Digitale TV van Belcentrale

Lekker zappen op de zaak

Sommige bedrijfstakken vragen om televisie, denk aan horeca en wachtkamers. Maar ook in de receptie, de directiekamer of in kantine is televisie soms onmisbaar. Daarom hebben we ons pakket nu ook uitgebreid met Digitale TV van Belcentrale.

Digitale TV van Belcentrale

Het Basispakket

Met een basispakket komt u al een heel ver. Standaard 26 HD zenders en daar komt dan ook nog gratis Fox Sports 1 Eredivisie bij. Zo kunt u de hele dag RTLZ aan hebben staan, muziek luisteren via Xite of vanuit uw ooghoeken kijken naar de documentaires op National Geographic. Uiteraard bevat dit pakket ook Nederland 1, 2 en 3 en de bekende Nederlandse commerciële zenders. Met het basispakket kijkt u niet alleen TV, u kunt ook opnemen, gratis programma’s terugkijken en pauzeren.

Het Basispakket

Digitale TV via Belcentrale werkt super simpel. U ontvangt een Digitale TV ontvanger – de settop box - en deze koppelt u aan uw TV. Vanzelfsprekend moet er ook een verbinding met internet worden gemaakt. Dit kan via Wifi, de dataverbinding van uw mobiele telefoon of via een kabel naar de router. U ontvangt login gegevens zodat u ook via een tablet of telefoon overal gebruik kunt maken van uw Digitale TV pakket.

Breid uw TV pakket uit met premium zenders

Biedt het Basispakket u nog niet genoeg keuze, dan kunt u naast het Basispakket ook een of meer premium zenders afnemen.
U heeft de keuze uit zenders: Fox Sports, Erotiek, Ziggo Sport Totaal en Kids on Demand.

Fox Sports

Fox Sports

Kies uit twee pakketten van Fox Sports: FOX Sports Eredivisie of Fox Sports Compleet. Fox Sports Eredivisie is hét live voetbalwalhalla van Nederland. Met drie kanalen kunt u van elke Eredivisiewedstrijd genieten. Met natuurlijk de uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Ook kijkt u via dit pakket de Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het KNVB-bekertoernooi.

Met Fox Sports Compleet kijkt u het beste van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Bundes Liga en UEFA Cup League. Naast voetbal biedt Fox Sports Compleet tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, American Football uit de NFL en de ultimate fighters uit de UFC.

Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal

Met Ziggo Sport Totaal, heb je het echt allemaal! 24 uur per dag sport 'bingen' en nooit meer een seconde missen van je favoriete sport. 6 kanalen met live Formule 1 inclusief kwalificaties en trainingen, Premier League, La Liga- en Champions League voetbal. Maar ook golf, tennis, basketbal, atletiek, rugby en meer...

Kids on Demand

Kids on Demand

Aan de kids is ook gedacht! Handig in een winkel of in een praktijk met een wachtruimte of voor in sommige horeca-concepten. Onbeperkt alle favoriete series voor de kleine TV-kijkertjes: Alfred Jodocus Kwak, Beertje Bruin, Bibaboerderij, Chicken Town, Kika & Bob, Kikker & Vriendjes, Kleine IJsbeer, Lizzie McGuire, Nijntje, Paz, Tip de Muis, My Little Pony, Calimero, Casper & Lisa, Troetelbeertjes en Mike de Ridder.

Overal in Europa

Neem Belcentrale Digitale TV mee…

Digitale TV van Belcentrale is niet beperkt tot alleen Nederland. U kunt in de volgende landen ook gebruik maken van uw settop box, of via de app: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Extra TV-ontvanger

Kies het aantal TV-ontvangers

Een TV in de receptie en eentje in de directiekamer? Het kan zonder problemen met Digitale TV van Belcentrale. U bestelt gewoon een extra settop box bij. Het werkt met elke volgende box net zo eenvoudig als met de eerste; plug and play dus. Of misschien beter gezegd, plug and watch! Een TV-ontvanger wordt afgenomen voor de gehele contractsduur.

Geïnteresseerd in Digitale TV van Belcentrale?

null
null
null

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Wij bellen u graag terug

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.