Doorschakelingen

Knowledge Base » Handleidingen » Telefooncentrale » Doorschakelingen

In deze handleiding leest u hoe u een inkomend gesprek kunt doorschakelen op uw mijn.belcentrale.nl Control Panel.

Direct doorschakelen

Uw nummer inkomend doorschakelen, het zal ongetwijfeld wel eens bij u voorkomen. Hieronder wordt beschreven welke stappen u dient uit te voeren in uw Belcentrale Control Panel.

Log in op uw Control Panel

Stappenplan

• Klik vervolgens op ‘Centrale’
  • Selecteer het gewenste nummer waarop de doorschakeling geactiveerd moet worden
  • Klik vervolgens op het icoontje onder ‘Belplan’

In het drop down menu onder ‘Doorsturen’ kunt u meerdere opties selecteren.
Om uw nummer door te schakelen naar een extern nummer kiest u voor ‘Doorsturen’

• Selecteer ‘Doorsturen’
  • Voeg een beschrijving toe (Optioneel)
  • Klik op ‘Toevoegen’

Er wordt vervolgens een nieuwe regel aangemaakt waar u de doorschakeling in kunt aanmaken.

• Voeg een beschrijving toe (Optioneel)
  • Toets onder ‘Doorsturen’ het nummer in waarnaar u wilt doorschakelen.
  • Klik op toevoegen onder het invulveld.
  • Klik op ‘Alle wijzigingen opslaan’
In het ‘Belplan’ ziet u de doorschakelregels voor uw inkomende telefonie

Zodra u de regel heeft opgeslagen kunt u uw inkomende telefonie beheren.
Wij configureren in vele gevallen al één regel voor u om de inkomende telefonie voor u te laten binnenkomen.
Deze regel kunt u deactiveren om ervoor te zorgen dat de regel, die u zojuist heeft aangemaakt, actief is.

• Klik op ‘Instellingen’
  • Controleer waarnaar de eerste regel doorstuurt.
  • De-activeer de regel indien u de doorschakeling naar uw mobiel wilt activeren.

Activeren / De-activeren via uw toestel

Het is mogelijk om gemakkelijk via uw toestel de doorschakelregels te activeren of deactiveren.
Wilt u weten hoe?

Volg dan deze handleiding.

Bekijk ook onderstaande video