Teamviewer downloaden

Knowledge Base » Veelgestelde vragen » Teamviewer downloaden

Teamviewer

Wij kunnen u op afstand helpen met wijzigingen in instellingen van uw telefoon, modem of PC. Daarvoor hoeft u alleen Teamviewer te downloaden en uit te voeren.

Klik op een van de onderstaande knoppen om Teamviewer te installeren:

Teamviewer voor Apple Teamviewer voor Windows

Zodra u teamviewer gestart heeft ziet u een gebruiker ID en een wachtwoord in beeld. Als u dit aan onze medewerker doorgeeft kunnen zij u vanaf uw PC verder helpen.