SIP instellingen

Knowledge Base » Support » SIP instellingen

Wilt u een alternatief toestel aansluiten? Dan heeft u om de configuratie te voltooien de SIP instellingen nodig. Lees hier hoe u deze kunt achterhalen.

Gegevens opvragen

Om verbinding te maken met het Belcentrale netwerk heeft u de SIP gegevens nodig. Hiermee kunt u een alternatief toestel, softphone of eigen VoIP centrale mee configureren.

Let op! Belcentrale levert alleen ondersteuning op de hardware waar wij volledig achter staan. Om deze reden leveren wij dan ook geen ondersteuning op zelf aangeschafte hardware.

Wilt u toch de SIP gegevens ontvangen? Stuur dan een e-mail naar support@belcentrale.nl