Doorschakelingen

Knowledge Base » Handleidingen » Telefooncentrale » Doorschakelingen

In deze handleiding leest u hoe u een inkomend gesprek kunt doorschakelen op uw mijn.belcentrale.nl Control Panel.

Direct doorschakelen

Uw nummer inkomend doorschakelen, het zal ongetwijfeld wel eens bij u voorkomen. Hieronder wordt beschreven welke stappen u dient uit te voeren in uw Belcentrale Control Panel.

Log in op uw Control Panel

Stappenplan

• Klik vervolgens op ‘Centrale’
  • Selecteer de extensie in de *800 reeks. Hieraan zijn enkele of al uw nummers gekoppeld. LET OP! Bij meerdere nummers zullen deze allen worden doorgeschakeld.
  • Klik vervolgens op het icoontje onder ‘Wijzigen’
  • Klik vervolgens op de button ‘Ga naar Belplan’

In het

In het drop down menu onder ‘Doorsturen’ kunt u meerdere opties selecteren.
Om uw nummer door te schakelen naar een extern nummer kiest u voor ‘Doorsturen’

• Kies vervolgens bij type ‘Doorsturen’
  • Klik vervolgens op het icoontje ‘+Toevoegen’

Er wordt vervolgens een nieuwe regel aangemaakt waar u de doorschakeling in kunt aanmaken.

• Voeg een beschrijving toe (Optioneel)
  • Toets onder ‘Bel’ het nummer in waarnaar u wilt doorschakelen.
  • Klik op toevoegen onder het invulveld.
  • Zorg dat het icoontje ‘Doorsturen’ links bovenin op GROEN staat
  • Controleer het nummer dat u zojuist heeft ingevoerd
  • Klik vervolgens op ‘Alle wijzigingen opslaan’
  • De doorschakeling is nu geactiveerd!

Activeren / De-activeren via uw toestel

Het is mogelijk om gemakkelijk via uw toestel de doorschakelregels te activeren of deactiveren.
Wilt u weten hoe?

Volg dan deze handleiding.

Bekijk ook onderstaande video