Fax over IP (FoIP)

Veilig faxen via de cloud

Gooi eindelijk die faxmachine in de container, breng hem naar de kringloop, of laat hem uit elkaar halen door uw jongste dochter of zoon. De analoge fax kan worden vervangen door de fax-naar-e-mailservice van Belcentrale. Deze service is het eerste jaar gratis voor nieuwe klanten van Belcentrale.

Waarom fax-naar-e-mail?

Besparing

U bespaart: geen faxrollen meer, geen inkt, geen onderhoud aan de machine en bovendien geen extra telefoonlijn meer nodig. Oh, en wat dacht u van de ruimte die het oplevert.

ISDN verwdijnt

In september 2019 verdwijnt ISDN. Bedrijven maken meer en meer gebruik van diensten via internet. Denk daarbij aan VoIP: telefonie via IP. U maakt dan gebruik van een virtuele telefooncentrale in de cloud.

Besparing

All-in-printers (machines die kunnen printen, scannen, kopiëren en faxen) ontvangen en verzenden faxberichten via het traditionele telefonienetwerk. Tegelijkertijd zijn ze ook met het interne netwerk verbonden, omdat zo de printopdrachten binnenkomen en scans worden opgeslagen. Hackers kunnen via openbaar beschikbare faxnummers deze machines binnenkomen met een relatief simpel script. Zo verschaffen ze zich toegang tot interne bedrijfsnetwerken. Met faxen via FoIP worden de berichten via een extreem goed beveiligde centrale in de cloud verzonden en/of ontvangen. Deze methode is daarom dus wel veilig.

Ons aanbod

Via een speciaal geconfigureerde virtuele centrale kunnen faxen verstuurd en ontvangen worden. Het faxen hebben wij zo makkelijk voor u gemaakt dat het versturen van een fax ook per e-mail kan!

In het onderwerp van uw e-mail vult u het faxnummer in en in de bijlage uploadt u het bestand. Ook het ontvangen van faxen loopt via de cloud. Faxen komen binnen in de e-mailbox als een pdf-bestand. Stuur ze door en sla ze lokaal of in de cloud op.

Via e-mail faxen ontvangen
en versturen

Alles direct digitaal
als pdf binnen

Overal vanaf elk apparaat kunnen faxen

Aanbieding

Intersection

Bij Belcentrale kunt u al digitaal faxen voor slechts 7,50 per maand. Hiervoor heeft u geen telefoonlijn meer nodig! U zult gebruik maken van fax-to-email service van Belcentrale en zult daarmee ook geen fysiek fax aparaat meer nodig hebben.

Ja, dit wil ik

Geïnteresseerd?

null

null

null

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Vraag meer informatie aan door onderstaand formulier in te vullen.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.