Hoe gebruik ik mijn voicemail?

Knowledge Base » Handleidingen » Telefooncentrale » Hoe gebruik ik mijn voicemail?

Voicemail instellen

Wilt u de welkomstboodschap van uw voicemail instellen dan kunt u dat op de volgende manieren doen.

Voicemail instellen via mijn.belcentrale.nl

Als u inlogt op uw online control panel van Belcentrale, dan kunt u daar uw online telefooncentrale beheren.

• Klik vervolgens boven in het menu op “centrale”
  • Kies dan uit de extensie lijst de extensie met nummer 800 / 0800 (*) en klik op “wijzigen”.
  • U kunt hier een geluidsfragment met uw voicemail uploaden.

Let op; U kunt uw welkomstboodschap professioneel laten inspreken door één van onze voiceovers, neem hiervoor contact op met onze support afdeling.

* Uw voicemail nummer

Uw voicemail nummer is afhankelijk van hoe uw centrale is ingesteld en kunt u bepalen met het volgende schema:

Bij meerdere werkplekken en extensies bestaand uit 3 cijfers. bv 0031*800
Bij meerdere werkplekken en extensies bestaand uit 4 cijfers. bv 0031*0800

Voicemail instellen via uw telefoon

U kunt ook uw voicemail bericht zelf inspreken via uw toestel :

• Bel naar uw voicemail nummer *95900 of *950900
  • Zodra u een stem hoort druk u op *
  • Het standaard wachtwoord dat wordt gevraagd is 444# ( we adviseren u dit te wijzigen )
  • In het menu toetst u 0 voor uw voicemail instellingen
  • Vervolgens toetst u 1 om een nieuwe boodschap in te spreken
  • Spreek nu het bericht in en sla deze op met #

Voicemail afluisteren

Wanneer u via één van uw toestellen de voicemail wilt afluisteren :

• Bel naar uw voicemail nummer *95900 of *950900
    • Zodra u een stem hoort drukt u op *
    • Het wachtwoord waarom wordt gevraagd is 444# ( we adviseren u dit te wijzigen )
    • Er wordt direct aangegeven dat er nieuwe berichten zijn, druk op 1 om deze af te luisteren

Voicemail wachtwoord wijzigen

Het wachtwoord van uw voicemail kunt u als volgt wijzigen :

1. Bel naar uw voicemail nummer *95900 of *950900
  2. Zodra u een stem hoort druk u op *
  3. Het wachtwoord waarom wordt gevraagd is 444#
  4. In het menu toets u op 0
  5. Toets op 5 om het wachtwoord te wijzigingen
  6. Voer u nieuwe wachtwoord in en sluit af met de toets #
  7. Voer u nieuwe wachtwoord nogmaals in ter bevestiging en sluit af met de toets #

Het wachtwoord van uw voicemail is nu gewijzigd.

Bekijk ook onderstaande video’s