. Tevens zijn aanvullend van toepassing de Belcentrale algemene voorwaarden zoals deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24400900.

Download de Belcentrale SLA als .pdf bestand.

Meer dan zestien jaar ervaring in IP communicatie

Belcentrale, de MKB VoIP specialist van Nederland, speelt op haar eigen wijze in op de unieke en specifieke bedrijfssituatie van haar klanten. Als geen ander begrijpt Belcentrale dat zaken doen mensenwerk is, waarin individuele wensen, aspiraties en motivaties een cruciale rol spelen.

Onze klanten zijn geen nummers, maar mensen. Daarom is technologie voor ons geen doel op zich, maar een middel om de realisatie van de zakelijke doelstellingen van haar klanten te ondersteunen. Toewijding, gedrevenheid en expertise zijn kenmerken waarmee wij al jarenlang zakendoen binnen het MKB.

Belcentrale staat voor kwaliteit en streeft naar 100% klanttevredenheid.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.