Algemeen adresboek

Knowledge Base » Veelgestelde vragen » Algemeen adresboek

Een algemeen adresboek is een adresboek dat opgeslagen wordt op onze servers en vervolgens door ieder toestel op uw VoIP centrale ingezien kan worden. Dit adresboek maakt gebruik van het Lightweight Directory Access Protocol (LDAP), een protocol dat door vele platforms wordt ondersteund. Het instellen van het adresboek gaat via Mijn Belcentrale:

1. Log in op het control panel
  2. Kies voor ‘Centrale’
  3. Kies voor ‘Telefoonboek bekijken’

Hier vindt u de reeds bestaande telefoonboeken en kunt u een nieuwe aanmaken. Wanneer u een adresboek selecteert, kunt u regels toevoegen of wijzigen. Wanneer u een wijziging maakt, wordt deze automatisch voor alle gebruikers ingesteld. Na een telefoonboek geopend te hebben, vindt u onderaan de pagina details over hoe u uw toestel kunt instellen. De LDAP functie is aan te vragen via een ticket.