Audi A1

Jammer… Te laat!

Deelnemen aan de Audi actie kon van 1 juli 2017 tot 1 juli 2018. Het is dus niet meer mogelijk om mee te dingen naar de auto.

U kunt misschien bij Auto Hoogenboom zelf een Audi uitzoeken?

En vanzelfsprekend kunt u nog steeds uw contract verlengen of een nieuw contract afsluiten bij Belcentrale, neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

De onderstaande informatie geldt voor de Belcentrale Audi A1 actie, die liep van 1 juli 2017 tot 1 juli 2018.

Trekking zal door een notaris worden gedaan in de 1e week van juli 2018.

We hebben een winnaar!

Op vrijdag 6 juli jongstleden trok de in Rotterdam gevestigde notaris Mr M.H. van der Laak lotnummer 1313 uit de door Belcentrale aangeleverde lijst van klanten die het afgelopen jaar een contract voor (minstens) twee jaar hebben getekend of verlengd.

Dit lotnummer kwam overeen met het klantnummer van mevrouw Paulien Diender van makelaarskantoor Woonstaat in IJsselmuiden. Mevrouw Diender is al sinds 2012 klant van Belcentrale en was volledig overrompeld toen we haar belden met de mededeling dat ze de winnaar is van een Audi A1. In overleg plannen we nu een datum voor een feestelijke overhandiging van de sleutel. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte.

Maak ook kans op een Audi A1

Naast dat u kans maakt op een gloednieuwe Audi A1, profiteert u van de scherpe tarieven en professionele telefonie oplossingen van Belcentrale.

Maar dat is nog niet alles, want er mag niet alleen één de winnaar zijn. Wanneer Audi Centrum Rotterdam (Auto Hoogenboom) en Belcentrale besluiten samen te werken, is er altijd prijs! Elke deelnemer ontvangt een waardebon t.w.v. 50 euro die u kunt besteden bij Audi Centrum Rotterdam (Auto Hoogenboom)!

Let op: enkel en alleen als u in het bezit bent van een Volkswagen/Audi/SEAT of ŠKODA, kan de waardebon worden besteed bij Audi Centrum Rotterdam (Auto Hoogenboom). Audi Centrum Rotterdam (Auto Hoogenboom) voert geen onderhoud uit aan andere merken.

Deelnemen kan van 1 juli 2017 tot 1 juli 2018. De Audi A1 heeft een minimale waarde van: €21.240,-. Belcentrale voldoet aan de verplichting om aangifte te doen voor de kansspelbelasting en de inhouding van 30,1% kansspelbelasting te voldoen gelijktijdig met de prijsuitreiking. Belcentrale handelt in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen. De winnaar wordt bekendgemaakt in de eerste week van juli 2018, uitreiking vindt plaats in overleg. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, mocht u een klacht hebben over deze actie, dan kunt u dit kenbaar maken via klacht@belcentrale.nl.

Maak gebruik van de diensten van Belcentrale!

Zorgeloos overstappen naar Belcentrale Onbeperkt bellen

Belcentrale levert een professionele telefonie oplossing tegen een scherpe prijs. Hiermee kunt u met een gratis toestel onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

  • Scherpe offerte op maat
  • Inclusief gratis de nieuwste toestellen
  • Beheer uw centrale in de cloud

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.