Doorschakelservice

Doorschakel­service

Met onze doorschakelservice blijft u via vaste nummer bereikbaar op uw mobiele telefoon. En dat terwijl u geen vast toestel meer nodig heeft!

Zakelijk en privé bereikbaar op uw mobiel

Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u goed bereikbaar zijn, maar niet altijd?

Dit is een veelvoorkomend probleem als u zowel zakelijk als privé op uw mobiele nummer bereikbaar bent. Klanten die u ’s avonds bellen of in het weekend? Of klanten die dan overgaan tot berichten via WhatsApp? Dit is geen optimale situatie, zowel voor u als voor uw klanten.

Wilt u niet continue wisselen tussen twee mobiele telefoons of gebruik maken van ingewikkelde dual-SIM oplossingen die natuurlijk precies niet werken in uw merk mobiele telefoon?

Stop dan nu met zoeken naar de oplossing. Wij hebben voor u de doorschakelservice ontwikkeld.

Waarom doorschakelservice van Belcentrale?

Zelf
regelen

U kunt zelf regelen wanneer u bereikbaar bent. U kunt zelf instellen dat bellers op werkdagen na 17:00 op uw zakelijke voicemail uitkomen, die u vervolgens op uw e-mail kunt ontvangen. U kunt in het weekend of op feestdagen ook instellen of u bereikbaar wilt zijn.

Zakelijke
uitstraling

U kunt uw huidige vaste netnummer meenemen of een nieuw netnummer koppelen aan de doorschakelservice. Dit geeft een zakelijke uitstraling naar uw klanten.

Vele extra
mogelijkheden

Er kunnen veel opties ingesteld worden op uw doorschakeling, denk bijvoorbeeld aan keuzemenu’s, aparte voicemails tijdens feestdagen, u kunt rapportages van de gesprekken inzien, de doorschakelservice aan en uit zetten naar eigen inzicht en te allen tijde de doorschakeling wijzigen.

Doorschakelservice voorbeeld

U wilt doordeweeks van 09:00 tot 17:00 bereikbaar zijn op uw zakelijke telefoonnummer (welke doorgeschakeld is naar uw mobiel) en na die tijd wilt u dat bellers uw zakelijke voicemail horen. In het weekend wilt u dat bellers ook uw zakelijke voicemail horen. Dat is geen probleem met onze doorschakelservice.

Geïnteresseerd in de doorschakelservice?

Bestel nu gratis

Wilt u ook alle oproepen naar uw vaste nummer ontvangen op uw mobiele telefoon? Bestel hieronder gratis! *

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.
of

Wij leveren uw doorschakelnummer en doorschakeldienst de eerst volgende werkdag na uw bestelling uit. Als u een bestaand nummer wilt porteren naar Belcentrale voor de doorschakelservice zal dat iets langer duren.

* In ieder geval eerste twee jaar gratis nummer en doorschakelservice, daarna ontvang u een vrijblijvend aanbod op basis van uw werkelijk verbruik. Aanbieding eerste twee jaar gratis is inclusief 100 minuten per maand doorschakelen naar vast of mobiel (dit is voldoende voor de meeste klanten). Heeft u meer noldig? Dan is dat op basis van het normale tarief. Aanbieding alleen geldig voor ondernemers met een inschrijving in Nederlands handelsregister

Extra voordelig voor Belcentrale klanten

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.