Fax over IP (FoIP)

Veilig faxen via de cloud

Gooi eindelijk die faxmachine in de container, breng hem naar de kringloop, of laat hem uit elkaar halen door uw jongste dochter of zoon. De analoge fax kan worden vervangen door de fax-naar-e-mailservice van Belcentrale. Deze service is het eerste jaar gratis voor nieuwe klanten van Belcentrale.

Waarom fax-naar-e-mail?

Faxen via e-mail

Uw e-mailbox als faxapparaat. Met Faxen via Internet (FoIP) kunt u zowel faxen via internet én e-mails versturen als ontvangen. Alle binnenkomende faxen worden afgeleverd in uw e-mailaccount. Vanaf elk apparaat kunt u faxen. Overal en altijd.

Veilig alternatief

Fax naar e-mail is een veilig alternatief voor het traditionele faxapparaat. Geen vertrouwelijke faxen meer die in het apparaat achterblijven. Alle berichten worden via een extreem goed beveiligde centrale in de cloud verzonden en/of ontvangen. Wel zo’n prettig idee!

Eenvoudig archiveren

Binnenkomende en uitgaande faxen kunt u eenvoudig ordenen en delen. Archiveer uw faxberichten in de cloud, zodat u ze overal en altijd in kunt zien. Met Fax naar e-mail bent u nooit meer een fax document kwijt!

Voordelig

Bij Belcentrale kunt u al digitaal faxen voor slechts € 7,50 per maand. Hiervoor heeft u geen telefoonlijn meer nodig! U zult gebruik maken van fax-to-email service van Belcentrale en zult daarmee ook geen fysiek faxapparaat meer nodig hebben.

Ons aanbod

Via een speciaal geconfigureerde virtuele centrale kunnen faxen verstuurd en ontvangen worden. Het faxen hebben wij zo makkelijk voor u gemaakt dat het versturen van een fax ook per e-mail kan!

In het onderwerp van uw e-mail vult u het faxnummer in en in de bijlage uploadt u het bestand. Ook het ontvangen van faxen loopt via de cloud. Faxen komen binnen in de e-mailbox als een pdf-bestand. Stuur ze door en sla ze lokaal of in de cloud op.

Via e-mail faxen ontvangen
en versturen

Alles direct digitaal
als pdf binnen

Overal vanaf elk apparaat kunnen faxen

Aanbieding

Intersection

Bij Belcentrale kunt u al digitaal faxen voor slechts 7,50 per maand. Hiervoor heeft u geen telefoonlijn meer nodig! U zult gebruik maken van fax-to-email service van Belcentrale en zult daarmee ook geen fysiek fax aparaat meer nodig hebben.

Ja, dit wil ik

Geïnteresseerd?

null
null
null

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Vraag meer informatie aan door onderstaand formulier in te vullen.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.